diumenge, 4 de setembre de 2011

Joan Sales i les seves conclusions

Avui us parlaré de Joan Sales   en Joan va dir una frase increïble diu que els catalans porten massa temps sent imbècils, i la solució no es deixar de ser catalans  la solució es deixar de ser imbècil.
I aquest es el problema sabrem deixar de ser imbecils perquè deixar de ser catalans ho tenim difícil
dons bé aquesta es la situació amb tot el problema dels feixistes aquests que volen acabar amb la nostra llengua,Ja n'hi ha prou de baixar el cap i acatar les lleis imposades per aquest tribunal anti-constitucional i els seus lacais , la senyora dels llavis operats i el exhibicionista aquell que l'haurien de denunciar per fer propaganda electoral amb menors.
Aquests paios porten mesos amagats al cau, com a fagines darrera la carnassa i un cop veuen la oportunitat de treure el cap ataquen com escurçons, la solució es que haurien de fer amb aquests paios es el mateix que fan els pagesos amb la serp (politicament parlant) tallar-lis el cap de socarrell. 
Això si ja ha sortit el capellanet aquell neofeixista disfressat de Català que vol anar a fer les amériques per el regne dels hereus de la Corona de Felip V dient que descarten la insubmissió contra la sentència, que podiem esperar d'aquest senyor que deu tenir la cartera preparada i florida de tant esperar un ministeri, i no sigui el cas que s'enfandin els seus amos i no li donin aquest privilegi. I aquest son els millors, dons si els millors estafadors i enganyacries de catalunya.


1 comentari:

Memorias de Adriano ha dit...

La frase de Joan Sales és propia de un savi ...