dissabte, 22 d’octubre de 2011

Drauzio Varella, i serà aquest el nostre futur


Manera divertida de definir la naturalesa humana, que està molt poc humanitzada, això semble un partit polític, primer la persona i després el col·lectiu , gràcies Drauzio Varella per obrir-nos els ulls.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Té tota la raó del món aquest senyor. Però tenir les tetes grosses ja és com comprar-se uns esquís nous per capritxo o no has vist l'anunci que tornen a fer de Corporación Dermoestética? I no et pensis, que tenir una mare amb Alzheimer també costa diners i molts.

ALP2500 ha dit...

ja ho crec que alzheimer es un enfermetat molt fomuda, sobretot per els familiars que veuen com la persona a la qual estimes es va degragan mica a mica i no es pot fer res per a ella.
Fa cosa de 15 dies vaig anar a visitar a un vell amic que feia molt de temps que no veia i em vaig endur la fatal sorpresa que estava amb aquesta malaltia i molt avançat,la veritat que em va saber molt de greu per trobar-nos amb aquest vell amic en aquest estat. Potser en casos així l'eutanasia tindria alguna cosa a dir.
El fet de l'escrit es que potser ens podriem gastar els calers en millorar aquestes enfermetat i no pas tant en buscar la eterna joventut.