dimarts, 25 de febrer de 2014

Que ningú et trengui el somriure,


 Aquesta vida no hi ha millor defensa que un bon atac, i si els teus enemics et veuen feliç els fot , per tant somriu Barrufeta, que les tonteries de quatre  no et trenguin mai el somriure , i  recorda que la vida es massa curta per perdre el temps en baralles inutils i poc productives. s'ha de lluitar per les coses importants i les tonteries per la resta, hi ha coses que no t'han de treure ni un gra de la teva son i sobre tot no t'han d'amagar aquell somriure tant captivador.

Fenoll i la llibertat d'expressió

Per a mi el senyor Fenoll es un valent, una persona que amb la seva llibertat decideix no saludar a un hereu de la Corona de Felip V, està dintre de la seva llibertat d'expressió¡ només faltaria que ens aquests situació del partit encara haguem de sotmetre'ns a la monarquia borbònica, en Fenoll va decidir no donar-li la ma i punt res mes a dir. [noticia].
I clar ara ja han sortit els unionistes titllant al senyor Fenoll  de diable, de friki de qualsevol coses, senyor abans de obrir la boca potser ens hem de mirar el melic. perquè clar la reina del bottox poca cosa te a dir perquè ella d'això de impresentables te un master superior sinó encara l'estan esperant al parlament perquè passi comptes de tot el que va passar a la camarga. [noticia] . si un polític cada cop que obra la boca la caga aquesta senyora pot aspirar a moltes coses, perquè te un do innat en cagar-la capa que parla i clar on diu aquestes bajanades aquesta senyora, dons a 14tv la televisio dels Capellans unionistes, ara que Intereconomia no es pot veure ara canviem de televisió de dreta a extremadreta, la propera serà la televisio de la falange.
La segona espavilada de torn la senyora Mejias la qual qualifica al senyor Fenoll de Friki i a la matança d'elefants una afició, [noticia] , per sort aquests nomes viuen en un núvol , perquè trobant-se en la oposició resulta que tenen problemes de corrupció que passarà si manen algun dia. Bé el temps i una canya ho dirà.