dissabte, 9 de gener del 2010

Preses de Pel i altres variants

La veritat que la màxima que tenen els polítics de nadar i guardar la roba, no la veiem per enlloc amb un cas com el president dels Esquerdats, perquè un paio que es capaç de justificar els dos pactes amb el partit filial ja es massa, semblem xais que dia rera dia ens porten al escorxador

I voler-nos vendre la pel·lícula que gràcies a ells que han arrossegat al partit filial a defensar al país com mai abans, amb aquesta prepotència innata que voleu que us digui, això només pot anar dirigit als militants fanàtics perquè el poble ja ha vist el que son, uns sangoneres que només buscant la mamella del poder i no deixar-la anar ni en somnis.[noticia].

El mes fort de tot aquesta auto-propaganda ha estat quan ha dit que les consultes del 13-D s'han produït perquè en ells els gran defensor de la seva cartera i no pas de la seva terra ha cosit el Psc a la nació. La veritat que si que l'han cosit per amb la nació de sota l'Ebre perquè sinó no s'explica el que quasi bé tots els militants socialistes de grups municipals hagin votat en contra de les citades consultes.

La veritat que aquests mitincs pre-electorals fan gràcia perquè ara predicant tot el que quan arribin al poder no faran, per tant millor no perdre ni un segon en escoltar les mentides d'aquests paios. Jo els comparo amb les mentides dels ciudadanos però com a mínim aquests se les creuen les seves mentides mentre que els esquerdats ni això.divendres, 8 de gener del 2010

de Senyor i de Porc se'n ve de mena

La veritat que com diu la dita hi ha personatges que calladets estan mes macos, que quan obren la boca els hi surt la rancúnia de molts anys. Gent amargada que només obren la boca quan tenen el poder i quan no disposen d'aquest fan com l'estruç el cap sota terra. Gent que no es mereix ni el qualificatiu de persona.
La llibertat d'expressió es un dret molt maco però clar quan has d'escoltar salvatjades per demostrar la teva mala llet això no es llibertat això es una vergonya que un politic autoanomenat deomcràtic pugui dir això , Dons bé el personatge aquest d'extrema dreta anomenat Antonio Basaigoiti s'ha lluït. Perquè ha confós la velocitat amb el tocino. Perquè clar escoltar el següent:

Euskadi tindria un problema menys si els presos d'ETA fan vaga de fam, amb Otegi el primer, i arriben fins al final" [noticia]

Això dona molt de pensar del tarannà democràtic d'aquest feixista. El país Basc on s'han hagut d'adjuntar una poma i una pera per fer un pedaç mal farcit. Per destronar amb pactes anti-natura a la llista mes votada, allí s'ha donat la demostració que els pols oposats s'ajunten i ara a treure pit. Com diu la dita amb mi o contra mi, allí no tenen punt mig, la gent que no opina com ell a massacrar-la, el temps dóna i treu raons i jo estic esperant les properes eleccions autonòmiques del país basc perquè el poble posi a tothom al seu lloc.

La llibertat de un poble no s'aconsegueix amb morts ni amb sang , ni per un costat ni per un altre per aquest senyor m'està demostrant que ells i els etarres son iguals. Uns volen aniquilar als altres, de una manera o de l'altre. Que volen aquesta gent eliminar als que no pensen com ells. això es democràcia o això es entrar en el túnel del temps i tornar a l'època d'en Ciscu, lloc on alguns encara no hi han sortit.

dijous, 7 de gener del 2010

Catalunya Independent,, si però primer econòmicament

Desprès de llegir el pamflet del que per desgràcia nostre els el President de la Generalitat de Catalunya, per desgràcia i gracia de un parell de partits que s'han venut per un plat de llenties.
Desprès de llegit aquest pamflet instant a les organitzacions, mitjans de premsa, a defensar una cosa que el seu partit i els socis no han estat a l'alçada ho trobo vergonyós. Com trobo vergonyós defensar un estatut que es com una cotilla que ens oprimeix cada moment, vergonyós que aquesta panda de xucladors i sangoneres siguin els polítics que tenim en aquest moment. Molt malament deu estar el mon perquè aquesta gent hagi arribat al camp de la política i pitjor que siguin els que ens governen en aquest moment.
Dons bé jo vull per el meu poble la independència econòmica, nosaltres no hem de ésser menys que els basc i volem quedar-nos el que recaptem. Si que es veritat que tenim dos punts de partida diferents, ells es van aliar amb les nacional mentre nosaltres com sempre en el costat perdedor. Però aquesta vida ja ho deia la dita millor morir dret que viure agenollat.
La segona diferència es que ells tenim un grup violent darrera i nosaltres darrera només hi portem la cartera i cosida perquè no ens la prenguin.
I la tercera gran diferència es que ells si que tenen clar el que volen, i nosaltres sempre dependrà de si els calerons ens els donaran per la dreta o per la esquerra. Aquest sentit mercantilista es el que fa que sempre ens venguem per quatre duros.
Jo ja fa temps que tinc clar que mentre no ens pouem desempallegar d'aquest sangonera de l'estat espanyol que només ens don el que li fa nosa i ens grava per així atipar als seus vassalls, mentre estiguem lligats com a colònia als conqueridors hereus dels reis catòlics, això no canviarà per tant el primer lloc, Indepedencia econòmica i després tota la resta ja caurà per el seu propi pes.


