dissabte, 11 de juliol del 2009

Tmb, Quan els tics d'abans s'activen

Transports metropolitans de Barcelona ha dit no, ha vetat a la Plataforma per la llengua la seva darrera campanya publicitària, aquests paios que s'han forrat amb la lluita entre els que creuen en deu i els que no, no volen promocionar la llengua de la nació on treuen els seus beneficis, bé home el temps i una canya sempre posa als cacics a lloc.[noticia]
Amb el lema el Català suma, bé sumarà per tot catalunya ens en el territori del magninim Hereu, be a partir d'avui Heredero, dons en territori del senyor Heredero no suma el català, potser es degut que segueix les ordres del seu cap, i està aplicant el metodo Zapatero de les matemàtiques en les quals tots les comunitats i les colònies del regne de Felip v aniran per sobre la mitja aritmètica de les mateixes, això es un miracle equivalent al de Jesús amb els peixos i els pans.
Desprès de fotre la paper de gran dictador , ara resulta que tot es un mal entés , i que en volen parlar de tot plegat, potser abans de que la gent els hi digués de tot s'haurien de rumiar les cagades perquè sinó al Heredero el faran caganer honoris Causa per vida.
El català suma, la nova campanya de la Plataforma, parteix de la base que el català està lluny del reconeixement polític de què gaudeixen altres llengües amb el mateix pes demogràfic a la UE. Amb el lema Ep!, vol cridar l’atenció sobre una sèrie de xifres i missatges que posen de manifest la vitalitat i el pes del català en molts àmbits econòmics i culturals de la nostra societat i, alhora, la discriminació a què està subjecta la llengua. La campanya es visualitza gràficament amb la metàfora d’una construcció de Lego per donar a entendre “que la llengua la fem entre tots peça a peça”.Al cinemaLa campanya, que s’estructurarà en quatre parts i durarà fins a finals d’anys, comença denunciant què passa en l’àmbit del cinema. Segons l’entitat, tot i que els espectadors que van a veure cinema en català no para de créixer, només un 3% de les pel·lícules que es poden veure a Catalunya estan doblades al català. La plataforma entén que “els interessos mercantils posen traves a la distribució de cinema en català”.L’entitat, nascuda el 1993, va rebre l’any passat el Premi Nacional de cultura a la projecció social.
Potser si molts polítics aprenguessin del senyor Joan Solà i de la classe magistral que els hi va donar el dia 1 de juliol al parlament, el català no estaria en boca de tots, sinó que seria una nota integrant de la nostra cultura. llastima que els Ciudadnos i en Joan Ferran tinguin aquesta ment tant curta que la democràcia acaba amb els seves paraules.

divendres, 10 de juliol del 2009

Joan Solà, plantem cara, moltes gràcies mestre

En Joan Solà va tindre l'honor de parlar al parlament Català , i diu el que pensa, els hi recorda als polítics de la nostra nació que ja va sent hora de treballar per el poble, de pas vull donar les gràcies al partit de Ciudadanos per marxar abans de la intervenció del senyor Solà, aquí demostren la seva democràcia,la veritat que quan abans desapareguin del mapa molt millor, aquests hereus del Franquisme dia que passa mostres de les seves idees neofeixistes els hi surten per tots els pors del seu cos.

També hi faltaven altres neofeixistes com el socialistes Joan Ferran, però es normal amb tanta crosta catalanista s'hagués trobat en fora de joc.

Plantem Cara es un llibre escrit per el senyor Solà, en ell demana que els polítics no ens enganyin més.


Aquest Estiu, vacances a casa i repasant matemàtiques

Aquest estiu el poble català ho tenim clar, haurem de gaudir de la nostra terrassa de casa per les vacances i repassant matemàtiques
Sort que el gran mestre del engany ens ha presentat un nou teorema, el teorema zapatero el qual trenca totes les estadistiques i de pas trencar amb tota la matemàtica coneguda, tirant mes aviat a la matemàtica de numeros borrosos del senyor Gil Aluja [noticia].

Segons en pinotxo zapatero totes les comunitats autonòmiques quedaràn per sobre de la mitjana estatal en recursos per habitant, totes sortiran guanyant, quina sort llàstima que tot plegat això representa perquè unes comunitats guanyin unes altres han de perdre i clar segur que la comunitat que més perdrà seria la colònia catalana com sempre.


i per acabar us deixo amb un video del pp de madrid el quan fa ressó de les vacances d'aquest any i on es el millor lloc on estiuejar-dijous, 9 de juliol del 2009

