dissabte, 19 de setembre de 2009

Déu i Ajuda Arribar fins Aquí, Les Corrandes d'en Manel

....
Ens ha Costat deu i ajuda
arribar fins aquí

amb un partit que diu ser nacionaliste
i que no es res mes que un verí
ens ha costat déu i ajuda
arribar fins aquí

amb en Carretero amb la senyera
ara si que els Espanyols a patir.
Ens ha costat déu i Ajuda
arribar fins aquí

Amb Laporta estela a ma
i la rahola amb el cuní
ens ha costat déu i ajuda
arribar fins aquí

En Saura amb Cartutxera
i la mallol en bombí
ens ha costat deu i ajuda
arribar fins aquí

No em serveix ni en carod
ni puigcercós, ni mas ni en Medí
ens ha costat déeu i ajuda
arribar fins aquí

el pp no parla català
la camatxo ens vols ferí
ens ha costat déu i ajuda
arribar fins aqui

Jo soc fan del Barça
ella del madri
ens ha costat déu i
ajuda arribar fins aquí

La mostra Gastronómica d'Alp, Quan passar de la Baga a la Solana no sigui la millor solució

La veritat es que darrerament la mostra gastronòmica d'Alp s'havia convertit en un sopar de gal·la, tot l'esperit en que els cuiners del poble i fins i tot de la comarca han estat apartat per convertir-se en un sopar la veritat es que va deixar de ser una mostra gastronòmica.
Però la solució que s'ha donat des de l'equip de govern no ha estat pas el millor des de el meu punt de vista [noticia].
D'entrada han confós el que era una mostra gastronòmica feta i dirigida per els restauradors del poble amb l'ajuda dels de la comarca en una mena de sopars a la taula amb un àpats concrets, no es el mateix fer-ho tot el mateix dia i amb un tast on la gent pot provar molts plats a tenir que anar a sopar als diferents restaurants i així poder provar els plats del municipi.

Jo trobo que la mostra haurien de tornar als seus orígens, a ésser com era als primers anys, on era una exposició els poble andorrà d'Arinsal es va copiar la idea i ara ja van per la XXV mostra gastronòmica, per cert es aquest cap de setmana i si teniu oportunitat no es la perdua, paga la pena veure on han arribat i on hem arribat nosaltres.

Que aquest afany de protagonisme no faci que es perdin mes coses, aquest es la directriu que han d'aprendre al meu poble, però ho veig molt dificil tot plegat,en quan a les declaracions de l'alcalde d'Alp en el qual assegura que està molt be promocionar la cerdanya però no amb els calers d'Alp els trobo una bajanada, aquí l'únic que es promocionava era la mostra gastronómica d'Alp i potser venint els millors cuiners de la comarca la promoció es millor.


pont de Bar, disposarà de Canal

Ja era hora, per fi la notícia esperava pont de bar disposarà del canal pertinent han passat cinc anys on l'impacte visual ha estat nefast, i les repercussions agrícoles per els passejos de la zona ha està tortuós, s'havien quedat sense regadiu , però ara tot s'ha arreglat i les màquines podran entrar un altre cop a acabar amb la inversió [noticia].

Però jo em demano han hagut de passar cinc anys per continuar tot igual, si que s'han de fer quatre reformes al canal però la finalitat es la mateixa, i l'impacte visual d'aquests darrers cinc anys ha estat espectacular, voleu dir que calia parar l'obra per acabar fent-la un altre cop només recobrint el ciment per pedra i terra i no es podia fer en el seu moment tot plegat.

