dissabte, 22 d’octubre de 2011

Amb l'esglèsia hem topat, com diu Aquella dita Sabater a les teves sabates.

En Roco Varela i els seus seguidors han decidit dir-nos fins i tot el que hem de pensar, ells que porten mes de vint segles venen fum i fent veure garses per perdius, ells ara ens han de dir a qui hem de votar i com , la veritat que aquests hereus de la inquisició i de la imposició, ma dreta d'en Franco durant quaranta anys se els hi ha empaltat el seu tarannà .

de tota la nota hi ha un apartat que m'ha deixat amb la boca oberta , quan aquests personatges poden parlar de manipulació :cal tutelar el bé comú de la nació espanyola en el seu conjunt, evitant els riscos de manipulació de la veritat històrica i de l'opinió pública per causa de pretensions separatistes o ideològiques de qualsevol tipus".
 Uns altres que disposen de memòria de cargols, la veritat que porten tota la vida manipulant a la gent que ara treure'n el cap per  a l'escenari a dir que no volen manipulacions, aquests paios em recorden com havia de ser el mateix diàleg que els neofeixistes, la veritat que ja es allò que reculls el que sembres.
[noticia].
I parlant de intromissions estranyes que ara sorti el senyor Carod Rovira treguen pit per la seva cagada ja ratlla el surrealisme, el que hauria de fer aquest senyor es amagar-se sota una pedra, cobrar el que cobra com assessor de l'hospital de Tarragona i deixar de dir bajanades, com diu la dita aquella es molt millor callar i passar per idiota, que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte. [noticia]