diumenge, 22 de març de 2009

Victor Alexandre, les coses com són ,

Avui he llegit una entrevista a l'avui al mestre Victor Alexandre, i només li puc dir gràcies, perquè ha dit les coses tal com [noticies].
Parla dels partits polítics Catalans i te les mateixes tesis que tenia fa mes de 100 anys el senyor Cardona el qual deia que si vols defendre la teva terra ho facis tu, perquè els polítics només van a defendre la seva cadira i te tota la raó del món.
El mes interessant es quan Parla dels esquerdats i diu:
Un independentista a qui li vagi bé la independència l’any 3000, ja pot votar ERC. Jo tinc la sensació com si Esquerra estigués dirigida per algú que la vol destruir.
El problema de tot plegat es que els esquerdats de moment no tenen una alternativa perquè els crítics al govern actual no mouen fitxa, potser ja va sent hora de dir prou a tanta bajanades i agafar el brau per les banyes. En quan a que els esquerdats estan dirigits per uns personatges que volen autodestruir el seu partit es normal tot plegat, quan un fica els seus interessos per sobre el partit sempre provocarà que el partit surti perdent.
en quan a les polítiques socials de un partit independentista jo estic amb el senyor Alexandre això es marejar la perdiu, el primer pas es que la teva nació sigui lliure i després ja parlarem de com governem la nació.
Per una nació lliure i independent manca una revolució, aquest cop política i bescanviar a tots els politics actuals per uns amb noves idees i ganes de treballar per el poble.