dissabte, 3 d’octubre de 2009

Jo ara si que tinc un pressentiment, reagrupament farà mal

Ara si que puc dir que tinc un pressentiment, el partit reagrupament independentista farà mal, a tots aquests xucladors de menjadores, farà mal a tota aquesta panda de paios venuts a l'or de la capital del regne dels hereus de Felip V, farà mal a tots aquests partits que tenen les mans netes i tot el demès part del cos emmerdats fins les aixelles, farà mal a tots aquests personatges que es baixen els pantalons quan en pinotxo zapatero obre la boca.

Avui s'ha aprovat la direcció de Reagrupament i aquesta ha estat la votació.

1.-JOAN CARRETERO

2.- RUT CARANDELL

3.-EMILI VALERO

4.-JAUME RANYER

5.-IMMA BELLAFONT

6.-ÀNGEL FONT

7.-IMMA PRAT

8.-LAIA CUBELLS

9.-FRANCESC CABANA

10.-ALBERT PEREIRA

11.-CARLES BONAVENTURA

12.-TEO VIDAL

13.-NARCIS RIBES

14.-ESTER PONSA

15.-XAVIER PALET

16.-SANDRA LOMAS

17.-JOSEP SORT

18.-JOSEP ANTON NUS

Jo no hi he trobat a mancar a ningú ni tant sols aquell que ahir per la nit sopava amb el Puigcercós, la veritat que aquest personatge no fa el pes per anar a les llistes de reagrupament millor que es dedic a esquerra a veure si aconsegueix el que ha aconseguit en el barça una divisió total de tot plegat. [noticia].
Això de jugar a la puta i a la ramoneta te varis inconvenients quan es un país el que està en joc i això es el que està fent aquest personatge, la veritat que per el be de la nostra nació que els esquerdats se'l quedin a veure si així les esquerdes es fan mes grosses de patac.


Tinc un Pressentiment,


La veritat que la imatge era interessant la presentació espectacular però els actors no eren els idonis, entre el mariscal Gallardon i en Pinotxo Zapatero la veritat es que la capital del regne dels hereus de Felip V ha arribat prou lluny.

Però clar quan la seva (que per desgràcia es la nostra) economia es la que es , l'atur està pujant de una manera esponencial, son un desastre de govern , o si ho mirem des de el nivell municipal, quan Madrid està endeutada fins les aixelles, quan gràcies al Plan E , tot està aixecat perquè ens hem de mal gastar aquests calers que en pinotxo zapatero ens ha regalat , els hereus de Felip V només podien aspirar al segon lloc.

Bé a mi tant era si es feia a Madrid o a Rio de Janeiro, la veritat es que no es una cosa que em tregui el son, Però home si aquest esdeveniment ha de provocar que el país colonitz ador s'endeuti mes llavors millor que es faci a la xina . Perquè al final tot plegat això el acabem pagar els colonitzats.

Això d'avui es el de sempre ja s'havia venut el blat i no estava ni collit ni el sac lligat i el problema que ha passat es que una tempesta d'estiu s'ha emportat tot la collita.


divendres, 2 d’octubre de 2009

Barçaralitat potser es la solució


En Joan Carretero ha tornat a parlar clar i català en una entrevista a Catalunya ràdio ha dit que ell no vol ésser president de la Generalitat (comunitat autonòmica de una colònia lligada al estat espanyol) que ell vol ésser el messies de la república Catalana.

Una república sense cadenes i deslligada dels hereus de Felip V [noticia]. Jo ja demano des d'ara ésser un camarada de la primera república catalana.

A més en Joan ha anat mes lluny a dit que es molt mes important ésser president del Barça que no pas de la generalitat, sinó fos per l'apartat econòmic jo també estaria amb ell, però hem de recordar que el montilla rep uns 180.000 euricos per ésser el vassall de la capital de regne dels hereus de Felip V i fer el que en pinotxo zapatero li mana, en canvi el Laporta teòricament ho fa per amor a l'art o al barça en aquest sentit.[noticia]

dijous, 1 d’octubre de 2009

Roca Castellana, com passar de Independentista a Bottifler

Ahir l'Ajuntament d'Alp va posar de nou la senyera a la zona de la roca castellana, la llàstima es que va posar una senyera normal i no pas la que ens correspon l'estelada. La veritat es que en el nostre poble hem fet un pas enrera en l'independentisme.

