dissabte, 23 de juny del 2012

gràcies Pelegri, Per deixar les coses Clares

En Pelegri, aquest senyor filial del Senyor aquest que parla l'Aragonès Oriental (antiguament anomenat Català) ha deixat anar el que tothom sap i ningu s'ho vol creure, Els Convenients i els Desunits no són partit independentistes, per tant són un partit butifler. [noticia].
Se l'hi ha d'agrair al senyor Pelegri que ens hagi obert els ulls, que ells hagin reconegut que porten mes de 30 anys enganyar-nos , de vendre'ns fum totes les vegades i nosaltres com xais als excurxadors anem directes a la mort, potser aquest fet obrirà els ulls a molta gent i  el vot independentista tingui el seu recorregut i no es perdi en aquest partit butifler que només ens ven fum.

dijous, 21 de juny del 2012

Les Utilitats de Facebook

de l'amiga Empar li he pres aquest escrit del facebook, tot plegat així es el nostre país, un país que com no ens han pogut vence de una manera ara es estant  atacan per una de les parts mes importants que disposen la llengua, primer els valencians van voler marcat paquet, desprès els mallorquins i ara per darrera vegada han estat els aragonesos, que per no poder dir catalana parlan de l'Aragonès Oriental, tot plegat una mica penós, però clar vinent per part del Pperos qualsevol cosa es creïble, quina pena tot plegat ara resultarà que si nosaltres fessim el mateix a la llengua d'en Sirvent veuriem quants llengues sortirien perquè s'assembla mes la nostra llengua que un andalús a un Cantabri.
Visca la LLengua.


dimarts, 19 de juny del 2012

Soc un Incívic, un incivic i un violent urbà (encara que sigui de poble)

El ministre aquest de Interior, dels Hereus de la Corona de Felip V, ha qualificat la campanya de novullpagar i l'impagament dels peatges de violència urbana, Ara resulta que quan no estàs d'acord amb un atracament ets un incivic, i t'assimilen als etarres, gracies home però abans incivic i violent que no pas un xaiet anant al corral a esser degollat.
En aquest sentit, ha criticat "l'incivisme" que s'amaga darrere de diferents pràctiques, entre les quals ha enumerat provocar incendis forestals, destrossar material urbà, fumar en llocs prohibits, participar en campanyes d'impagament de peatges, trencar caixers automàtics, danyar seus de partits i profanar símbols religiosos.
I jo em demanor votar al partit popular no es incivisme urbà? esser seguidor d'en Cisquet no es incivisme popular, tot plegat sempre serem emmascarats per la paella mes bruta i aquesta porta molt de tiny per desqualificar als demés, primer els hauriem de mirar al melic i desprès mirar a la resta.[noticia]
dilluns, 18 de juny del 2012

La Plaçeta de Pau Claris ha passat a ser una Placeta

Avui estic content, he aconseguit una petit victòria, petita però molt important per a mi,desprès de quatre anys amb el blog i moltes cartes a antics alcaldes del Municipi de Bellver he aconseguit que la Plaçeta de Pau Claris passes a ser una Placeta i això per a mi ha estat una petita gran victòria.[noticia}[noticia2].
Vull Agraïr a l'Alcalde Porta i a la Laia Reales (encarregada de cultura) el petit detall de pintar les plaques i deixar-les tal com tocava amb un català perfecte. I també vull resanyar que aquella dita del país veí que diu que en la "casa del herrero cuchara de palo" es totalment certa, perquè en aquest municipi durant molt de temps hi ha estat regidor un senyor que ha dedicar la seva vida a donar lliçons de Català, per tant només hauria d'haver caminat una mica per el seu municipi per veure les coses que s'havien de canviar.
Això del diumenge es un altre cose que he d'agraïr al joc de la Botifarra, perquè la meva condició per montar-lis aquest campionat només va ésser aquesta, que disposessin de una placeta com calia, i així ho van fer.
bé aquest només es un petit pas ara al meu municipi només em resta veure si puc canviar el Marçel i la Çesca i tot arreglat, però aquestes dues misions les veig molt mes dificils.