diumenge, 13 de setembre de 2009

Intereconomia, quan el periodisme es un fermer, allí només creix merda

2 comentaris:

Amelia ha dit...

Intereconomia és un medi minoritari de quatre idiotas.
Jo he vist la notícia en la Sexta, Cuatro, El Pais, La Vanguardia, Tv3 i Avui. He apreciat diferents enfocaments, però per cap lloc aquesta mala llet anticatalana.
Bé, sí...: a les comentaris dels lectors: mala llet anticatalana, mala llet antiespañola i molta mala llet en general.
L'iniciativa del referendum em sembla personalmente una iniciativa ciutadana respectable; però, la veritat: llegint les reaccions de víscera, víscera i víscera que es llegixen, em pregunto si la gent té el nivell de civisme o el simple sentit comú necessari per donar passos més importants amb un sentit d'Estat. Jo ho dubto.

ALP2500 ha dit...

Mira sinforosa la veritat que fins i tot a la manifestació catalanista em vaig sentir estrany quan en un moment per atacar al feixisme es va cridar el visca Terra Lliure. Amb la violencia no es va enlloc, i si has de matar un veí d'amagat i a les fosques per ésser lliure millor esser esclau. Jo si he de lluitar amb qualsevol per la meva terra prefereixo fer-lo cara a cara, per això em va fer mal veure els meus compatriotes animar a uns assassins quan la llibertat primer s'ha de conseguir dialogant. I si no es possible lluitant però sempre cara a cara.