dissabte, 28 de març de 2009

Perquè els hereus de Felip V ens han de deixar marxar

Aquests Hereus de Felip V no els entenc, si tinguessin dos dits de front ja ens haurien donar la llibertat fa anys. i aquests son els arguments
1.-Perquè de entrada tenim una llengua diferent la quan ni entenen ni volen aprendre, per tant perquè en tot el seu país hi hagi una llengua única , nosaltres fem nosa, nosaltres, el país Basc i Galícia.
2.-Perquè sense les nostres aportacions als forats negres que hi ha al estat espanyol , passarien a ser el país mes pobre de la comunitat europea i passarien a disposar de les ajudes comunitàries, així envers de fer de sangoneres del poble català ho farien de la comunitat europea. Així tots aquests xucladors de subvencions disposarien de mes subvencions per xuclar.
3.-Perquè el Barcelona passaria ser oficialment un equip de futbol estranger i no com ara que es un equip de una zona colonitzada.
4.- Perquè el seu rei i el expresident asnar podrien dir que sempre van a l'estranger a esquiar.

Per tant senyors hereus de Felip V , penseu amb això , si voleu tornar a gaudir de subvencions, si voleu a tornar a ser el cul d'Europa ja sabeu el que toca, deixar que tant el poble Català com el poble Basc trenqui les seves cadenes i es proclamin repúbliques independents.