diumenge, 16 de setembre del 2018

LES BOMBES D'ARABIA SAUDÍ , LES BOMBES AMIGUES

Aquest país s'ha tornat boig, ho tenim que justificar tot, sense arguments , sense cap mena de vergonya . Això si com tal de estar quatre dies mes a la poltrona ens vendrem al diable. I en un país que el tením discutint els masters,  tesis, i  pos-graüs dels seus polítics a veure que els tenia mes çgrossos ara resulta que s'ha escampat el fum i tot era paper mullat, ara l'arma es i tu el vas falsificar mes gran.
Dons be dintre aquesta moguda resulta que el govern del país veí continua el negoci que van fer els neofeixistes anteriors, segueix la venda d'armes i com ho justifiquem dons resulta que aquest govern esta dotat de una inteligència superior i que aquestes bombes no poden produir desgràcies a la població civil, hi ho deu un estat que bombardeixa avions amics per descuit, ells son  capaços d'afirmar aquesta gran frase, tot un detall de l'inteligència de tots plegats. [noticies]
Tinc un dubte senyor Borrell si es donès el cas que aquest armament ataca a la població civil, jo creec que amb la seva dimissió no n'hauria prou sinó que mes aviat l'hauria de denunciar per genocidi, perquè a part del que apreta el gallet hi ha el personatge que proporciona l'arma.
Tot plegat això sembla la retornada a la edad mitjana on hi havia els Creuats que anaven a rescatar la religió, ara fem el mateix però sense embrutar-nos les mans. Els hi donem les armes i esperem que caigui qui caigui. Llavors tenim atemptats i tenim morts però potser els el agraiment de la població civil per els nostre regal.