dissabte, 19 de novembre del 2011

Democràcia amb estat d'Excepció als mitjans públics

Avui jornada de reflexió, es un bon dia per parlar de tot això, avui es un dia per reflexionar, però no pas a quin partit votar sinó mes aviat pensar que s'han fet aquests darrers 15 dies i quantes mentides ens han explicat.
Ahir vaig veure un altre atac a la democràcia , una junta general diu i pot obligar a qui ha de participar en un debat de una empresa privada , en una empresa pública fins i tot ho puc entendre però a una empresa que es deu als seus accionistes això ratlla l'estat d'excepció.
Tampoc es de calaix els famosos blogs i que siguin els vots aconseguits fa quatre anys el que marquin el temps en que hagin de sortir als mitjans, res a veure amb les noticies, ni amb les qualitats de cadascú dels politics aquí el que mana es el que ens va desarrollar fa quatre anys, i jo em demano això es democràtic, i tornem al mateix en una empresa pública mira fins i tot es passable però a les privades, aìxò no es de calaix.
Mireu en aquesta vida prostituir la llibertat de la informació per quatre aprenents a encantadors de serps i venedors de catifes ja es summun de tot plegat. Potser envers de mirar-se tant el melic propostes coherents per sortir de la crisi hagués estat un gran detall i una manera positiva de fer campanya electoral
entre un que vol passar de resquillada això no la caga, un altre que te memòria de cargol i no se enrecorda de tot les que ha fet, un que porta trenta anys llogant la cartera de ministre i no li ha tret la pols, i el darrer que ara que els terroristes d'eta han penjat les armes s'ha quedat sense arguments, tot plegat un conjunt de personatges que no en podem donar quatre duros per tots junts.
.

dijous, 17 de novembre del 2011

Sobren les Paraules

i gràcies a que els deutes amb els bancs no surten, ja que aquests no estan obligats a presentar-los , ara que totes les caixes passaran o han passat a ser bancs, aquesta informació desapareix, quina barra tots plegats endeutats fins les barres i encara volen gestionar els nostres calers. Si us plau que algú pari a aquests impresentables.

És aquesta la seva "democràcia"?

Eslògan del partit pirata, la veritat que buscar la democràcia directa es ciència ficció, però sommiar amb utopies tampoc es dolent com a mínim fa que ens sentim vius, vius i cridaner per dir prou a tanta hipocresiadimecres, 16 de novembre del 2011

Els Comunistes i el seu vot al Ppsoe

a vegades la publicitat es enganyosa

Importància de la lletra petita, a vegades una lectura molt ràpida comporta a errors. per tant abans de fer el pas el millor es portar la lliçó ben apresa.

dimarts, 15 de novembre del 2011

EL 20 DE NOVEMBRE . VOTA


Aquesta es una situació difícil, estem en una cruïlla i tots els camins grans son dolents per tant o votes nul o votes un partit minoritari perquè tingui oportunitat de sortir elegit, la veritat que molts de petits podrien provocar mal de caps als de sempre, gràcies Ignasi per la troballa,la veritat que diuen moltes veritats.

dilluns, 14 de novembre del 2011