dissabte, 18 d’octubre de 2008

En Gasol i la independència i en Fraga i la memòria

a Ara us parlaré d'en Pau Gasol i la seva gran cita que la majoria dels catalans volen ser espanyols
Bé molt divertit tot plegat, potser algú em podria definir majoria, a que es refereix amb aquesta paraula als seus quatre amics que juguen a la selecció , A tot el poble de Catalunya , i això com ho ha sabut hem fet potser un referèndum sobre la nostra identitat i ha guanyat la branca colonitzadora , perquè si no es així , un no pot parlar del poble sense saber lo que el poble desitja, que aquestes idees ja em resulten feixistes.
Però parlar amb el nom del poble ho fan personatges com aquest i molts polítics, com els dels pp, potser aquests també s'han pensat que volem tornar a l`'època de l' àliga imperial.
Vull fer una menció al senyor Fraga (ministre en temps del Dictador) que ha dit que troba una animalada que ara es jutgi actuacions franquistes i de la guerra civil, senyor que potser te moltes coses a amagar vostè, a part de la pantomima de Palomares.[noticia]
El senyor Fraga amb l'excusa que ja hi haver lleis d' amnistia , si clar unes lleis imposades perquè s'acceptaven o continuaves com abans , i em pot explicar qui va aprovar aquestes lleis, els qui havia abans o els seus hereus?.
la història es així no els d'aquí eren tan bons ni els altres tampoc eren tan dolents, les coses no es poden extremar tant, nosaltres durant els anys anteriors a la Guerra Civil també tenien les Txeques de Barcelona i tot lo que va comportar això, per tant un s'ha de mirar les coses fredament . sempre s'ha de recordar que la història quasi sempre la escriuen els guanyadors i aquests només relaten les seves victòries i minimitzen les seves pèrdues,

Alp un poble, un mon. Prefereixo ésser l'Ovella negra del corral que no pas el xai que va a l'escorxador.


El dijous 16 d'Octubre del 2008 vaig anar al Ple Ordinari del Municipi d'Alp, com en fan un cada 2 mesos i teòricament sempre el primer dijous de mes , mai se quin dia s'escau sort que gràcies a la pagina d'erc de la baga, que allí et detalla el dia l'hora i l'ordre del dia, amb això se'ls ha de felicitar perquè esta bé.
Aquest ple ha estat diferent d'entrada mancava en Salvador Rigola Cap de l'oposició i clar això ha provocat un ple més light , fins que hem arribat a un punt el qual m'ha donat que pensar, es tractava d'un recurs presentat per en Salvador Rigola sobre un anunci de la Casa Gran sobre l'Adjudicació provisional d'un contracte de gestió de servei de subministrament d'aigua de l'empresa Sorea en el qual deia que es feia públic per un termini de quinze dies hàbils per presentar recurs.
Lo mes increïble del cas es que aquest recurs no ha estat admès perquè segons va explicar el Tinent d'Alcalde sr Rosell segons no se quina llei i molt menys segons no se quin article el termini era de deu dies per tant no s'admetia . Aquest va ésser el primer justificant de la no admissió del text i desprès se'n van explicar un o dos més , i clar com el recurs és va presentar el 30 de setembre no podia ésser admès. Jo neòfits de les lleis vaig quedar bocabadat, no perquè la llei sigui correcta o no , aquí algú la va cagar i va posar 15 dies i el senyor alcalde va signar l'Anunci per tant va donar la seva conformitat al text, un és Amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules i molt més dels seus actes . Mireu hi ha moltes maneres d'actuar davant un recurs perquè segur que és podia fer diferent, però aprofitar un error d'un mateix per actuar així ho trobo èticament incorrecta.
Perquè jo que soc malpensat de mena veure un actuació així deseguida ja he tret les meves conclusions i es clar si un ha de fer servir aquests arguments per que no prosperi el recurs això m'indica que pocs mes arguments te sobre el tema.

divendres, 17 d’octubre de 2008

De Catalunya passant per Catalonia fins arribar a Catakadi


El divendres 17/10/2008 es el darrer dia per presentar esmenes a la totalitat dels Presuposots del Govern dels hereus de Felip V per l'any 2.009. I vist com està el panorama polític dels veïns aquestos a part dels 25 escons del Partit Socialista Català, escons que ha tingut sempre encara que aquests vagin venent fum, li manquen set diputats.
Aquests sortiran lo mes segur del País Basc i de Galícia, te nassos tot plegat, tant parlar del Galeusca .
I a la primera de canvi tots es venen per un plat de llenties, ara tant el Partit Nacionalista Vasc i el Bloc Nacionalista Gallec. donaran el seu suport als Hereus de Pau Esglésies.
Un partit aquest que no pensa complir cap Estatut, i que ara quan s'ha vist amb l'aigua a la cintura, ara donarà almoines, i clar si analitzen el pensament dels descendents de Pelai, cedir molt davant els bascos no desgasta, es molt mes important cedir molt davant els bascos que cedir poc davant els Catalans, nosaltres representem l'odi de tot la pell de brau, nosaltres som la televisió educativa d'aquests personatges, quan no saben a qui insultar ni a qui atacar sempre tenen el recurs Català, perquè no ho fan amb els Bascos? serà per la Por a certes organitzacions criminals.
Ja veig que el nostre destí es una annexió amb el poble Basc i així assemblar-nos a ells, perquè sinó ho fem d'aquesta manera no tindrem mai lo que desitgem , la independència de la nostra Nació. Ja està vist que a la pell de brau, està molt més ben vist ésser Marcià que no pas ésser Català.
I a Catalunya a la nostre avui surt la notícia de que la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha consolidat definitivament el seu reconeixement internacional després de rebre recursos per parts dels hereus de Felip V de tota mena, uff una petita batalla en comparació en la gran guerra que tenim davant. {noticia}.
Bé Senyor Montilla, ara vostè te la pilota al seu teulat, a veure com actua en conseqüència,a veure quina serà la disposició de la Filial del Govern, a veure si alguna vegada i sense que serveixi de precedent, priva primer el nostre País que els interessos del seu Partit Mare.
La setmana que vé veurem la resolució i el temps col·loca a cadascú en el seu Lloc, i a veure si hem de col·locar a tots els polítics de la nostra nació en un museu, amb un epígraf, Van poder i no van voler
dijous, 16 d’octubre de 2008

