dilluns, 14 de setembre de 2009

Ferran, no s'entera de la música

En Ferran el paladí del partit aquest filial de la matriu que mana al regnat dels hereus de Felip V, ha ossat dir que actuacions com les del Centre del Nacionalisme (Arenys de Munt) van en contra l'estatut. [noticia].
Sap que passa Ferran que si el poble de Catalunya vol la seva llibertat sap on es pot ficar el seu estatut i la dels convenients, allí on els hi càpiga, perquè per tenir un estatut descafeïnat potser seria molt millor tenir la llibertat absoluta i trencar les cadenes que ens tenen lligades a la capital del regne.
Per cert ara els esquerdats es volen pujar al tren del independentisme [noticia]. Quina mala memòria que tenen aquests paios, fa cosa de un parell de mesos els deumil van presentar una proposta ILP popular la qual demanava al parlament que fes una consulta popular sobre l'autodeterminació i aquesta va ser votada en contra per tots els partits, Tots van votar que no , ara això no se'n recorda ningú? potser que li demanin al senyor Canela la gràcia que li va fer que fins i tot el partit que ell havia defensat sempre li girava l'esquena. [noticia]
Aquest rebuig unànime del parlament català, demostra el nacionalisme que tenim dintre de la política catalana [noticia]. Per tant ara no intentin vendre'ns fum, que ja els coneixem aquests canvi de vestits. En quan Arenys jo em demano on estava el pastor aquell que ens havia de guiar per la Casa Gran, la veritat que no li vaig veure el pel per els carrers d'Areny com no estigués amagat sota una bandera aquella farcides de pollastres.