La veritat que aquests de la generalitat el tema econòmic no es el seu fort però clar sent germanets del Pinotxo zapatero es normal segur que varen anar a la mateixa classe d'economia i així els hi va a tots plegat, en el moment que els treus de les subvencions dels seus van mes perduts que una formiga en el desert.

divendres, 18 de setembre de 2009

per la manca d'idees, Erc te la solució apropiar-se de les dels demés

Ja era hora que algú els hi pares els peus, que algú els posés en el seu lloc, això d'aprofitar-se del treball del demés es una costum molt corrent als esquerdats. Que els demés facin la feina bruta i desprès sortir ells com a messies de tot i salvar la nació, Vergonyós aquesta manera de treballar.[noticia].
A més la memòria es efímera perquè fa quatre dies van votar al parlament en contra de una proposta de deu mil.cat sobre l'autodeterminació, llavors no i ara quan han vist el resultat si, potser el poble hauria de dir prou amb tanta barra.

dijous, 17 de setembre de 2009

La Benzinera d'Alp

El poble d'Alp disposem de una benzinera, ara no discutirem si el lloc es el mes idoni per posar-la o segur que potser a l'entrada del poble hagués estat mes productiva per la venda de benzina, el que jo no entenc es la deixadès i abandonament en que es troba la mateixa.
No es normal que el sortidor funcioni normalment amb pagament amb targeta aquí cap problema el problema es el manteniment de l'aigua i l'aire, aquest aparell sempre està desmuntat i abandonat i si el problema es el vandalisme que hi ha i que roben els aparells cada dos per tres, el mes normal es posar una càmera que gravi tot el que passa dintre de un radi petit de la benzinera així podrem saber quin son els vandàlics del nostre municipi.
Però clar el que no es normal es que estigui tot així de deixat un vol que el seu municipi estigui perfecte i no costa massa tenir aquestes coses en perfectes condicions.

dimecres, 16 de setembre de 2009

air-berlin ara vol esser com raynair

Ara resulta que els feixistes aquests de air Berlin que no utilitzen el català per res, ara volen les mateixes condicions que Raynair, aquests personatges tenen poca memòria es veu, potser haurien d'anar a veure a la senyora Esperança Aguirre que els doni ella les mateixes condicions, quan van treure pit per ensorrar el català i els van fer Espanyols de l'any tot era flors i violes, però quan la crisi els hi toca el crustor, ara resulta que volen tots els drets. Potser si primer atenguessin totes les seves obligacions llavors podríem parlar de drets. [noticia]
El president de Air Berlin es queixa que no rep cap tracte de favor per part del Govern de Catalunya, però que vol aquest personatge desprès de tot el que ens ha dit i fet potser vol que li fem l'onada, en aquesta vida sempre reculls el que sembles i si tires fems no voldràs pas recollir roses sinó que l'únic que pots trobar es merda.

En Ramon Serra, vol reagrupar-se

Els Socialistes tenen un problema hi ha militars que no estan a gust seguint les ordres d'en Zapatero i molts eren federalistes i des de que es va castigar al Pasqual Maragall per les seves idees aquests han quedat una mica descol.locats, Aquest es el cas d'En Ramon Serra [noticia].
Aquí també hi ha problemes de promeses no realitzades i de centres de poder, en Ramon Serra estava al mig de les disputes Convenients i Esquerdats, per governar el Consell Comarcal de Cerdanya i clar que en Ramon formés part del Consell volia dir que podria ésser que els convenients no guanyessin i això als esquerdats d'en Puigcercós no s'ho podien permetre que el consell comarcal quedés en mans dels Esquerdats d'en Carretero.
Bé mentre el consell comarcal no sigui un consell comarcal d'alcaldes, en el qual tot tenen una part de terreny a la comarca i segons el nombre d'habitants podrien tenir mes o menys representants, i continui així com ara que es un consell politic teledirigit des de la capital malament anirà per la comarca . Jo prefereixo les idees del senyor Bartomeu Baqué que defensa un consell d'alcaldes.[noticia]
Sergi Albert i Ramons Marcos, quan la diferència la marquen els mitjans de comunicació

