dimecres, 16 de setembre de 2009

Sergi Albert i Ramons Marcos, quan la diferència la marquen els mitjans de comunicació

mira vist el que jo he vist amb tot la cadena televisiva de intereconomia i amb tota la claca de punto pelota, ramos marcos va contraatacar a les declaracions de Sergi Albert, en Sergi només va dir una cosa que sabem molts i que callaran com a putes, que Ramos Marcos era un seguidor del real Madrid. Dons bé dons ara resulta que no era així i que gracies a que ha estat internacional i molts anys àrbits de primera te la veritat absoluta, mentre que en Sergi Albert només va ésser linier per tant es un mentider.
Jo desprès de veure el muntatge de punto pelota, i presentar a Ramos Marcos com el Messies, semblava el rei de la Corona dels hereus de Felip v quan per nadal diu les tonteries de semble, dons amb una presentació igual i amb tots els convidats aplaudien les gràcies d'aquest personatge va dir que en Sergi Albert era un mentider. [noticia].

Dons bé senyor Ramos Marcos desprès de l'escena teatral ara veig que el seu futur no es ser comentaris de televisió vostè va per polític i segur que faria ombra al mismíssim Acebes, podria presentar la seva candidatura al partit popular que darrerament va molt escàs de personatges de la seva ideologia.[noticia]