dilluns, 28 de setembre de 2009

LOSANTOS, aquest cop ho ha bordat,

Llàstima que aquest pamflet neonazi de esradio no es pugui sentir a Catalunya, ens hem perdut un gran locutor que viu gràcies a la rancúnia i que porta marcat en la seva pell aquell atemptat que va sofrir per part de terra lliure, i es aquesta rancúnia el que el fa viure i atacar amb qualsevol argument i de qualsevol manera la nostra nació.[noticia].

Ara resulta que els impostos s'apugen per culpa del finançament. Això ja s'ha sortit d'olla, tenim un finançament de merda, en el qual estem pagant a la resta del regne i ara resulta que els impostos s'apugen per culpa de un finançament que hem de retornar d'aquí quatre dies, curiosa situació la nostra cornuts i convidar el beure a tothom.

El problema de tot plegat no serà que la canal esradio ha de tancar les emissores clandestines que manté a la nostra nació, potser aquest es el problema que la legalitat es per tots fins que no els hi toca a ells llavors tirem merda a tor i a dret. Maca la democràcia d'aquests personatges. La veritat que hem perdut un quants creatius increïbles perquè de imaginació en tenen per donar i per vendre llàstima que cada cop la gent els va coneixent i ja saben de quin peu calcen.{noticia}

3 comentaris:

jordi ha dit...

A mi els atacs de Losantos m'agraden, es com allò dels tancs. La por a l'independencia de Catalunya es el que te.

ALP2500 ha dit...

El problema Jordi es que hi ha gent que es creuen aquestes mentides. I ja saps que en aquesta vida una mentida repetida moltissimes vegades pot arribar molt lluny. Aquest es el problema que ningú li diu fins aquí has arribat i ja està.

jordi ha dit...

Els que creuen aquestes mentides no son catalans, no t'amoïnis per això.