dilluns, 13 de juny de 2011

Fi de cicle, aquest cop hi ha regeneració política

Bé per tancar amb tot això de la política municipal, ara parlaré del fi de Cicle, aquest cop hi ha hagut canvi, els dinosauris polítics han estat esborrats del mapa i ha sortit savia nova, ara es el moment de tancar portes a la epoca aquella de la foscor i la opocitat i començar amb la transparència política.
Aquest cop les urnes han volgut que hagi estat així, que hi hagi una regeneració política, que aquell dinosauris politics que alguns ja es van presentar per allí del 1979 aquest cop siguin relevats per gent nova, Gent que no porti incorporats els vicis antics i que si li surten alguns per el canvi d'aquí quatre anys els poguem canviar.
Un cop tenim un nou equip de govern, jo ja faig com tothom demanar coses.

Nou equip de govern com a començament de la vostra tasca és possible que es poguessiu fer una reunió amb tot el poble d'Alp per explicar que passa amb el Carrer Central i la Placeta de l'Esglèsia, quan tindrem el carrer arranjat?, com es financiarà el mateix?, perquè han marxat els treballadors?, si es juntament amb la oposició millor  i sinó que sigui el nou equip de govern que ens faci cinc centims de tot plegat.
I una cosa molt mes important, si hi ha hagut neglicencia d'algú, si es culpa dels constructor, dels tecnics municipals, de les rates del clavagueram , del que sigui que ha provocat  tal situació i una cosa molt mes important com es solucionaran els problemes existents.

Molta Sort a l'equip de govern nou, i encara que em llegeixin quatre entusiastes que perden el temps amb mí, jo seré un gra al cul. Es el problema de ser un antisistema.


2 comentaris:

jordi ha dit...

crec que som mes de 4. Ara als torracollons ens diuen antisistema ;-)

ALP2500 ha dit...

gracies Jordi, veig que no soc l'únic que navega contracorrent, però bé millor ésser així i dir el que pensis (encara que estiguis errat) que seguir sempre les corrents de l'amo. Fent seguidisme no millorarent mai, en quan a ser crític quan la caguen potser tampoc però al menys jo dormiré mes tranquil.