dimecres, 18 de gener de 2012

Consell Comarcal i el Túnel del Cadí

Bé aquest dies hi ha renovació de l'abonament gratuït per els resident de la Comarca per el Túnel del Cadí, Aquest cop ha volgut participar el Consell Comarcal per tenir mes control de tot plegat, però clar quan un vol fer una feina ha d'estar preparat, segon quan es vol fer una feina un ha de saber si es legal o ilegal demanar segons quines coses .
Anem a Pams, entre els requisits que demanaven al començament era
Certificat d'empedronament
Certificat d'estar al corrent dels tributs municipals
Certificat Bancari en quan la targeta estigui al teu nom i el compte sigui el teu
Contracte de Treball 
Carnet de Conduir.
Això era al començament, desprès van descobrir que l'enllaç amb la seguretat social no era possible i demanen a més de tot l'anterior còpia de la nómina de treball.
Dons bé la gent que ha anat a renovar el passi de resident s'ha trobat que amb tot plegat i com que demanar la nómina no es lega, ara a part de tot això demanen també Certificat de la Seguretat Social amb la vida laboral. 
Tot plegat un guirigall, i jo em demano si no estem preparats per tot això no volguem abarcar mes del que podem, sinó demonstrem que no estem qualificats per fer segons quines tasques. Perquè tant marejar la perdiu al final farem riure.

A més jo em demano això del túnel del Cadí fa molt temps que ho sabem que exisiteix i com la aixeta anava treeguem aigua no passa res, i com han vist que l'aigua s'acava ara es el moment d'pretar-se el cinturó però abans de apretar-nos el cinturó el que hauriem de veure es si portem els pantalons posar i ben col·locats.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Doncs si que demanen coses! El que vulgui fer la trampa, la farà, demanin el que demanin.

Ramón Josep ha dit...

Aquesta nova normativa crec que ve per les ganes de recaptar més diners per la empresa Túnel del Cadi, sigui de qui sigui ara actualment. Però ni els Consells Comarcals, ni els Ajuntaments de les comarques afectades, i molt menys la empresa Túnel del Cadí, deuen haver valorat el que significa que les persones que no puguin demostrar totes les dades sol·licitades, deixaran de estar empadronats a aquests municipis, amb tot el que comporta aquest fet, arbitris de vehicles domiciliats, visites més continuades amb uns ingressos més elevats per el comerç en general de la zona, també repercutirà en la representació social que minvarà amb menys participació a les eleccions, i més coses que segur m'oblido.

Ramon Josep ha dit...

També s'ha de valorar el fet de que qui demana aquest descompte es una persona, que darrera hi té una familia, que tenen una vivenda en propietat o en lloguer a aquestes comarques, i si es vol dir que no es habitatge habitual, tampoc s'els tindria de considerar com a pasavolants, doncs hi venen més o menys habitualment, i que de ben segur el que s'aconseguirà amb aquesta normativa més estricta, es que ja no siguin tant habituals els desplaçaments amb tot el que comporta tant positivament com negativament, però que crec que es molt més positiu que al inrevés.