dijous, 19 de gener del 2012

marejar la perdiu, l'esport covenient per excelència

Aixo de marejar la perdiu, es el seu esport preferit, són uns experts en la matèria, la veritat que surti la Senyora Ortega, aquella senyora que va tenir els nassos de falsificar el seu curriculum vitae per posar-se llicenciatures que no va acabar mai, ja ratlla el surrealisme, dons bé aquesta senyora ha sortit a l'escenari dient que el deute que te la Generalitat amb els Ajuntaments són de 750 i escaigs milions d'euros i venen produïts per el deute que te l'estat espanyol envers Catalunya per les inversions no fetes el 2008.
Això ja sembla la bíblia amb el miracle dels pans i els peixos, perquè mateixa quantitat s'ha fet servir fa cosa de 15 dies per dir que no abonen les pagues extres i que no poden pagar als proveïdors 
Dons bé per la Generalitat es molt més beneficiós que l'estat colonitzador no  pagui el deute perquè aixi els convenients i amb el seu art de marejar la perdiu són capaços de treure-hi un profit que si reben aquest import no sabran que fer amb ell , tenen masses deutes per la quantitat que han de rebre i així poden fotre la culpa als demés, una altre especialitat dels convenients. [noticia]
.

Esportivitat en el futbol

Molts diuen que es un esport, per a mí tot plegat no deixa de ser un negoci, negoci que juguen amb els sentiments dels aficionats, dit això avui només us vull parlar de l'esportivitat d'aquest jugador. Els que hem jugat futbol amateur i hem visitats campots de 3ª regional això ho hem vist algun cop, per tant res a estrenyar. Però Clar quan això ho veu milions de personatges potser llavors aquí s'han de perdre mesures, molt parlar de la violència a tot arreu i resulta que en el futbol està permés tot.


dimecres, 18 de gener del 2012

Consell Comarcal i el Túnel del Cadí

Bé aquest dies hi ha renovació de l'abonament gratuït per els resident de la Comarca per el Túnel del Cadí, Aquest cop ha volgut participar el Consell Comarcal per tenir mes control de tot plegat, però clar quan un vol fer una feina ha d'estar preparat, segon quan es vol fer una feina un ha de saber si es legal o ilegal demanar segons quines coses .
Anem a Pams, entre els requisits que demanaven al començament era
Certificat d'empedronament
Certificat d'estar al corrent dels tributs municipals
Certificat Bancari en quan la targeta estigui al teu nom i el compte sigui el teu
Contracte de Treball 
Carnet de Conduir.
Això era al començament, desprès van descobrir que l'enllaç amb la seguretat social no era possible i demanen a més de tot l'anterior còpia de la nómina de treball.
Dons bé la gent que ha anat a renovar el passi de resident s'ha trobat que amb tot plegat i com que demanar la nómina no es lega, ara a part de tot això demanen també Certificat de la Seguretat Social amb la vida laboral. 
Tot plegat un guirigall, i jo em demano si no estem preparats per tot això no volguem abarcar mes del que podem, sinó demonstrem que no estem qualificats per fer segons quines tasques. Perquè tant marejar la perdiu al final farem riure.

A més jo em demano això del túnel del Cadí fa molt temps que ho sabem que exisiteix i com la aixeta anava treeguem aigua no passa res, i com han vist que l'aigua s'acava ara es el moment d'pretar-se el cinturó però abans de apretar-nos el cinturó el que hauriem de veure es si portem els pantalons posar i ben col·locats.

dimarts, 17 de gener del 2012

La memòria es el darrer que hem de perdre

Aquest cap de setmana ens ha deixat en Fraga, he vist, llegit escoltat el que va fer aquest senyor per la democràcia, només han parlat dels darrers 37 anys però ni un retret, ni una queixa de un ministre Franquista, la veritat que som una banda de hipòcrites tots plegats.


diumenge, 15 de gener del 2012

Actuacions vergonyosses i indignants

Actuacions com aquesta de gent que s'anomena defensor de la llibertat i la democràcia , es un clar exemple de que les paraules van per una autopista i els fets porten camins contrari, sinó no s'enten tot plegat, no podem trobar que el país anomenat més democràtic del mon actui com en temps de la prehistòria i hagi de marcar territori amb els pixats com fan els animals.[noticia]
La gent es mereix un respecte sigui qui sigui i visqui com visqui però clar ells , aquests feixistes amb capa de democràtics es pensen que son els amos del mon i així actuen, veurem com acabarà tot, però el que si tinc clar que la imatge demòcrata dels estats units ha tornat a ser tacada i no es pas el primer cop,


Els mossos han perdut el Nord,jo diria que fins i tote l Sud han perdut aquest cop

Amb les darreres protestes jo diria que el cos de mossos d'esquadra han perdut el nord, perquè això de jugar amb llengua, la bandera i els cants d'en Manolo Escobar tot plegat han portat les seves reclamacions a un vodevil difícil de entendre .
Tothom te dret a defendre els seus drets però clar quan defendre aquests s'ha de fer amb reclamacions en contra de la llengua, en contra de tot el que sigui català, aixo farà molta gràcia als senyors aquests de ciudadanos però jo diria que a la gent del carrer no els hi fa cap de gràcia, això es perdre l'argumentació i deixar de ser una reclamació per passar a ser un vodevil. [noticia].
Dons be continuant amb les seves reclamacions, avui aquests senyors que desprès han de defendre al senyor Mas avui l'han rebut amb pancartes i crits que el tractaven com a Cabró, i clar si aquest gent com exemple es molt fort que aquest gent que desprès t'ha de sancionar per qualsevol cosa, siguin els primer en actuar malament. No per insultar al President de la Generalitat tindran mes raó mes aviat perdran la poca que tinguin
.
Desprès de veure aquest video i molts altres que tractaven al senyor Mas de Fill de..... la veritat que la dignitat dels mossos m'ha caigut als peus, si que eren quatre els que insultaven però aquesta gent treballa i representa la meva nació i veure al punt al qual han caigut la seva causa queda descafeinada, ells mateixos han demostrat el que son.