Un cop que havien aconseguit posar una estelada un lloc tant emblemàtic del nostre municipi han sortit les arrels botiflers i ens han posat a lloc, Alp no es un poble independentiste Alp es un poble que pertany a un autonomia i així ens ho ha marcat els que governen actualment.

Moltes gràcies per obrir-nos ells ulls ara sabem que no deixen de ser un poble dintre de un colònia governada per els hereus de Felip V.

No era massa difícil parlar amb la gent que va posar l'estelada per la diada i es podia demanar a aquesta gent si la volien posar un altre cop, no això es massa democràtic posem la senyera de la corona d'Aragò i així farem contents als grans que no deixen de ser la filial que segueix les ordres de la matriu. Només dir que dintre de l'equip de Govern del Municipi hi ha gent d'Erc que per història haurien de ser mes propers a l'estelada que a la senyera de la Corona d'Aragó

I desprès et donen classes de reducció de despeses, sempre emmascarat per la padella mes bruta

La veritat es que ho trobo Vergonyós, un insult als treballadors , que desprès surtin aquests mateixos personatges dient que s'han de congelar les pensions dels pensionistes. i ell s'asseguri una pensió de 52.5 milions d'euros, a més de 3 milions anuals, aquesta prejubilació es per el senyor José Ignacio Goirigolzarri,

La conducta de la banca es de jutjat de guàrdia, la veritat que això no només passa al regne dels hereus de Felip V, també ha passat als estats units, però clar quan veus que l'estat de Felip V ha tingut que aportar calerons per mantenir els bancs per els forats negres existents ara resulta que ells amb aquests calerons els mal gastem de la millor manera possible i pagant petits favor. Bona conducta la de la banca. [noticia].

dimecres, 30 de setembre de 2009

El Tostón de Saura.

Magnífica la foto del diari Público. aqui hi ha una demostració que una imatge val mes que moltes mentides.ç

Saura per un moment i en una situació que es pensava trobar-se en la intimitat ha enviat un msn al seu amic Jaume Bosch dient que el discurs d'en Pep Montilla era un tostón. El que m'extranya es que despres surti a l'escenari dient que ha estat magnífic i va aplaudir el sentit social del mateix, discurset que va dura una hora i dos quarts de pura penitència. [noticia]

dimarts, 29 de setembre de 2009

Tv3, o com passar d'amo a minyó.

Tv3 va passar de ser un referent de la nostra llengua a ésser un paradigma de buscar les errades que diuen. Moltes correccions que s'han perdut per el camí i mira tu on hem arribat ara. Hi ha una pagina web que es dedica a buscar aquestes errades [pagina]


Viure per Veure, o quan la realitat supera la ficció

Aquests personatges em pensava que no es podien superar que ja havien arribat al summun de les bajanades, dons no quan et penses això, Ara resulta que la propera maniobra que fan es pitjor que l'anterior, potser si que tenen les mans netes però el resta del cos deu ésser un femer.
La darrera maniobra descoberta ara del senyor Puigcercós quan era Conseller de Governació, a part la de tornar a posar l'estanquera al pal (I aquest senyor vol que ara els pobles facin referèndums). Dons la gran actuació d'aquest mans netes va ésser contractar a l'empresa A PORTADA perquè li fes un estudi de l'impacte que podria representar per la seva persona la caricatura de Polònia [noticia].
Jo diria que el senyor Puigcercós es va equivocar de destinatari el que hauria d'haver mirat es l'impacte que representa la seva imatge amb la venta de la nostra nació al país colonitzador, o l'impacte que representa per la seva imatge la baixada de pantalons continuu que estem sofrint, o l'impacte que representa la seva persona l'apropiació de un acte de referèndum que no va tenir res a veure amb la seva persona.

dilluns, 28 de setembre de 2009

LOSANTOS, aquest cop ho ha bordat,

Llàstima que aquest pamflet neonazi de esradio no es pugui sentir a Catalunya, ens hem perdut un gran locutor que viu gràcies a la rancúnia i que porta marcat en la seva pell aquell atemptat que va sofrir per part de terra lliure, i es aquesta rancúnia el que el fa viure i atacar amb qualsevol argument i de qualsevol manera la nostra nació.[noticia].