mira vist el que jo he vist amb tot la cadena televisiva de intereconomia i amb tota la claca de punto pelota, ramos marcos va contraatacar a les declaracions de Sergi Albert, en Sergi només va dir una cosa que sabem molts i que callaran com a putes, que Ramos Marcos era un seguidor del real Madrid. Dons bé dons ara resulta que no era així i que gracies a que ha estat internacional i molts anys àrbits de primera te la veritat absoluta, mentre que en Sergi Albert només va ésser linier per tant es un mentider.
Jo desprès de veure el muntatge de punto pelota, i presentar a Ramos Marcos com el Messies, semblava el rei de la Corona dels hereus de Felip v quan per nadal diu les tonteries de semble, dons amb una presentació igual i amb tots els convidats aplaudien les gràcies d'aquest personatge va dir que en Sergi Albert era un mentider. [noticia].

Dons bé senyor Ramos Marcos desprès de l'escena teatral ara veig que el seu futur no es ser comentaris de televisió vostè va per polític i segur que faria ombra al mismíssim Acebes, podria presentar la seva candidatura al partit popular que darrerament va molt escàs de personatges de la seva ideologia.[noticia]

Laporta President, no gràcies

la veritat que avui un amic m'ha definit com a incendiari, diu que soc únic foten foc. Però clar la veritat es que vist el que s'ha vist d'aquest personatge desitjo de tot cor que aquest senyor no sigui el cap de llista de reagrupament.
Perquè de tot plegat, dons bé en aquesta vida hi ha gent que sumen i altres que resten, i aquest es el cas del senyor Laporta, personatges fosc que va sofrir una moció de censura i que només va guanyar gràcies als estatuts els quals demanaven un 75 % de les votacions, si hagués estat un 50% ara ja no seria president del futbol club Barcelona.
Personatge que destaca per segregar envers de reagrupar, te el barcelonisme dividit, la mitat de la primera junta li ha dimitit i ara te una altre cop la meitat de la junta actual amb el ganivet a la ma per veure qui serà el seu substitut.
Jo només voldria dir a la gent de reagrupament que s'ho pensin dues vegades abans de posar aquesta persona al seu partit, mediatament es molt popular però en el fons els vots son de la gent, i vist el que es va veure la darrera vegada no tinc clar si es una aposta bona o mes aviat una mala aposta. [noticia].
A veure si tenim sort i aquest personatge va a caure en mans dels esquerdats, així amb dos galls en un galliner veurem el que passa.


dimarts, 15 de setembre de 2009

La Samarreta del futur

Aquesta es la Samarreta del futur, però amb el nom de cada poble de Catalunya, i al final una Samarreta que possi, per fi hem trencar les cadenes i som lliures.

A veure quan sortira una que posi SI GRÀCIES ALP

dilluns, 14 de setembre de 2009

A Cerdanya ja disposem de Rovellons

A Cerdanya ja comencen a sortir rovellons, nosaltres anem a collir rovellons perquè això d'anar a caçar bolets em sona un pel violent.
Bé aquests son els primers que he trobat aquest ha estat el primer dia que surto a buscar bolets sense en Jordi, i la veritat que l'he trobat a faltar, sobre tot aquella manera que tenia el paio de xafar-me tots els bolets que trobava.
Dons si avui l'he trobat a faltar aquell sac de nervis que era en Jordi, però anava al bosc amb aquelles ganes d'emplenar el cistell que se li podia permetre qualsevol bretolada, i sobretot el passeig que fèiem desprès de collir quatre bolets perquè la gent del poble veiés que n' havíem trobat.
Dons bé a la muntanya d'Alp ja es podem trobar bolets, pocs de moment però ja es un començament, només recordar a la gent que puja a la muntanya que aquesta es de tot i per tant l'hem de deixar com la trobem.

