dissabte, 28 de març de 2009

l'alcalde de Xativa, i les seves lliçons de com fer politica

Avui us vull parlar dels companys d' Antella [web], els quals tenen una lluita aferrissada amb l'alcaldessa de pp (podem prendre el pel al poble de qualsevol manera ). Molts ànims companys i no deixeu de reclamar els vostres dret i lluitar perquè el vostre municipi sigui el que ha de ser i no una secta dels hereus de Felip V. Dons bé aquests companys en una noticia del seu blog tenen un video en el qual expliquen quina es la filosofia del Senyor Rus respecte a la política, es una demostració gràfica de com es un polític i quina es la seva manera de Actuar Aquest senyor per anomenar-lo de alguna manera es batlle de la vila de Xàtiva i president de la Diputació, la veritat es que no faria pas ombra als governants ecologistes del trist partit. Per tant si aquest senyor la justícia es justa durara el que dura un caramel a la porta de un col·legi i es quedarà sense feina, potser seria l'hora de donar-li un càrrec al trist-partit segur que ens queda alguna ambaixada per emplenar i amb governants així donariem la nota com a mínim.Perquè els hereus de Felip V ens han de deixar marxar

Aquests Hereus de Felip V no els entenc, si tinguessin dos dits de front ja ens haurien donar la llibertat fa anys. i aquests son els arguments
1.-Perquè de entrada tenim una llengua diferent la quan ni entenen ni volen aprendre, per tant perquè en tot el seu país hi hagi una llengua única , nosaltres fem nosa, nosaltres, el país Basc i Galícia.
2.-Perquè sense les nostres aportacions als forats negres que hi ha al estat espanyol , passarien a ser el país mes pobre de la comunitat europea i passarien a disposar de les ajudes comunitàries, així envers de fer de sangoneres del poble català ho farien de la comunitat europea. Així tots aquests xucladors de subvencions disposarien de mes subvencions per xuclar.
3.-Perquè el Barcelona passaria ser oficialment un equip de futbol estranger i no com ara que es un equip de una zona colonitzada.
4.- Perquè el seu rei i el expresident asnar podrien dir que sempre van a l'estranger a esquiar.

Per tant senyors hereus de Felip V , penseu amb això , si voleu tornar a gaudir de subvencions, si voleu a tornar a ser el cul d'Europa ja sabeu el que toca, deixar que tant el poble Català com el poble Basc trenqui les seves cadenes i es proclamin repúbliques independents.

divendres, 27 de març de 2009

Berlusconi, italia amb un president com aquest també va a la deriva

Dons be el senyor Berlusconi te una gran idea per combatre la crisis, i ha estat aconsellar als pobres aturasts que es un busquin una altra cosa a fer [noticia].
Segons el senyor Berlusconi es la millor manera de actuar davant la crisis, el que no diu el senyor Berlusconi si es refereix a atracar banc, a traficar amb drogues , ect... es una llastima que no especifiquis millor a que s'haurien de dedicar els aturats.
Gracies senyor Berlusconi per ensenyar-nos la llum

Alfred Preñanosa i el PP, les mateixes idees però en llocs diferents

El PPc aquell partit creat per els hereus del franquisme, amb arrels profundes del antic règim, han expulsat al senyor Alfred Preñanosa del seu Partit, només per defendre les mateixes idees que les seves però en llocs diferents, l'Afred regidor de Cardedeu. per al PP seria Cardadios, va impulsar una moció per demanar un referèndum per l'autodeterminació per l'any 2.010 [noticia].
El problema mes important del Partit popular es la por , segur que tenen por que no es doni el cas que aquest referèndum guanyi el si, sinó si tant clar tenen les coses perquè no permetre que es faci i així aplacar les idees nacionalistes dels catalans. Però clar i si es dóna el cas que guanya el si llavors es quedaran sense munyidora i hauran de anar a buscar una altre vaca per viure com a reis.
La veritat que em cau ve el senyor Preñonosa, una persona que anteposa els ideals de la seva nació als de un partit que ha demostrat que de democràtic només en te les paraules perquè a la hora de la veritat es un partit dictatorial teledirigit per els mitjans de comunicació afins al antic règim. Només hi tinc un però, no hauria d' haver abandonat el Ple Municipal, si el partit al que representen no el volen amb aquests ideals i aquesta convicció segur que farà carrera amb altres partit i també estic segur que seran molt mes democràtics que aquesta agrupació d'antics franquistes.
Perquè la veritat el Partit popular també defensa el nacionalisma però defensa el seu el de la pell de brau, aquell antic on el sol mai es possava en les terres dels antics precessors, anyora aquelles époques de grans conquistes i de submissió del poble catala, anyoran aquell personatges anomentat comte duc d'Olivars, i personatges posteriors. I si una ovella es descarrila del camí i no segueix aquesta doctrina m'hem d'expulsar del corral, potser el que haurian de fer molts dels dirigents del partit popular es tornar a escola i no fer campana quan es donin les classes de democràcia.
Per cert en quan a cedir la cadira de regidor, jo no ho veig tant clar quan es tracta de una eleccions municipals que es vota abans a la persona que al partit. Potser cedir aquest ascó al regidor seguent es enganyar a les persones que havien votat al Alfred, per tant jo no deixaria l'Ajuntament i si això els hi pica als populars que s'aguantin, Ells que s'han venut per un plat de llenties al país vasc per fotre fora al Pnb, ara volen donar lliçons de democràcia. Si ja ho deia els avis del meu poble sempre emmascarats per la paella mes bruta.

