dissabte, 5 de març del 2011

Potser Aquesta serà la solució

La veritat que potser la solució dels problemes de la capital del regne es podrien solucionar d'aquesta manera, davant un equip de futbol com el fc barcelona la única manera d'aconseguir un títol es aquesta , ni Cristiano Ronaldo , ni Mourinyo , res la solució es del president, endavant dons.

divendres, 4 de març del 2011

Aquest futbolista va confondre una Pilota amb una Òliba

A vegades una mala tarda et marcarà tota la vida i aquest es el que li ha passat al senyor Luis Moreno, central del Pereira, va xutar una òliba que havia caigut al camp desprès de rebre una pilotada. Actuacions que deixen molt de desitjar.
Però tranquil que ja sortiran tots els salvadors de mon animal a maxacar-lo, potser si aquesta gent fes el mateix amb les vides humanes disposaríem de un mon diferent.


dilluns, 28 de febrer del 2011

La imaginació al poder

Això es la viva imatge que la imaginació dels neofeixistes està de capa caiguada.  Fer servir aquesta foto  a la precampanya només canviant al personatges del mig per el senyor gallardon està molt bé.  Però com a mínim el que hauria d'haber fet el senyor gallardon es corregir l'error inicial d'aquesta foto, on podeu veure al senyor amb vestit i corbata vermella als dos costats del candidat. Bé això sol passar quan en temps de crisi envers de buscar actor per fer fotos utilitzem les dels demés.un gran aplaudiment per l'equip de promoció d'aquest personatge, si volen que guanyins els sociates porten bon camí.
Aquesta foto robada també surt en el llibre Doing Well And Good the Human Face of the New Capitalism. aquesta imatges es pot comprar per un preu simbòlic que oscila entre els 2 i els 75 euricos de no res. segons la qualitat de la mateixa.
Bé si tots els projectes que ha de plantejar aquest senyor van amb el camí de la foto de la campanya de promoció els senyors de la capital del regne estan ben arreglats.


diumenge, 27 de febrer del 2011

Les quatre Columnes en el seu lloc

Ha passat molt de temps des de que per allí el 1928 el dictador primo de rivera vagi enderrocà aquest símbol de la catalanitat, la veritat que aquestes quatre columnes representen la senyera només li cal que per la nit hi aparegui un estel cada dia per representar la nostra llibertat.
Aquest cop i que no serveixi de precedent he de felicitar tant als esquerdats com els reagrupats per aconseguir això , no hi ha com el xantatge per aconseguir coses, aquest cop ha estat o columnes o no se aproven pressupostos, i mireu que ha tingut el seu efecte ja disposem de les quatre columnes de Puig i Cadafalch.