dissabte, 28 d’abril del 2012

divendres, 27 d’abril del 2012

Jo avui em sento Sergio Ramos

d'entrada només dir que jo abans de seguidor del Barcelona soc antimadrid, per tot , per le que representa i per la prepotència que te envers els demés, per el seu entrenador i per el seu senyorio que van perdent a marxes forçades. Però això no treu que avui parli de futlbol i estigui al costat del Sergio Ramos.
Un personatge que s'assembla més als Catalans del que ens pensem , un sapastre que va perdre la copa mentre la passejava amb l'autobús, que confon les coses i que ahir va fallar un penalti decissiu, però clar en primer lloc jo em trec el barret davant un paio que tira el cinquè penalti de una classificació savent que li pot tocar la lotèria de ser decissiu i passar d'heroi a desgraciat i ser la burla de totes les aficions contraries a la seva.
Dons bé aquest paio va fallar i ja està , i per això no se l'ha de posar a la paret amb un equip de afussellament per acabar amb ell, molts s'amaguen darrera la faldilla de l'entrenador per no trobar-se davant aquest dilema. Com a mínim aquest paio va participar, potser aquest paio no disposa del seny català, però no li calia ell va voler donar la cara i li han trencat, com a minim se li ha de tenir aquest respecte.
Ahir mirava les televisons catalanes i tot eren comentaries burlescos d'aquest nano, potser si ens miressin el melic i veiessin que nosaltres també vàrem ser eliminats contra deu i també vàrem fallar un penalti decissiu. perquè no critiquen això i deixem que aquest nano es fregui les ferides de guerra.


dijous, 26 d’abril del 2012

Una Catalunya lliure, es un projecte medieval i artifical?

Aquestes han estat les grans declaracions del ministre Montoro, be en català , bé  Monbrau jo crec que les idees artificials i de la edad mitjana són les de les colonitzacions i el centralisme que està practicant darrerament el seu govern [noticia].
Perquè clar no voler pagar els quatre calerons que es deuen a Catalunya i fer l'Ave a la Corunya (amb  una taxa de retorn inviable) dóna peu a pensar que hem perdut l'enteniment i quan volem aixecar el cap i dir prou, surten aquests vasalls de Rajoy dient que ens hem pensat nosaltres que les nostres idees son caduques i desfasades a part de ser artificials. 
Jo em demano des de quan voler la llibertat es una cosa artificial, potser es molt mes artificial voler posar un estacador a un animal que vol campar a la seva, potser l'artificial es privar de la llibertat a un poble que desitja voler anar sol, i si tan clar ho tenen tot plegat ho tenen fàcil referendum i que el poble catala digui la seva, o potser això els hi fa por no sigui el cas que facin saltar la banca.

dilluns, 23 d’abril del 2012

Ep, jo en vull una d'aquestes

La veritat que estic per sol·licar al govern Brasiler la compra de una remesa d'aquests animalons, els hi treuriem el suc aquí. Només tenim un petit problema que aquesta escoria es tant dolenta que segur que la protectora d'animals ens acusaria de maltractament , i potser la serp no ha fet res tant gros perquè la castiguem d'aquesta manera.

Molt bon Sant Jordi a Tothom

Només dessitjar-vos que passeu un bon dia de Sant Jordi, i que no sigueu massa racans, que un llibret o un ramet de roses ens podem permetre encara que estem en crisi.