dijous, 2 de desembre del 2010

dimarts, 30 de novembre del 2010

Ahir el Madrit va arribar a ser olímpicEl Futbol Club Barcelona ahir va fer un gran pas, perquè el real Madrid sigui olímpic el 2016, Va aconseguir fer bo aquella ma que tant els hi agradava ensenyar. La llàstima de tot plegat es que el saber fer i la conducta senyorial del Madrid es va acabar quan van rebre el cinquè gol. tot plegat un gran esforç perquè es aconsegueixin les olimpíades per la capital del regne dels hereus de Felip V.

o potser era aquesta la  imatge dedicada al senyor Mau i les seves provocacions

Portabella, ha parlat, però ara no es el moment de demanar coalició

Al meu poble d'aquesta actuació se'n diu pixar fora el test, la veritat que la coalició era el que volia molta gent, però clar amb tants galls al galliner no era possible. 
Dons bé el poble us ha donat la raó ha acabat votant Convenients i els Esquerdats han fracassat, com han fracassat els Reagrupats només han salvat els mobles els Solidaris amb un Laporta de vedette. 
Dons bé el senyor Portabella que ha vist com el seu partit sofria el major fracàs de la seva història está veient que te poc a dir a les municipals de Can Fanga per això ara demana una coalició independentista però clar teledirigits per ell i el seu partit. si us plau senyor portabella el seu partit de indenpendentista només ho es de la república independentista de casa seva això si , si la seva senyora ho permet. [noticia]

dilluns, 29 de novembre del 2010

El Poble ha parlat, Hem deixat aparcada la Independència

El poble de Catalunya ha parlat, han guanyat tres partit clarament mentre que el trist-partit ha estat castigat a galeres, la veritat que tot plegat per a mi ha estat una decepció. Una part de vot Independentista ha anat a parar a Convenients, i un altre als esquerdats, tant uns com els altres han fet molt poc per la independència de la nostra nació,Però bé el poble ho ha decidit així ara es hora de reflexionar i mirar que s'ha fet malament i rectificar. Tot la resta ha és història.
Els Guanyadors han estat els Convenients, Santxes-Camatxo bois, i els Laportistes, els Ciutadanos també han aconseguit una milloria en vots però no pas en escons, la veritat que han guanyat les dretes. això marca el tarannà de la nostra nació els propers quatre anys, retornem a la època del titellaires i el peix al cova.
La meva opció política, que ja tenia clar que era una opció perdedora no ha aconseguit cap escó, bé aquest es el primer pas, ara toca reflexionar i veient qui ha guanyat i com potser va sent hora d'aprendre d'aquests grans manipuladors de masses.
això ja sembla aquella película del Dia de la Marmota, ara tornem a començar que no ha passat res, només s'ha de veure els diaris de la Caverna Mediàtica contentissim per la victòria d'en Mas perquè aquest si que tenen clar que això serà "mas de lo mismo" i que retornarem als antics vicis i les antigues submissions.