diumenge, 25 de març del 2018

Millo: Els demócrates hem de combatre els extremistes.

La veritat que en aquesta vida un pot veure i escoltar moltes coses, fins i tot a un personatge  com el senyor Millo dir aquestes paraules, En primer lloc li vull ressenyar quatre cosetes al senyor millo. a.- la legalitat es subjectiva donat que les lleis les fan les persones segons el seu parer per tant una legalitat en un lloc pot esser totalment il·legal a un altre, per tant la veritat absoluta no existeix . Un cop dit això trobo un pel fora de lloc que un personatge com el senyor Millo representant deu  partit hereu del feixiste doni lliçons de  democràcia. Això es com dir-li al llop que et guardi les ovelles i desprès queixar-se de que se les ha menjat totes. 

Estic una mica tip d'escoltar que son politics que estan a la presó per delictes i no presos politics, això que repeteix la televisio feixista semblen lliçons de la politica de Álfred Rossenberg  que dir una mentida moltes vegades acava fent forat i queda com una veritat. 
Potser que la mal anomenada democràcia del brau s'ho faci mirar. i aquest senyor que estiueja a Das i ara porta toga de jutge encara mes, perquè confondre la velocitat amb el tocino es molt greu.