Ferran, no s'entera de la música

En Ferran el paladí del partit aquest filial de la matriu que mana al regnat dels hereus de Felip V, ha ossat dir que actuacions com les del Centre del Nacionalisme (Arenys de Munt) van en contra l'estatut. [noticia].
Sap que passa Ferran que si el poble de Catalunya vol la seva llibertat sap on es pot ficar el seu estatut i la dels convenients, allí on els hi càpiga, perquè per tenir un estatut descafeïnat potser seria molt millor tenir la llibertat absoluta i trencar les cadenes que ens tenen lligades a la capital del regne.
Per cert ara els esquerdats es volen pujar al tren del independentisme [noticia]. Quina mala memòria que tenen aquests paios, fa cosa de un parell de mesos els deumil van presentar una proposta ILP popular la qual demanava al parlament que fes una consulta popular sobre l'autodeterminació i aquesta va ser votada en contra per tots els partits, Tots van votar que no , ara això no se'n recorda ningú? potser que li demanin al senyor Canela la gràcia que li va fer que fins i tot el partit que ell havia defensat sempre li girava l'esquena. [noticia]
Aquest rebuig unànime del parlament català, demostra el nacionalisme que tenim dintre de la política catalana [noticia]. Per tant ara no intentin vendre'ns fum, que ja els coneixem aquests canvi de vestits. En quan Arenys jo em demano on estava el pastor aquell que ens havia de guiar per la Casa Gran, la veritat que no li vaig veure el pel per els carrers d'Areny com no estigués amagat sota una bandera aquella farcides de pollastres.

diumenge, 13 de setembre de 2009

Intereconomia, quan el periodisme es un fermer, allí només creix merda

Arenys Capital de la Catalunya Nacionalista i el 13 de setembre diada nacional


Vist el que he vist avui, a Arenys de Munt jo ja tinc clar quina ha de ser la Capital del nacionalisme Català i aquest no pot ésser cap més que Arenys de munt, hi havia mes catalans independentista per metre quadrat que a la resta de la Catalunya. I com no podia ser diferent declarar el 13 de setembre diada nacional,. i PERQUÈ ? el 13 de setembre, dons molt fàcil, perquè es el dia que un petit poble de gals van revelar-se a les corts feixistes i van dir prou, i van votar per la seva llibertat.
La veritat que ha estat increïble tot plegat, però veure avis amb els nets tots amb l'estelada al coll dona que pensar i et diu que en el fons no ho tenim tot perdut, el que hem de fer es una neteja política perquè la herència nacionaliste la tenim coberta el que ens marca es un director d'orquestra.


La veritat que no tinc paraules amb el poble d¡Arenys el poble estava farcit d'estelades, mai n'havia vist tant de juntes i quasi bé tot el poble podies veure estelades, de tot tipus, la veritat que ha valgut la pena arribar-se fins Arenys per percebre el perfum d'Independentisme tant actiu. Moltes Felicitats poble d'Arenys ara només queda de veure quin serà el resultat, però la veritat que es igual , el primer gol ja l'hem marcat per l'escaire.

Saura, quan fer politica es fer el ridícul


La veritat que un dia com l'11 de setembre es vegi tapat per les actuacions dels ecopijos, fot ràbia, portar als guerrillers de peu perquè escridassin a una cantant perquè no estan d'acord amb el seus pensaments, sobretot quan s'està al govern i son els representats de la nostra nació, fot ràbia la imatge que hem donat al mon, moltes gràcies senyors de iniciativa. [noticia].

Si un no està d'acord amb el pensament de l'equip de govern el mes normal es fotre el camp, però com la mamella es tant bona i dona tants de fruits aquí volem repicar les campanes i anar a processó, i clar desprès passa el que passa, sempre foten el peu a la galleda.

I si de veritat volíeu marcar diferència envers de embrutir l'acte el millor hagués estat quedar-se a casa i no molestar, però clar això no aporta vots. Jo no se si era la persona idònia o no però un cop es portava com a integrant del govern un ha de fer el que calgui perquè se senti còmoda i això no es va fer.[noticia].

Però aquesta política es molt comuna al partit aquest sense iniciativa i per posar-vos verds, perquè sempre van a contracorrent i volen estar a les madures però a les verds amagar el cap sota l'ala i aquesta es una conducta molt covarda.