dissabte, 22 d’octubre de 2011

Questió de demanar Perdó? , potser això ara no toca

Mireu jo crec que amb aquesta aturada dels criminals d'Eta només hi ha guanyadors i no hi ha perdedors, però clar que d'entrada em surtin aquest petit partit de Ciudadanos dient el que haurien de fer la gent d'Eta ja passa de la ratlla, jo em demano només perquè haurien de demanar perdó ? per els crims perpetrats, potser si, però d'entrada aquesta gent que parla tant s'hauria d'aplicar aquesta mateixa màxima ells mateixos . [noticia].
I titllar de miserables per no demanar perdó, quan ells desprès del franquisme no ho van fer, i si anem mes lluny desprès del genocidi d'Amèrica tampoc trobo que es una mica agosarat. Potser abans d'obrir la boca el que hauríem de fer es mirar la històrica i veure  on l'hem cagat nosaltres per no demanar  explicacions a la gent quan nosaltres no hem estat exemple de tot plegat.
Els Etarres han fet el primer pas, un pas valent, potser obligats, potser desesperats, però l'han fet ara el que toca es agafar el guant i acabar a tot plegat, i la millor manera es buscar un consens , però amb totes les parts implicades, i començar a negociar. Potser això es una altres presa de pel de cara a les eleccions el temps i una canya ens dirà el quelcom de tot plegat.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu. Quan ningú ha demanat perdó per les víctimes en una guerra? Han fet el primer pas, ara no els hi posem trabes i que els polítics no la caguin, que en són especialistes.

ALP2500 ha dit...

Encara t'ho posarè més fàcil Joana que el Senyor Fraga demani perdó per totes les penes de mort que va signar i llavors podem començar a parlar de tot la resta.