dimecres, 6 de gener del 2010

Salvador Trias Pedrosa, la perdua de una gran persona i un neòfit jugador de Botifarra


Com sempre les noticies m'arriven tard i malament, aquest cop ha estat per entrar al xat de butinet i ostres m'he quedat glaçat, si que tots tenim un naixament i tindrem una mort però hi ha persones que haurien de viure eternament per la seva gran humanitat , son gent especial i aquest es el cas.
La veritat que fa dies que ens va deixar. Per a mes senyes, va ésser el dia 15 de desembre del 2009, només tenia 66 anys i moltes ganes de viure. En salvador, (salvat, Salpa) era l'optimisme en persona, la veritat que la seva desaparició es un cop, molt dur per la seva família i un cop per les seves amistats, jo que només el coneixia de jugar a la botifarra, i de les baralles que teniem al xat del Butinet em queia de nassos. la veritat es que era una persona amigable i que mai s'enfadava per res, i mireu que son pensat a vegades però ell amb la seva ironia sempre em tornava la pilota. M'encantava la seva manera d'agafar-se la vida ,per a mi era una persona a admirar.


És d'aquelles jugadors de botifarra d'abans que sempre tenen alguna cosa per a dir i mai s'enfadaven per si perdia o guanyava perquè tenia molt clar que aquest joc com la vida la sort també es molt important. La veritat que el seu tarannà el feien especial. una persona diferent.Bé Salvador vagis on vagis segur que portaran el teu somriure amb tu, i que faràs feliç als que trobis per el camí, i recorda que mentre la gent i sobre tot la familia et recordi i estiguis en el seus pensament tu continuaràs viu , Dons Be Senyor aprenent mestre galleter jo només dir te que sempre et portaré en els meus records.

Pere Secases i Casadesus
Alp

dilluns, 4 de gener del 2010

Jo també he fet la carta als reis mags d'Orient

Aquesta es la carta que jo desitjo una llibertat per la meva nació, però clar el problema que tenim nosaltres son els polítics que ens volen representar i que només es representen a si mateix.

Mr Bean o Zapatero, tanto monta monta tanto


La veritat que el hacker l'ha clavat , aquest cop l'han bordat, m'he de treure el barret davant aquesta actuació moltes felicitats nanos, no hi ha cap acudit que hagi dit tantes coses amb una sola imatge.
La veritat que aquesta pàgina es molt mes real que l'altre com a mínim es prendrà el pel igual que l'altre però com a mínim ens farà riure.

Els Llops entre ells no es mosseguen

La veritat que avui he gaudit de un ventall de declaracions desprès que el senyor Lapuerta s'hagi pronunciat sobre les seves aspiracions polítiques, tots els partits polítics l'han criticat, això es una senyal de por, tots han dit que aquest senyor s'ha de quedar a casa.
I jo em demano i perquè, no estem en un país lliure, jo no el votaré, però això no vol dir que no es pugui presentar, tots els partits des de la dreta fins l'esquerra tots contra la decisió del senyor Lapuerta. Com si tota aquesta plaga de xucladors hagin fet alguna cosa per la nostra nació.
La veritat que el problema del nostres polítics es que es miren massa el melic i massa poc el país al que representen.
Però dels atacs el millor els de els esquerdats, que segons en ridao ells no volen ni màrtirs ni messies, i desprès de dir aquesta màxima s'ha quedat tant ampla i que demanen treball i humilitat. La veritat que aquests impresentables que s'han venut per un plat de llenties que demanin treball i humilitat no deixa de ser un insult per a la intel·ligència. [noticia].Sort que no tenim crisis, sinó no se on arribariemSort que això només era una desacceleració i que tot plegat era qüestió de dies, la veritat que el senyor Pinotxo Zapatero la va cagar i molt aquest cop, perquè la crisi existeix i mireu amb la foto a quins extrems .