dijous, 26 de març de 2009

Upd i la veritat absoluta

Upd inicials de un partit polític defensor de la creuada mediàtica, que les seves unicials volen dir unió progrés i democràcia, i la veritat aqui tenim un exemple palpable de una cosa es el que diuen les paraules i una altre cosa els que pensen els integrants d'aquest grupet de polítics, hereus del franquisme mes ranci.
El seu darrer ataca va contra la immersió linguística, i comparar-la amb el nazisme [noticia]. Te collons tot plegat un pot tenir les seves idees i les pot defensar sempre amb una correcció, però des de el moment que classifiquen com a Nazisme total perquè no pensen com ells, es tornar cinquanta anys enrera, potser es la seva finalitat tornar als temps del Ciscu , segur que personatges com la Rosa Diez es trobarien com a peix en el mar.


dimecres, 25 de març de 2009

el pallars, cuida les seves feines històriques

m'agrada aquesta iniciativa del Pallars, aquesta escola de pastors es una iniciativa pionera a la nostra nació, i la veritat que trobo que es una iniciativa a copiar com a mínim. ,[noticia]
Es una manera de que no es perdin una feines que tenien data de caducitat fins ara i que amb escoles com aquesta farà que moltes feines tinguin continuïtat. A més que donarà un motiu a la gent gran a ensenyar les seves qualitats al jovent, així no es perderan feines que quasibé ja no tenien futur.

Els ecoembolicats d'estana


Això de la política catalana darrerament sembla el joc d'embolica que fa fort , això de la política catalana darrerament ja sembla el joc dels despropòsits,
Aquest cop li toca al senyor Miralles dir la seva, com el seu superior ha d'estar calladet perquè cada cop que obra la boca aspira al oscar de caganer del segle, millor que el tinguin calladet, però llavors els carrers inferiors demostren que no tenen res a envejar al seus superior i mira tu va el senyor Miralles i amb la xuleria de sempre recomana til·la al ram del periodisme, [noticia].
La veritat que la política catalana sembla un femer perquè mantenir al rei dels despropòsits com a conseller per no perdre la cadireta fot pena, això demostra que el nostre futur si cau en mans d'aquests impresentables ho tenim negre, molt negre.
Ara si per tapar-se el culet ara fotarem fora al Senyor Olmos i ja està tot arreglat, el Saura amb la seva cadireta, i el Montilla amb la vareta de president de la Generalitat, però tant un com el altre que gaudeixin del poc temps que els hi resta, perquè aquests parell ja son cadàvers polítics, i desprès de tantes actuacions excel.lens no podran ni aspirar a ser presidents de la comunitat de veïns.

dimarts, 24 de març de 2009

Amors que maten

el senyor Saura ara després d'abandonar al seus, ara els hi escriu una carta d'amor [noticia]
Ja es això que hi ha amors que maten i aquest es el cas, però clar no dona la cara, no surt als mitjans de comunicació i diu que els seus agents son els millors, no ell nomes ho fa de manera interior , a la foscor i amb la llum apagada, no sigui el cas que això li costi quatre vots dels pocs que li resten.
Mireu la policia Catalana es l'única policia del món que sempre surt emmascarada per els seus governants, això es vergonyós, el que han de fer els governants es defendre la seva policia, i si hi ha alguna cosa negre o mal feta o s'ha d'esbombar als quatres vents sinó de manera interior arreglar les coses, Però no els Catalans som mes papistes que el papa i així sempre deixem als mossos d'esquadra amb els pantalons baixats, quan son ells , els governants que donen les ordres, per tant son ells els darrers responsables de totes les actuacions,
Jo només vull acompanyar en el sentiment als pobre policia catalana , perquè tenir un responsable con el ecopijo aquest es una penitència molt dur per qualsevol

la Justícia es cega, i els llops no es mosseguen entre ells

Quan la persona que t'ha de jutjat es la primera en delinquir, la justícia per tota la seva objectivitat , i això es el cas de la jutgessa de Barcelona, que en primer lloc va advertir als mossos que ell era jutgessa i que no havia de fer el el test d'alcoholèmia, Clar que utilitzar el seu carrer per no posar-se al nivell dels demés habitants de la nostra nació es una pandèmia molt utilitzada per molta gent. i clar el moment que et fan la prova i resulta que dones positiu llavors ja hi som , es que aquests mossos son uns amargats per fer aquesta feina a una pobreta jutgessa que nomes anava borratxa conduint amb el cotxe i posant en perill la seva vida i la vida dels demés, amb quina cara aquesta terrorista de la carretera ha de jutjat a ningú per donar positiu en un control d'alcoholemia al dia següent.[noticia].

