dissabte, 8 de juny de 2013

Rossinyol, jo vull la teva llibertat

Es una cançó que porto molt endintre no em va la iaia Sofia me l'havia cantant tantes vegades que quan l'escolta se'm posa la pella de gallina, Rossinyol que vas a França, jo vull la llibertat que existeix allí

dijous, 6 de juny de 2013

Wert davant els millors alumnes de la Classe, no fa falta dir res mes .

 Potser en Wert no s'espera això, però aquesta ha estat la resposta dels millors alumnes dels Hereus de la Corona de Felip V a la nova llei que esta preparant aquest personatge. La cara de pomes agres no li treu ningú, a Cascar-la com deia aquell.

Primers els de Casa,

Els ideals neofeixistes del personatge aquest de Fuerza Nueva , ara representant de Plataforma per ensorrar Catalunya estan calant fort a la nostre societat fins i tot les senyoretes aquestes que abans feien cantonades ,les meretrius ara també seleccionen el personal em qui volen treballar. 
Com diuen els Seguidors de l'Anglada primer els de Casa i si resta algun forat per la resta.
Això es la pantomina de la democràcia que hem de conviure ambs els personatges que abans ens van manar dictatorialment durant quaranta anys.

dimecres, 5 de juny de 2013

Exemple de que les cobertes de un llibre a vegades enganyen

Aquest es un petit exemple que a vegades les cobertes de un llibre no ho es tot, a vegades l'arbre del davant no et deixa veure el bosc, per tant fins que no ho provem no podem dir mai que això ens agrada o no ò

dimarts, 4 de juny de 2013

La Cerdanya Botiflera???

Aquesta es la gran pregunta que em faig, a veure si resulta que la comarca que m'ha tocat viure sigui una comarca de botiflers.
El primer exemple l'he tingut al poble de Bolvir, 
Primer amb les pintades rupestres que va sofrir la Casa Gran de part de quatre hereus del Franquisme parlant d'Espanya, desprès amb la geni aquella del govern Llanos de Luna (plans de lluna) amb el requeriment que a mes del drap aquest del Brau han de posar la senyera (Bandera de la comunitat Catalana) , fent companyia al drapet dels colonitzadors. 

el segon ha estat a la nostra comarca on s'ha produït el cas de patriotisme que ha indignat als senyors de l'ABC es que això de veure una estelada posada a la pistola, es un acte de provocació. Si us plau Caverna Mediàtica potser que envers de mirar tant cap la nostra nació potser hauríeu de desviar la vista al vostre melic, e intentar arreglar els vostres problemes, perquè això de la palla al ull del veí  i la biga al vostres es porta mou darrerament.

 la veritat que jo trobo molt bé que la gent se senti identificada amb els seus orígens i que vulguin deixar clar quin son els seus sentiments, perquè clar resulta que els Hereus de la Corona de Felip V poden fer gala de la seva hispanitat mentre que nosaltres hem de mostrar els nostres sentiments a les fosques i amb la llum apagada. Ara segur que Castigaran aquesta noia per expressar els seus sentiments, així son els nostres governants, sempre llepant el cul als invasors, potser envers de fer això el que haurien de haver fet es a nivell particular donar-li les gràcies, perquè es maco que la gent digui el que pensa.

La veritat que potser ja va sent hora de dir prou a tanta bajanada i plantar cara a tota aquesta estupidés que ens envolta.

Tercer que vingui aquí el President del Govern dels Hereus de la Corona de Felip V i ens digui que els Països petits no van enlloc i s'ha de sent gran perquè això es te mes poder de decisió ho trobo un acudit, ell que no pot anar al lavabo sense el permís de la Merkel, que ens vulgui donar lliçons de decisió en hi ha per llogar-hi cadires.

Jo crec que per lluitar per la nostre llibertat em de fer servir les mateixes armes que el contrari, això d'anar de bona persona i de demòcrata per la vida només ens porta al mateix , a tenir que ajupir el cap perquè ens donguin el clatellot de rigor.dilluns, 3 de juny de 2013

Com Confondre Sarcasme amb submissió

Bé esta clar que la senyora aquesta de la cara de pomes agres està una mica obsesionada amb les banderes, Ara vol castigar al poble de Bolvir per fer-li Cas i penjar el Drap aquest vermell i groc.
Ara resulta que també vol que se li pengi la bandera de la Comunitat. Està Clar que aquests espanyols no estant mai contents.[noticia]
El que trobo molt estrany es la gent que critica aquesta iniciativa del Poble de Bolvir , per penjar la bandera dels Colonitzadors, potser ens hem de mirar el mèlic i deixar-nos de bajanades de moment i per desgràcia són la  darrera colonia dels Hereus de Felip V. per tant aquesta es la bandera que hem de penjar, El dia que seiem lliure ja discutirem quina pengen però de moment aquest es la que ha d'apareixer i com mes grossa millor d'aquesta manera podrem gaudir del fet de ser un poble esclau.[Noticia].
De pas en Bartomeu Baqué feia contents als reductes de botiflers que li resten en el seu municipi, Jo el que em demano es com la senyora aquesta Plans de Lluna (Llanos de Luna) s'ha assebentat de tot plegat. Bé potser els senyors del Csid han hagut de fer una investigació especial per tot plegat. Amb les coses que hi ha en el mon i que el mes important sigui un drap, tot plegat podiem voltar-se per la Comarca a veure quans draps com aquest veuen o potser només s'ataca als pobles amb ideals independentistes mentres als botiflers que puguin jugar a independentistes el que vulguin total aquests els tenen de la seva part.