divendres, 22 de maig del 2009

Les Coses tal com son


Les coses tal com són, però la veritat no es pas culpa del que juga amb els sentiments sinó del que es deixar fer com si aquí no passa res, això es el destí de la nostra nació son un burros, el burro català es evidentment la nostra millor definició en mans de grans firaires com el president de govern de la nació veïna.

El Rossinyol ha tornat a Cantar llibertat entre els Corbs que nomes volen Carnassa

bé la veritat es que jo no tinc clar ni se si en Joan Carretero es el messies que ens portara per el camí de la independència, ni la persona que ens farà travessar el Nil, però el que tinc molt clar i segur que les seves paraules de independència només les ha promeses ell, tot el demés es paper mullat, estem envoltats de una panda de trilers que només aspiren a emplenar-se les butxaques i a dir el que la gent vol escoltar unes coses un dia i unes altres totalment contraries un altre depenen del lloc i situació on es troben, i jo em demano amb aquesta gent es pot confiar.
La veritat es que el nivell polític català ha baixat molt , massa diria jo si els avantpassats aixequessin el cap es tornarien a ficar a la tomba i no sortirien mai mes tanta lluita per acabar així, tots agafadets de la mamella del poder i com a voltor anar menjant carnassa.
Hem de tenir clar que la darrera sortida que disposem per no morir com a poble es la Independència , els veïns només ens veuen com a Colònia i com a bons sangoneres només ens volen espoliar. I només que sigui per els nostres avantpassats i les seves lluites començant per els catalans que varen morir el 1714 i anar pujant, per tota aquesta gent ara no hem de baixar els braços, ara es el moment de dir prou.
I l'única persona que ha dit prou i que vol la independència públicament es en Joan Carretero, per tant per a mi el seu grup d'amics anomenat Reagrupament.Cat es l'únic que te certa credibilitat. Tot la resta es paper mullat.
Perquè desprès del que ha passat al país Basc i com s'han estovat teatralment ara per les europees la veritat es que els partits polítics de Catalunya com els del país veí poca confiança donen. "si tu no vas ellos vuelven" i després resulta que hi van els dos agafadets de la ma.
La llàstima es que a tots aquests polítics no els hi demanin responsabilitats i si no compleixes amb el que promets hagis de dimitir immediatament, veurien llavors si tanta mentida camuflada amb mitges veritats surten al carrer.dijous, 21 de maig del 2009

La Hipocresia de la Política

El mon polític està podrit, i això ho podem veure cada dia amb les actuacions d'aquests actors de segona regional que ens volen vendre garça per perdiu
La darrera del Psoe que acusa al PP d'unir skins i capellans [noticia], la questió es curiosa ells que van pactgar amb el pp per fotre fora la llista mes votada al país basc ara diuen que els pperos son dolents , racistes, autoritaris i una col·lecció de tonteries que segur que serveixen per guanyar vots i per tant en la política d'aquest país val tot,
Quina vergonya tot plegat i despres aniran tots agafadets de la ma per acabar amb el nacionalisme ara toca el català ja que el país basc ja han passat la màquina.
El problema de tot plegat es que el pp te un dialeg sempre igual i pots estar d'accord o no però sempre es el mateix defensar la matriu de la capital del regne i la defensen a mort, mentre que els sociates tenen tants versions de les coses com segons te un any i llavors mai saben en quin grau de la mentida es troben en qualsevol moment, per tant això de vendre fum tota la vida comporta que vagin mes perduts que una puça en el desert.

dimecres, 20 de maig del 2009

La Senyera al Balcò per el Tour de França


No es podia esperar res més, així es el govern que mal dirigeix la capital de la nostra nació, ara resulta que ha rebutjat amb els vots de Psc i Icv, un prec presentat per els esquerdats el qual demanava la plasmació de Catalunya a través de la senyera, es normal que si el "jefe" no els hi dona permís ells no moguin un dit, però ostres que estem parlant de la senyera, bandera oficial de la colònia catalana, no parlem de la que s'hauria de posar perquè clar seria qüestió de emplenar tot el camí per on passen els corredors de estelades.
[noticia].
Segons la Casa Gran d'en pinotxo Zapatero i el seu aferrin L'Hereu es que no volen prioritat la identitat i la capitalitat de Barcelona, però a veure senyor hereu que la senyera no es pas de Barcelona vostès tenen la creu de Sant Jordi si es el cas, però la senyera es la bandera de la nostra nació que en el fons no crec que sigui la de vostè.
I jo em demano ja que els filials de la matriu de la capital del regne de Felip V i els sense iniciativa i per posar-los verds no volen això, es el moment per el citats dies de empaperar tot Catalunya amb la senyera estelada,això es com deia la iaia no volen caldo dons dues tasses.


dimarts, 19 de maig del 2009

dilluns, 18 de maig del 2009

Joan Carretero, Clar i Català

jo només em demano, poden els esquerdats dir el mateix, o només fan servir la boca petita per dir aquestes coses mentre que amb la gran només saben llepar el cul a l'amo.

Per una Catalunya Lliure, Joan Carretero, tot el resta paper mullat