Avui mirant el programa de intereconomia "los Clones" han fet una de les seves gracietes anticatalanes, però clar jo només els hi demanaria que si utilitzen la llengua catalana com a mínim que utilitzin un corrector perquè per lo menys no escriguin amb faltes de ortografia
l'acudit venia amb castella i parlava d'Erc i feien la traducció de Estamos racaneando a los ciegos, i després ho intenten escriure en català i apareix la paraula cegs, com a mínim demanar aquests gran hereus del Franquisme que si utilitzen la meva llengua com a mínim que la intentin de utilitzar correctament. que per fer faltes d'ortografia ja estic jo , no cal que vinguin de l'exterior per malmetre la nostra llengua.

diumenge, 22 de març de 2009

El patit republica català i els seus 10 principis politics

Avui després de llegir la darrera entrevista a Victor Alexandre al diari Avui, parlant dels esquerdats i del futur que els hi espera després de veure les darreres enquestes, he començat a mirar per internet a veure si hi havia algun partit que de veritat treballés per la independència de la nostra nació i m'he trobat amb això.[noticia]

10 PRINCIPIS POLÍTICS NACIONALS ALS QUALS
EL POBLE DELS PAÏSOS CATALANS NO POT RENUNCIAR

1.- Catalunya (nord i sud i la Franja de Ponent), el País Valencià, les Illes Balears i Andorra comparteixen llengua, història i cultura i constitueixen -en peu d'igualtat- una realitat nacional, internament diversa però en conjunt ben distinta de qualsevol altra, que anomenem Països Catalans.

2.- Els Països Catalans, cadascun per ell mateix i tots conjuntament, tenen dret a la plena llibertat nacional i al ple reconeixement internacional, de què actualment no disposen, excepte Andorra. L'autonomia que l'Estat espanyol reconeix als països catalans que s'annexà per la via militar no serveix ni tan solament per a frenar l'acció desnacionalitzadora i el drenatge de recursos econòmics que aquell estat hi practica d'ençà de l'annexió. La part de Catalunya annexada per l'Estat francès encarà està en una situació pitjor. Únicament Andorra té estatus d'Estat sobirà reconegut, molt condicionat, però, per la seva reduïda dimensió.

3.- La llibertat nacional significa que cada país català i tots conjuntament han de poder decidir i gestionar l'organització i el desenvolupament territorial, econòmic, social i cultural propis mitjançant institucions polítiques pròpies constituïdes i elegides democràticament, sense més limitacions externes que les que ells mateixos decideixin a favor d'institucions supranacionals.

4.- El reconeixement internacional significa que cada país català i tots conjuntament han de poder relacionar-se i pactar amb els altres pobles del món i llurs estats i amb les organitzacions internacionals directament i lliurement, en tots els àmbits i nivells polítics, econòmics, socials, culturals i esportius.

5.- Per a l'assoliment de la llibertat nacional, els diferents països catalans tenen, cadascun per ell mateix i tots conjuntament, el dret d'exercir l'autodeterminació nacional, mitjançant la convocatòria dels plebiscits corresponents, l'única via que permet superar la dominació i la força pel dret i la democràcia en les relacions entre pobles diferents.

6.- Els països catalans han d'exercir llur dret d'autodeterminació en la doble direcció externa i interna. Externament, han de poder decidir lliurement llur estatus polític en relació amb els Estats francès i espanyol i en relació amb la Unió Europea. Internament, tenen el dret de decidir lliurement quin lligam volen establir entre si, a fi de preservar i promoure la nacionalitat comuna.

7.- L'assoliment de la llibertat nacional i del reconeixement internacional mitjançant l'exercici del dret d'autodeterminació ha d'ésser l'objectiu principal i prioritari de l'acció política en cadascun dels països catalans i en tots conjuntament, la qual s'ha de basar en la conscienciació i la mobilització nacional permanents de la majoria dels ciutadans.

