diumenge, 27 de setembre de 2009

Anem a contar mentides, o mes aviat comptar mentides

La veritat que escoltar al senyor Ridao atacar a R.cat es una alegria vol dir que aquest projecte de partit porta bon camí, sinó fos així no saltaria el numero dos dels esquerdats a fotre canya. Bé dit això anem a pams a desgranar les bajanades que ha dit el senyor Ridao.

Segons el senyor Ridao els Reagrupats el que han de fer es parlar menys i fer avançar el país i diferenciar entre la Catalunya Real i la Virtual, es a dir que han de fer com ells que han avançat tant que tenen la nostra nació a prop del despenyat, una empenta més i aconseguiran el que no va aconseguir en Cisco durant 40 anys i aquest personatge vol donar lliçons, en aquest país sempre estàs emmascarat per la paella mes bruta.

També critica al senyor Carretero que només parlen de independència en comptes de treballar des les institucions per crear condicions objectives i les adhesions necessàries per avançar cap a l'autodeterminació. Jo em demano si ell es llegeix el que diu perquè clar el senyor carretero com no faci independentisme des de la seva consulta mèdica que voleu que us digui no queda massa ètic per tant potser el senyor Ridao ha de fer servir la màxima que diu millor calladet i passar per ignorant que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte.[noticia].


En ridao ha parlat dels referèndums sobiranistes, Ridao ha lamentat l'actitud del president de la Generalitat, José Montilla, i del govern de Rodríguez Zapatero. bé aquí els senyors esquerdats també han fet de les seves s'han volgut posar la medalla quan l'únic que han fet es treure pit quan tot ha sortit bé. Quan son els demés els que treuen la cara i ells es posen la medalleta aquest tem el dominant molt els esquerdats però a l'hora de donar la cara ells uns caganers de pessebre i sinó només hem de veure que va fer en Puigcercós con va ésser conseller de Governació posar l'estanquera tant bon punt va entrar al govern.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

People can not Guanzhuziji life, nor can block the dates of death, so that my human live forever. Since the lives to come to such a capricious, we should make good care of it, use it to enrich it, so that the capricious, and precious lives, distributing its sublime glory, reflecting the real value of life.
讓網路行銷SEO團隊告訴您~以下各種網路行銷資訊
網路行銷
關鍵字
關鍵字廣告
關鍵字行銷
seo
網路排名
網站優化
自然搜尋

ALP2500 ha dit...

senyor conseller molt benvingut, un plaer tenir-ho cada dia de visita,llàstima que la seva propaganda no arribi enlloc ja que no crec que hi hagi cap xinès que em miri, tinc quatre gats que perden el temps llegint amb molt d'interès les bajanades que jo escric tant malament.