divendres, 7 de novembre de 2014

I sort que es una consulta Paxanga, sinó que mes farien aquests Colonitzadors

Mira tu que els hereus de la Corona de Felip V ara seguidors del VI , han menyspreat, criticat dir que es una consulta de fira la nostra consulta del nou 9 de novembre, es tal la consulta de fireta  que fins i tot aquella pocapena de delegada del govern ha enviat cartes a les escoles , als ajuntaments, a les diputacions, consell i generalitat amb la seva amenaça de sempre, que vindrà el llop ,
Jo en un principi no tenia masses intencions d'anar a votar total el que compte es anar-hi quan sigui decisió però ara desprès de veure les actuacions d'aquests personatges estic frisant per ésser allí a les nou en punt. això d´anar a votar a les nou del nou  de novembre la consulta del nou nou de novembre es tot un acte de fe. Perquè en el fons aquests colonitzadors ja ens han demostrat el que són , uns dictadors on les úniques coses democràtiques són les seves els demés son un nazis que volem imposar el nostre pensament. a Vegades algun d'aquest personatge s'hauria de mirar al mirall a veure si veu la imatge dels seus ídols. Hitler i Franco han deixat trepitjada.
Sra. de Llanos no cal que ens tanquí les escoles, que amenaci als directors, que amenaci als alcaldes si s'escau votarem al carrer.
Per cert vull agrair al govern de la corona que ens hagi retornat una part del exercit que ens pertoca, total aquest exercit l'hem pagat nosaltres, per tant es molt noble per part seva que ens el retorni.


dilluns, 3 de novembre de 2014