dissabte, 22 d’octubre del 2011

Questió de demanar Perdó? , potser això ara no toca

Mireu jo crec que amb aquesta aturada dels criminals d'Eta només hi ha guanyadors i no hi ha perdedors, però clar que d'entrada em surtin aquest petit partit de Ciudadanos dient el que haurien de fer la gent d'Eta ja passa de la ratlla, jo em demano només perquè haurien de demanar perdó ? per els crims perpetrats, potser si, però d'entrada aquesta gent que parla tant s'hauria d'aplicar aquesta mateixa màxima ells mateixos . [noticia].
I titllar de miserables per no demanar perdó, quan ells desprès del franquisme no ho van fer, i si anem mes lluny desprès del genocidi d'Amèrica tampoc trobo que es una mica agosarat. Potser abans d'obrir la boca el que hauríem de fer es mirar la històrica i veure  on l'hem cagat nosaltres per no demanar  explicacions a la gent quan nosaltres no hem estat exemple de tot plegat.
Els Etarres han fet el primer pas, un pas valent, potser obligats, potser desesperats, però l'han fet ara el que toca es agafar el guant i acabar a tot plegat, i la millor manera es buscar un consens , però amb totes les parts implicades, i començar a negociar. Potser això es una altres presa de pel de cara a les eleccions el temps i una canya ens dirà el quelcom de tot plegat.

Amb l'esglèsia hem topat, com diu Aquella dita Sabater a les teves sabates.

En Roco Varela i els seus seguidors han decidit dir-nos fins i tot el que hem de pensar, ells que porten mes de vint segles venen fum i fent veure garses per perdius, ells ara ens han de dir a qui hem de votar i com , la veritat que aquests hereus de la inquisició i de la imposició, ma dreta d'en Franco durant quaranta anys se els hi ha empaltat el seu tarannà .

de tota la nota hi ha un apartat que m'ha deixat amb la boca oberta , quan aquests personatges poden parlar de manipulació :cal tutelar el bé comú de la nació espanyola en el seu conjunt, evitant els riscos de manipulació de la veritat històrica i de l'opinió pública per causa de pretensions separatistes o ideològiques de qualsevol tipus".
 Uns altres que disposen de memòria de cargols, la veritat que porten tota la vida manipulant a la gent que ara treure'n el cap per  a l'escenari a dir que no volen manipulacions, aquests paios em recorden com havia de ser el mateix diàleg que els neofeixistes, la veritat que ja es allò que reculls el que sembres.
[noticia].
I parlant de intromissions estranyes que ara sorti el senyor Carod Rovira treguen pit per la seva cagada ja ratlla el surrealisme, el que hauria de fer aquest senyor es amagar-se sota una pedra, cobrar el que cobra com assessor de l'hospital de Tarragona i deixar de dir bajanades, com diu la dita aquella es molt millor callar i passar per idiota, que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte. [noticia]

Drauzio Varella, i serà aquest el nostre futur


Manera divertida de definir la naturalesa humana, que està molt poc humanitzada, això semble un partit polític, primer la persona i després el col·lectiu , gràcies Drauzio Varella per obrir-nos els ulls.

divendres, 21 d’octubre del 2011

ABC , Un troç de paper molt democràtic

bé en primer lloc dir que aquest pamflet propagandistic del feixisme mes carca faci una enquesta , i que aquesta enquesta fos democràtica ja seria un acudit per tant escoltar que van ser capaços de fins i tot manipular una enquesta en la qual ses demanava als seus consumidors (que no pas lectors) sobre si es creïble el final d'ETA , i que només estigui activa la pestanya del NO es un pas més en la busqueda de la democràcia d'aquesta gent, si vols participar digues el que volem escoltar i sinó passes a ser un català revolucionari i nazi. [noticia] .
Curiosa situació aquesta desprès de la pregunta hi havia dos solucions o votar:
No
No fins que no entreguin les armes
si esperaven alguna resposta positiva la veritat es que no es pot donar, ja que ells mateixos ja s'han assegurar la premisa que no hi sigui.
Gràcies Senyor ja veig quin sera el plamflet que no miraré mai, prou manipulat està la vida que encara ens la vulguin acabar manipular quatre hereus del franquisme.