Arenys de Munt , un poble que envejo

Envejo el poble de Arenys de Munt, i els envejo fins i tot perquè estant en el punt de mira de els feixistes de la Falange de les Jons , `[noticia].
Perquè a mi també m'agradaria que aquests hereus de franquisme vinguessin al meu poble a proclamar les seves idees caduques, això voldria dir que els militants de la Casa Gran del meu Municipi han autoritzat un referendem a favor de l'autodeterminació.
Dons això es el que ha fet el poble de Arenys de Munt, mira tu, així de fàcil, ja tinc clar que no tindrà cap valor la decisió que surti però m'agradarà veure el resultat, com m'agradaria veure el resultat del meu municipi, encara que aquí hauríem de diferenciar si el vot el fem a ma aixecada o amb parereta, perquè així quedaria tothom retratat.


dimecres, 8 de juliol del 2009

Sabater a les teves sabates, hi ha gent que porta tant de verí a la sang que si es mossegués la llengua es moriria

En aquesta vida es molt millor callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte, i això es el que li passa aquest hereu del franquisme ranci i caduc.
Ara com sempre atacant a la llengua catalana i aquest cop li ha tocat a la llei de educació Catalana [noticia].

La veritat es que hi ha gent que un cop ha deixat el poder enyora aquesta situació, i la única manera que coneixem per poder tenir el seu minutet de gloria es ataca al poble catala, com nosaltres no tenim amics i tothom es ataca es molt mes fàcil. [noticia].

La veritat es que no els entenc als veïns, ens munyen cada cop, i a més encara volen que els hi paguem per aquesta feina, te collons tot plegat.

dimarts, 7 de juliol del 2009

Alp inagura un Punt Tic

En Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i societat de la informació, que pertany al departament de governació i administracions publiques governada per el senyor ausàs va inaugurar la setmana passada un punt Tic.[noticia]

Un punt Tic són un llocs on hi pots trobar una serie de instal.lacions de un Tele centre , aquest disposa de set terminals, un servidor una impressora i el mes important un punt d'accés a Internet sense fils [xarxa Tic].

Aquest canal de teletreball te una pagina web que us aconsello [punttic.cat].

La veritat que es un gran invent aquest de la xarxa de teletreball, potser no disposarà de grans participants però només que hi hagi algú que si aficioni ja serà important aquest petit pas, be i ja trobo bé que la casa gran del meu municipi faci alguna cosa amb cara i ulls , a veure si tenim sort i això continua.
dilluns, 6 de juliol del 2009

Catalunya, la colònia submesa ha de dir prousenyor Tubau, de porc i de senyor se'n ve de mena

Carta oberta al senyor Tubau que ha de tenir molt clar que de porc i de senyor se'n ve de mena.
La veritat que la definició de Senyor al personatge aquest li ve una mica gros, però un pallasso capaç d'afirmar que el millor encert del senyor Xirinacs va ésser suïcidar-se,dóna mostra el nivell d'aquest personatge [noticia]

La veritat que en Tubau està al mon perquè en la vinya del senyor hi ha de tot, però el dia que es passi el sedàs , personatges com aquests tenen els dies comptats. Que això ho publiqui el diari el Mundo dóna mostra del nivell intel·lectual i cultural d'aquest diari. De pas denomina al senyor Xirinacs com un Capellà catalanista fanàtic, ja estem com sempre veient la palla al ull dels demés i no veu la biga en el seu, quina pena i d'això se'n diu un periodista objectiu,

Si aquesta es una noticia objectiva dels hereus de Felip V com serà la subjectivitat.En quan a criticar a una persona morta,Bé però clar aquest integrant de ciudadanos, que podem esperar d'ells ara que les lluites internes els estant enfonsant només saben morir tirant merda als demés però clar parlar del senyor Xirinacs ,un respecte Tubau, [noticia]

diumenge, 5 de juliol del 2009

Els problemes de catalunya, quan un veu la palla en el ull de l'oponent i no veu la viga en el seu

Avui us parlaré del senyor Herrera i el seus comentaris, Herrera considera que si no es tanca un nou acord de finançament el dia 15 de juliol l'únic responsable serà el senyor Zapatero,que no cumpleix la seva paraula, fa un any quan el seu superior va anar de vermuts amb la vicepresidente de govern a fer unes tapetes a els costes tarragonines això no es baixar-se els pantalons. uff sempre emmascarats per la paella mes bruta.[noticia]

Segons el senyor Herrera els problemes de Catalunya son Ciu i el Senyor Zapatero, gràcies senyor Herrera així donant la culpa a tots els altres nosaltres ens tapen la nostra . Culpen als convenients de aconseguir l'any 2001 un mal acord, però resulta que van votar que si , la veritat que tant de fum i fer volar coloms ha fet que perdin el nord aquests senyors i ara ja no saben on son

Potser si envers de buscar culpables de tot plegat , potser el que haurien de fer aquests que tan malament es estant governant ara haurien de lluitar per aconseguir un millor finançament, encara que estan en mas del zapatero això es una missió impossible.