dimarts, 24 de desembre de 2013

Molt Bon Nadal i millor reentrada d'Any.Només desitjar al meu petit grup de lectors un molt bon Nadal i una reentrada d'any nou i recordar-lis que aquest es l'any que trencarem les Cadenes, per tant es l'hora de dir prou a la baixada de cap que tant estem acostumats.

dilluns, 23 de desembre de 2013

i Tú Catalunya Que vols ser?

La veritat que tot plegat no deixa de ser molt complicat ara resulta que la independencia i la no independencia està en empat tècnic. Ara resulta que que estem fregant la frontera, però si no podem posar el vot dintre de l'urna no sabrem mai si podem ser o no podem ser independents. 
En aquest mon de bojos on les paraules no serveixen per res, on es diuen unes coses i fan tot el contrari. sobretot en política. que podem esperar de unes enquestes. 
Enquestes que no deixen de ser subjectives i que abans de sortir han passat per el forn perquè estiguin una mica mes torradetes i es pugui escriure allò que el public vol llegir. 
Ahir vaig tenir la oportunitat de viatjar en el remuntador amb una ex-politica i vam parlar una miqueta de tot plegat la questió va venir quan li vaig plantejar el meu gran temor. I darrera d'en Junqueres i Mas qui mes hi ha , i ell tot sinceritat em va dir el que jo volia sentir. Ningú. es a dir aquella dita Castellana que mort el Gos s'ha acabat la ràbia , a Catalunya darrera aquest parell de personatges hi ha un forat negre. perquè tot aquest juràsics que encara volten com a corbs damunt de la Carnassa només serveixen per seguir les ordres de l'amo.
També vaig tenir l'oportunitat de expresar-li el meu temor que això de la Consulta serà la versió dos de l'Estatut. que farem molt de soroll i acabarem com a víctimes i poca cosa mes. es a dir una altre cop fen la puta i la ramoneta. I vist el que hi ha jo només desitjo poder aspirar a la Indepedència de la Cerdanya de Girona, perquè tot la resta ja s'ho faran, perquè el poble que no vulgui ser lliure no ho serà mai, i voler soer lliures i que donin la cara els demés està molt bé però de la Casta Politica no podem aspirar a res que no sigui reemplenar les seves butxaques.i si les coses van malament llavors en tapem amb la senyera i si porta estels molt millor darrerament.