dissabte, 10 de setembre del 2011

Els Poetes de la NIt, han actuat de nou

 Bé en primer lloc jo voldria donar les gràcies al senyors aquests tant valents  que actuen amb la nocturnitat i amb la llum apagada, perquè portem mes de 27 anys volen posar un nom adequat al xiringuito de la Piscina i aquests il·luminats ens han fet la feina per nosaltres, jo crec que la Casa Gran del Municipi els hi hauria de donar algun incentiu a aquests pensadors potser un xec nominatiu seria tot un detall.
De pas també tinc que donar les gràcies als poetes aquests per complir la normativa de igualtat de sexe, perquè amb aquests pintors de tres al quart hi ha gent dels dos sexes, per tant se els ha de felicitar per aquesta adaptació , en quan a la sol·licitud de Fideus Rossos enlloc de Paella, jo ho tindria bastant fàcil els hi posaria una plata del que sol·licitant i a veure si tenen nassos de saltar a l'escenari, la veritat veient la valentia que tenen amb tot la resta poc podem esperar d'aquests poetes de mitjanit.
De pas recordar-lis a aquests venjadors nocturns que un cop es divertit, dos cops passable però ara ja es fan pesadets, la veritat que aquest cop com son tant valents s'han avançat un dia no sigui el cas que els enxampin, potser el proper cop el que haurien de fer es signar l'actuació així si no ens agrada en podrem queixar amb algú.

dimecres, 7 de setembre del 2011

Som d'una colònia, que pertany a un altre Colònia que depen del Nord

En el fons de tot plegat no deixem de ser una colònia (Catalunya) que depèn de una altre Colonia (hereus de la Corona de Felip V) que depèn dels senyors del Nord, siguin Gabatxos, Siguin alemans són ells els que dicten les directrius a seguir i són ells els que manen, i aquests no deixen de ser de un altre Colònia que es diu Especulació mercantil, i son les grans fortunes i els especuladors monetaris els que teledirigeixen tot plegat. es a dir es la moneda la que governa les nacions.

portem trenta anys escoltant que la Constitució no es pot tocar i quan els senyors del Nord han dit que a retocar-la i callar aquests com xais que van a l'escorxador l'han canviat i li han posat una catifa vermella si calia, tot plegat perquè ho ha dit la senyora merkel, Per això varem entrar a la comunitat Europea, per passar ells d'amos a masovers i nosaltres masovers de primera a masovers de regional.

Maria Jose Català, quan el cognom li va gran a una persona


.

La vida te coses curioses , resulta que l'alcaldessa de Torrent anomenada Maria José Català, ha decidit censurar pagines webs catalanes o de caire nacionalista català, com sempre els motius ideològis s'imposen a la informació, com sempre els neofeixistes actuen com els hi va ensenyar el mestre Ciscu, tot sigui per l'imperi.
Aquesta senyora que va tenir la barra de dir que parlar valencià es un defecte, el primer que hauria de fer es canviar-se el cognom dir-se Castellano faria molt mes per la seva nació que no embruti el nostre nom amb el seu cognom.
la veritat que tot plegat anem arreglats, ara estant sortint com a bolets tots aquests neofeixistes aprenents , com quatre rates han aconseguit el que han aconseguit gràcies al tribunal Anticonstitucional de la Nostra  Nació, tots es creuen en el dret de dir-nos com hem de viure i com hem de pensar, la veritat que el Gran Germà es una ciència ficció superada per la realitat

Coses d'Alp, La roba bruta millor rentar-la a casa

Avui ha estat un dia intens , he viscut unes situacions curioses i com a mínim sempre has de treure alguna conclusió de tot plegat. A vegades les coses no son tant senzilles com semblen i a vegades la gent hauria de comptar fins a deu abans d'obrir la boca així moltes vegades no se es agafaria amb els pixats al ventre.
Donarem una targeta groga d'amonestació a la Casa Gran del Poble per la seva actuació envers el problema del mercat, i a conseqüència a  en Ramon que es  qui signa la carta que ha rebut el senyor d'embotits Planoles dient-li que no es ben rebut al mercat del municipi i que no es pot establir com a venedor en el mateix.
La veritat que jo no se si es ell el responsable de la tirada d'un ous a la furgoneta dels Embotits, però clar veient com actuen certes forces fosques del mercat, que allò sembla la màfia peruana, porten temps en amenaces i els hi sobra aquest competidor , la veritat que aquesta gent el que voldria es que hi hagués un paradeta de cada i així els benefici per els participants serien mes grossos, però jo em demano no es millor que hi hagi competència així el beneficiat es el client.
Per la mateixa regla de tres potser sobren les parades de fruita i embotit donat que en el poble tenim unes botigues que venen aquests productes i un mercat el dissabte els hi treu clientela.
També crec que el senyors de la Casa Gran haurien hagut de convocar una reunió amb la part afectada no només una part i que el que diguin aquests vagin a missa . Potser en Jordi Taboada te alguna cosa a dir de la situació, com a mínim li haurien hagut de donar el dret a poder opinar de tot plegat, sinó semblen els d'abans.
Segon Punt, la veritat que em fa gràcia la importància que es donen a es coses , aquest any el jovent d'Alp te ganes de gresca i vol penjar l'Estelada a Roca Castellana, la veritat que aquesta senyera durarà el que dura un caramel a les portes del col·legi tot just perquè les forces pretorianes del govern no els hi agrada aquest drap. La veritat que quan els altres penjaven la Bandera de la Corona d'Aragó jo no hi estava d'acord però com em quedava a casa no passava res, les Coses són com són però com a mínim si hi ha algú que te ganes de fer coses no cal anar pel darrera a trencar-les i arrancar-les com van fer fa dos anys. Es un honor per això que fiquin la meva presència pel mig , d'entrada perquè fa temps que vaig deixar de ser jove i de l'altre perquè no tinc cap mena de poder de convocatòria, per tant que m'adjudiquin aquesta situació que no podria fer ni em somnis en fa com a mínim gràcia.