dijous, 20 d’octubre del 2011

dimecres, 19 d’octubre del 2011

l'independentisme dels CYU

Ajuntament de Sitges , governat per Els senyors aquests de Conveniència y Union , aquí teniu una imatge real del seu independentisme, la veritat que quan un es un botifler ho es sempre no cal posar-se caretes, ni pell de llop per acabar sent una ovella massa a les ordres de la Capital Colonitzadora.
Curiosa situació la dels convenients a Sitges , aquesta de jugar al doble joc, una de declarar-se catalanistes i llavors formen govern amb els neofeixistes aquests pperos.
Partit  contrari al model d'escola catalana, que no dóna suport a la celebració d'actes culturals com el Correllengua o que penja la bandera espanyola el dia de la Hispanitat.
I ara aquesta gent demana el vot per el 20 de novembre perquè no governi el pp, la veritat que no cal que el demanin si votar-los a ells es el mateix que votar feixisme, perquè en el fons acaben pactant per conveniència.

Les preguntes de Teven5

La veritat que poca cosa es pot esperar d'aquesta televisió que només sap vendre escombraries però clar fer una pregunta en la qual es diu Prefereixis un nen negre, homosexual o català? ho trobo una mica vergonyós, la veritat .[noticia].

Per sort o per desgràcia no tinc fills per tant , no puc dir que em semble tenir un fill negre o homosexual, la veritat que tampoc em trencaria les vestidures si així passés , el problema el tindria amb el tercer apartat, perquè el meu fill segur que seria català, i segons els pallassos aquests de teven5 això es una anomalia, potser l'anomalia la tenen la gent que gaudeix de veure programes com aquests, però clar juguen amb la incultura de la gent. Qüestió de gustos es clar

dimarts, 18 d’octubre del 2011

al servei dels vots, aquesta es la qüestió

La premsa mediàtica de la capital del regne esta treguen foc per els queixals, no els hi agradat la conferència sobre la Pau, qüestió de gustos diria jo, però clar classificar a aquestes gent d'estar a favor dels etarres es ratllar la ignoràcia , mentre el poble Basc, europa esta a favor de l'acabament del terrorisme a la Capital del Regne no volen perdre aquest valor afegit que els aporta tants vots, si s'acaba la por a Eta s'acaben molts vots que tenen reservats i això no es bo per les seves aspiracions [noticia pais basc] .
Estalvis que ens mengen les Estovalles

Interior només pagarà part de les armilles antibales[noticia] la veritat que als senyors aquests de Convergència y unión se els hi ha anat la pinça , una cosa són els estalvis i un altre aquestes bajanades, si us plau potser que la nostra polícia vagi ben protegida es un dret i una obligació no pas segons quins agents poden disposar d'aquest equipament i qui no, tot just serà una mesura sectària.
Bé la qüestió es que el Departament d'Interior planteja assumir un percentatge de finançament, per adquerir aquest equipamanent per tant els mossos hauran dep agar la resta. Així volen tenir una policia d'Élit la veritat que els hi haurem de fer un monument al final als mossos perquè sembla que el govern els hi vagi en contra envers de ser la seva policia.
Potser tancant les ambaixades de Estats Unitats i França podriem pagar aquestes armilles i de pas retornen al pong de l'Apel·les Carod a casa seva. Seria una bona manera de recuperar una part per pagar les armilles antibales.diumenge, 16 d’octubre del 2011

Losantos potser algun cop el teus malsons es faran realitat i llavors que?

A vegades aquests feixistes fan com els seus germans grans i prediquen el que no creuen, ara ha sortit un altre vegada al escenari dient que hi ha una majoria d'espanyols que estaríem encantats de perdre'ns de vista , i ha afegit que si la Xacó fons president de la república Catalana en comptes de Guardiola molt millor perquè això seria la ruïna de Catalunya.
Bé potser la nostre independència seria la ruïna de Catalunya però el que està clar que la ruïna millor se la emportarien ells, perquè en el moment que fossin independents deixarem de ser la gallina dels ous d'or i per sobreviure haurien de espoliar alguna altra província a qui tocaria llavors mantenir les arques malmeses d'aquest desgovern.[noticia].
Aquest ressentit que només te odi per la nostra terra li agrada atacar-nos però com sempre predica el que no creu, ell sap que si nosaltres som independents, ells s'ensorren i no crec que estiguin capacitat per aquesta sotragada.


.