Ara resulta que els impostos s'apugen per culpa del finançament. Això ja s'ha sortit d'olla, tenim un finançament de merda, en el qual estem pagant a la resta del regne i ara resulta que els impostos s'apugen per culpa de un finançament que hem de retornar d'aquí quatre dies, curiosa situació la nostra cornuts i convidar el beure a tothom.

El problema de tot plegat no serà que la canal esradio ha de tancar les emissores clandestines que manté a la nostra nació, potser aquest es el problema que la legalitat es per tots fins que no els hi toca a ells llavors tirem merda a tor i a dret. Maca la democràcia d'aquests personatges. La veritat que hem perdut un quants creatius increïbles perquè de imaginació en tenen per donar i per vendre llàstima que cada cop la gent els va coneixent i ja saben de quin peu calcen.{noticia}

Cruiff Seleccionador de Catalunya, no gràcies

Mireu hi ha coses que cauen per el seu propi pes, prou venuts estem a l'or de la capital del regne dels hereus de Felip V perquè anem nosaltres i fem a aquest mercenari seleccionador de la nostra nació. Una persona que es nega a parlar la nostra llengua quan porta mes de 25 anys a la nostra terra , i anem nosaltres i el volem fer seleccionador nacional, si us plau senyor fins aquí podríem arribar, un ha de tenir certs criteris nacional per buscar el seu seleccionador i no perquè a efectes mediàtics suposadament serem mes coneguts. [noticia].

Segons aquest gran il·luminat els catalans hauríem d'aprendre angles i alemany i deixar el català i ara volem fer aquest personatge seleccionador de Catalunya. A vegades un plat de llenties fa que molta gent es begui l'enteniment.

diumenge, 27 de setembre de 2009

Anem a contar mentides, o mes aviat comptar mentides

La veritat que escoltar al senyor Ridao atacar a R.cat es una alegria vol dir que aquest projecte de partit porta bon camí, sinó fos així no saltaria el numero dos dels esquerdats a fotre canya. Bé dit això anem a pams a desgranar les bajanades que ha dit el senyor Ridao.

Segons el senyor Ridao els Reagrupats el que han de fer es parlar menys i fer avançar el país i diferenciar entre la Catalunya Real i la Virtual, es a dir que han de fer com ells que han avançat tant que tenen la nostra nació a prop del despenyat, una empenta més i aconseguiran el que no va aconseguir en Cisco durant 40 anys i aquest personatge vol donar lliçons, en aquest país sempre estàs emmascarat per la paella mes bruta.

També critica al senyor Carretero que només parlen de independència en comptes de treballar des les institucions per crear condicions objectives i les adhesions necessàries per avançar cap a l'autodeterminació. Jo em demano si ell es llegeix el que diu perquè clar el senyor carretero com no faci independentisme des de la seva consulta mèdica que voleu que us digui no queda massa ètic per tant potser el senyor Ridao ha de fer servir la màxima que diu millor calladet i passar per ignorant que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte.[noticia].


En ridao ha parlat dels referèndums sobiranistes, Ridao ha lamentat l'actitud del president de la Generalitat, José Montilla, i del govern de Rodríguez Zapatero. bé aquí els senyors esquerdats també han fet de les seves s'han volgut posar la medalla quan l'únic que han fet es treure pit quan tot ha sortit bé. Quan son els demés els que treuen la cara i ells es posen la medalleta aquest tem el dominant molt els esquerdats però a l'hora de donar la cara ells uns caganers de pessebre i sinó només hem de veure que va fer en Puigcercós con va ésser conseller de Governació posar l'estanquera tant bon punt va entrar al govern.