Tercer Punt i aquest com a anècdota de una situació, es normal que amb el treball dels noms de les Cases Antigues la Cagui, moltes vegades segur, l'estem refent dia a dia, però clar quan algú em vulgui parlar estic obert a escoltar a tothom, però només li demano que em parli d'això si vol barrejar això amb la meva manera de pensar va equivocat, per això tenen sempre oberts els comentaris dels meus escrits i aquests no s'esborren si es un cas especial, però si es una cosa que va contra mi tranquil que restarà penjat tot el que calgui, només faltaria. També vull recordar a la persona que m'ha parat aquest matí dient-me que ella també escombrava per les festes, que per a mi això no un bon senyal de govern que hi ha persones que son escollides per a manar i altres cobren per treballar, i que cadascú ha de saber estar en el seu lloc.

Es a dir avui ha estat un dia intens, ja voldria que molts dies fossin com aquest

dimarts, 6 de setembre del 2011

les Xapes de Can Fanga


coses del mercat, pera Barcelona han estat retirades una xapes, de una col·lecció que donava una imatge real de Can Fanga una imatge menys còmode de la ciutat, on podríeu apreciar lladres,mossos prostitutes, tots al carrer, només mancaven els del 15-M. Dons be això no ha agradat a la Casa Gran de Can Fanga i els ha retirat, de pas podria retirar els barrets mexicans, els braus, les sevillanes i tota aquesta coses que ens posen dintre el mateix sacs d'aquest personatges de la pandereta i els braus  
l'Ajuntament ha sancionat a la empresa que ha fet aquestes xapes dient que no donen una imatge digne de la Gran Ciutat, i jo em demano que te que veure la dignitat amb la realitat. Potser si envers de fer aquestes grans actuacions intentéssim millorar la ciutat, tot seria molt mes fàcil.


tolerància , això es la democràcia d'aquests personatges

Amb la presentació no estem bojos , han tingut el sentit comú de presentar aquesta paròdia sobre el català, potser estan molt orgullosos, total son quatre gats que no han tingut ni la capacitat ni la mentalitat de integrar-se en cap moment se els hi ha dit que han de renunciar de els seves arrels, però clar ells volen imposar les seves arrels a la meva terra, i per aquest camí no anem bé, el tribunal anticonstitucional aquest tant dirigit per els partit polítics que van una pudor a femer que tomba d'esquenes aquesta es lla ma de la justícia, siusplau parem el carro i deixem de maquinar tanta tonteria perquè no es aquesta la que te que un psiquatric, es que no disposarem de Prous psiquiàtrics per tancar a tanta bogeria suelta.

dilluns, 5 de setembre del 2011

dedicat amb molt de carinyo al tribunal Anticonstitucional

Aquest Acte va dedicat amb molt de Carinyo i Amor al Tribunal Anticonsitucional dels Hereus de la Corona de Felip V i a les seves forces d'ocupació, perquè ja en comencem a tenir una mica plens els nassos de tanta xerrameca i tanta imposició, i que quatre amargats hereus del Franquisme mes carca no ens hagin d'imposar les seves xorrades, 
Per tant si una cosa no es democràticament correcta el mes fàcil es deixar-la perquè el que esta clar que no deixarem de ser es catalans.

diumenge, 4 de setembre del 2011

Joan Sales i les seves conclusions

Avui us parlaré de Joan Sales   en Joan va dir una frase increïble diu que els catalans porten massa temps sent imbècils, i la solució no es deixar de ser catalans  la solució es deixar de ser imbècil.
I aquest es el problema sabrem deixar de ser imbecils perquè deixar de ser catalans ho tenim difícil
dons bé aquesta es la situació amb tot el problema dels feixistes aquests que volen acabar amb la nostra llengua,Ja n'hi ha prou de baixar el cap i acatar les lleis imposades per aquest tribunal anti-constitucional i els seus lacais , la senyora dels llavis operats i el exhibicionista aquell que l'haurien de denunciar per fer propaganda electoral amb menors.
Aquests paios porten mesos amagats al cau, com a fagines darrera la carnassa i un cop veuen la oportunitat de treure el cap ataquen com escurçons, la solució es que haurien de fer amb aquests paios es el mateix que fan els pagesos amb la serp (politicament parlant) tallar-lis el cap de socarrell. 
Això si ja ha sortit el capellanet aquell neofeixista disfressat de Català que vol anar a fer les amériques per el regne dels hereus de la Corona de Felip V dient que descarten la insubmissió contra la sentència, que podiem esperar d'aquest senyor que deu tenir la cartera preparada i florida de tant esperar un ministeri, i no sigui el cas que s'enfandin els seus amos i no li donin aquest privilegi. I aquest son els millors, dons si els millors estafadors i enganyacries de catalunya.