8.- La participació de les organitzacions polítiques dels Països Catalans en les institucions polítiques dels estats espanyol i francès, incloses les de caràcter autonòmic o regional, mai no pot ésser un objectiu en si mateix i menys encara contribuir a reforçar aquests estats, i només pot justificar-se en la mesura que serveixi directament a l'objectiu de la llibertat nacional i a l'acció política per a assolir-lo.

9.- La llengua catalana és el nervi vital que constitueix i uneix nacionalment els Països Catalans, tant en la història com en el present, i és per això que l'acció desnacionalitzadora dels Estats espanyol i francès s'ha basat i es basa obsessivament a fer-la desaparèixer. La llengua catalana ha de tenir legalment i efectivament l'estatuts de llengua nacional, comuna i general dins cada país català i en els Països Catalans com a conjunt, sense que cap altra li pugui usurpar aquest estatus en cap àmbit d'ús públic i oficial. El respecte degut als drets lingüístics dels ciutadans procedents de la immigració, inclosos els de parla castellana o espanyola i els de parla francesa, mai no es pot fer servir per atemptar a aquell estatus.

10.- Igualment com la llengua i del tot lligada amb aquesta, la realitat cultural -popular i la culta-, incloent-hi destacadament la tradició i la mentalitat polítiques, jurídiques, econòmiques, religioses i pedagògiques, i en general el tarannà i les formes de vida que caracteritzen els Països Catalans tenen el dret i la necessitat de continuar-se desenvolupant i de projectar-se cap al futur sense interferències ni subordinacions de cap mena. I tenen el dret d'integrar nacionalment, com sempre ho han fet en el passat, els ciutadans procedents de la immigració, a fi de continuar formant un sol poble.

Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, i per fi tornarem a vèncer

Victor Alexandre, les coses com són ,

Avui he llegit una entrevista a l'avui al mestre Victor Alexandre, i només li puc dir gràcies, perquè ha dit les coses tal com [noticies].
Parla dels partits polítics Catalans i te les mateixes tesis que tenia fa mes de 100 anys el senyor Cardona el qual deia que si vols defendre la teva terra ho facis tu, perquè els polítics només van a defendre la seva cadira i te tota la raó del món.
El mes interessant es quan Parla dels esquerdats i diu:
Un independentista a qui li vagi bé la independència l’any 3000, ja pot votar ERC. Jo tinc la sensació com si Esquerra estigués dirigida per algú que la vol destruir.
El problema de tot plegat es que els esquerdats de moment no tenen una alternativa perquè els crítics al govern actual no mouen fitxa, potser ja va sent hora de dir prou a tanta bajanades i agafar el brau per les banyes. En quan a que els esquerdats estan dirigits per uns personatges que volen autodestruir el seu partit es normal tot plegat, quan un fica els seus interessos per sobre el partit sempre provocarà que el partit surti perdent.
en quan a les polítiques socials de un partit independentista jo estic amb el senyor Alexandre això es marejar la perdiu, el primer pas es que la teva nació sigui lliure i després ja parlarem de com governem la nació.
Per una nació lliure i independent manca una revolució, aquest cop política i bescanviar a tots els politics actuals per uns amb noves idees i ganes de treballar per el poble.

El Papa i els condons


Hi ha personatges que estan al mon perquè el dia del repartiment de cervell van fer campana, perquè sinó hi ha coses que no s'entenen i aquest cas són les declaracions del Director General de l'empresa aquesta amb seu al Vaticà. Perquè jo no entenc com algú pot fer aquesta declaració, com algú amb quatre dits de seny pot dir que la utilització del preservatiu agreuja la contaminació de Sida això ja és massa, El consum abusiu de bolets al·lucinògens provoca a dir algunes idees però arribar a aquest grau això ja es una pandèmia.[noticia]
Jo em pregunto com es pot anar a dir això al centre d'Africa, on el Sida es la primera causa de mor dels seus habitants, podem parlar de l'efectivitat o no del Condó però dir que es un agreujant per la contaminació de mateix ja es pixar fora el test, Jo proposo que els Condons aquest que no es podran utilitzar a partir d'ara perquè serà pecat que els utilitzin per silenciar les sortides d'algun dels representants de aquesta empresa caduca i que encara viu en temps de la inquisició.
El més cínic de tot es que aquesta empresa i tots els seus afins, que han utilitzat la religió per efectuar i perpetrar grans genocidis, vinguin ara a condemnar la utilització del Condó i que diguin que la seva utilització no es eficaç contra el sida, potser la seva manera de actuar de temps passat si que era eficaç, perquè com diuen al meu poble mort el gos fora la ràbia.
I desprès aquests personatges, surten al carrer a parlar de moralitat i de quines coses estan bé i quines coses estan malament, aquests personatges que son llops amb la disfressa de xais, això es la religió, te un semblat amb comunisme aquell que deia que lo teu es teu i els dels demés es de tots.