dissabte, 16 d’abril del 2011

El Consell Comarcal de la Cerdanya, en joc

Perdoneu la meva ignorància, però que vinc de família pagesa moltes coses les perdo per el camí, i ara crec que vaig una mica o molt perdut. Desprès dels darrers moviments del tauler d'escacs el que estic veient es que totes les forces polítiques estant buscant ubicar-se de cara al consell Comarcal de la Comarca i els hi importa una merda el que passi en els pobles.
Això de la nostra Comarca serà una lluita entre els de Ensorrant Cerdanya i els Convenients i Unionistes espanyols. La veritat es que s'em en fot qui guanyi el que no tinc molt clar es que manin uns o altres tot serà mes del mateix, i sabeu qui surt perdent de tot plegat la gent dels pobles els quals voten una gent que la seva única funció es el Consell Comarcal i nassos no es molt mes important primer el teu poble i desprès el dels demés.
Aquestes lluites de poder, amb ganes de manar i de xuclar la mamella el únic que provoquen es que la gent surti escamada i no vagi a votar, potser es la solució però clar si van els teus condicionals ja en hi ha prou quans menys votin mes posibilitats tens de guanyar perquè els teus vots segurs els tindràs, el problema es demanar-se amb quina representivitat surtiràs guanyador i si aquest percentatge de vot et don dret a decidir segons que?.
Bé en el fons tot plegat manin uns o altres tot continuarà igual, quan els ideals polítics els hem esborrat del mapa per posar la butxaca anem arreglats. Si ja tinc clar el meu vot , aquest es quedar-me a casa ja s'ho faran jo no jugo aquest joc, Jo només aniré a votar el dia que el vot en blanc es castigui amb un seient vuit, llavors potser llavors hi haurà una autèntica democràcia.dijous, 14 d’abril del 2011

Dos Grans Arguments

Curiós cartell publicitari, però clar si el partit democràtic de ciutadella només disposa d'aquests grans arguments per sortit reelegit anem arreglats.
Jo entenc que amb el seu cos la gent pot fer el que vulgui , però que els arguments polítics només siguin aquests llavors poca cosa podem esperar de un partit que tingui com arguments els pits de la seva candidata. 
Però tampoc trobo correcta la seva denuncia per sexista, total no deixa de ser un cartell publicitari com moltes pel·licules, per tant atacar el cartell per aquest motiu tampoc. Ell solet es posa a lloc
El que ha aconseguit el partit demòcrata de Ciutadella es que es parli d'ells , així ja es un èxit. per tant hem de felicitar als esquerdats aquests que li han fet la propaganda gratuita. tot un èxit. [noticia]

dimarts, 12 d’abril del 2011

les edats i els fets d'en Cullà

Avui a un mitja Convenient com es etveuren3 , en el programa socialista d'en Cuní ha sortit el senyor Cullà carregant contra els parlamentaris de Solaritat Independentista per la seva assentada d'ahir al Parc de Ciutadella.Segons aquest personatge els parlamentaris catalana ja no tenen edat per fer activisme juvenil. [noticia].
Aquest gran visionari coneixedor de la història mundial hauria de saber que per exemple el senyor Ghandi , llibertador de la India també feia protestes d'aquestes, que el Senyor Mandela lluitador per les igualtats de Classes igual, tot plegat aquests senyor van lluitar amb les úniques armes que disposaven per les seves idees i la seva llibertat. Ara bé quan ho fan al teu país surten il·luminats convenients com aquest en busca de la poltrona perduda que es creuen en el dret de Criticar qualsevol acte que no sigui de la seva corrent. Felicitats senyor Cullà perquè vosté solet ha posat el punt sobre les ies d'aquesta situació.
dilluns, 11 d’abril del 2011

Al demòcrata? losantos li ha caigut la caretas'han emplenat la boca de llibertat d'expressió, de que la premsa ha de ser lliure, però clar això sempre que el vent bufi al seu costat en el moment que quest es capgira i es torna en contra, llavors se senten ofesos. Quina pena de gent a les verdes i a les madures un ha de mantenir la mateixa cara, però aquests hereus del franquisme no estan preparats per la democràcia, ells continuen amb la seva monarquia feudal i a veure a quina colònia poden saquejar tot la resta es paper fumat.[noticia]