Actes Admirables i Actes Miserables

Avui us parlaré de dos casos totalment oposats, un per treure's el barret l'altre per si sol ja diu de quin personatge estem parlant.el primer Cas es el d'en Miroslav un company de la feina que va venir d'Eslovàquia només arribat a la nostra nació ha aprés a parlar el català de nassos a mes de dominar la llengua dels hereus de Felip V, és Alló que es diu que un si vol pot, només es qüestió de acurar-se una miqueta i voler fer les coses, aquest cas el podem contraposar contra molts casos de gent immigrant de les terres de Felip V que porten mes de 30 anys aquí i no han tingut ni la delicadesa de intentar parlar la nostra llengua .Al demanar-li perquè aquesta predisposició a parlar amb la nostra llengua, ell em va vaticinar que això es així perquè la integració es primordial per la convivència. Lo mes admirable es que a mes sigui ell qui et demani si-us-plau que li parlem en català, per així tenir mes facilitats per aprendre aquesta llengua, Chapeau Miroslav.


El segon Cas es un d'aquest casos miserables, que deixen clar com son les persones , lo que diuen i com actuen en conseqüència, ja es allò a vegades val mes una imatge que mil paraules, Estic parlant del "senyor" C.G. per anomenar-lo de alguna manera , gran defensor de la llengua dels hereus de Felip V , ha arribat a tals extrems que pot perdre la custòdia dels seus fills si la seva dona, , que està en tràmits de divorci, justifica que les opinions polítiques del seu marit son perjudicials per als seus fills.Segons el diari de l'altremon noticia d'aquest dilluns els advocats de la seva ex-dona considerant que vehicula les seves protestes contra la societat utilitzant els seus propis fills, això provoca que els seus fills puguin tenir problemes de comunicació amb la resta d'alumnes.

Aquest senyor hauria arribat a l'extrem de prohibir escoltar o llegir qualsevol mitjà de comunicació que utilitzi el Català, vaja el renaixement de la inquisició mes dura, Aquest "senyor" fins fa poc militant de Ciutadans, dona exemple de la democràcia, del bilingüisme que defensen aquest partit, fa pena que desprès paios així vagin de demòcrates i donar lliçons de llibertat i de democràcia, una cosa es lo que venen i un altre molt diferent lo que pensen, aquests hereus del Nazisme a la llarga el temps els posa sempre en el seu lloc.{noticia}

això passa quan la gent confon el bilingüisme amb la imposició totalitària de la llengua dels hereus de Felip v, que no tenen fre de ma i es passen de llarg.

dimecres, 15 d’octubre de 2008

Les necessitats Bàsiques dels extremenys són diferents, així administren les nostres aportacions


Hi ha actuacions que sona a provocació, desprès de que l'estat ens treu la sang com a sangoneres per donar calers
a les seves autonomies, per afavorir les autonomies mes pobles diuen ell, quina vergonya tot plegat , ara van ells i s'anuncien per tot Catalunya, parlant de que avui estan més aprop de tots,
que a estre madura es un lloc on la cultura forma part de la gent, encara recordo les grans paraules cultes de l'alcalde de Mérida referint-se a la Mare de un regidor d'Icv, el senyor suñé . Grans actuacions de cultura i civisme dels polítics extremenys

Que el turisme Significa compartir, es totalment cert els comparteixin els calers de tots els catalans, però l'única almoina que rebem es un anunci que beneficiarà a quatre empreses. molt graciós tot plegat .
A mes asseguren que invertir en ciència es posar cara a cadascuna de les persones que algun dia se beneficiaran dels avenços d'una societat moderna, aquesta es el final idoni mentre ells cada cop són mes moderns nosaltres anem enrere, nosaltres estem perdent el tren de modernisme per la senzilla raó que no podem invertir tot lo que haurien de fer, per la senzilla raó que ens demanen que siguem solidaris, solidaris amb gent com aquesta que malgasta els calers amb anuncis que mes aviat sonen a provocació.[noticia]
solidaris si clar, però cornuts i pagar el beure mai més.

dimarts, 14 d’octubre de 2008

Rajoy i Zapatero, quin es el pitjor,javascript:void(0)

Rajoy i Zapatero ja s'han reunit, ui quina por , ara si que ja podem començar a tremolar [noticia].
Bé primer parlarem del senyor Zapatero que ara ha resultat que de tenir la millor banca del mon i del sistema financer mes estable a subministrar diners perquè no se'n vagi tot a norris .
Sort que no estem en crisi que sinó això no lo arregla ni el millor mag del mon. però clar l'encantador de serps amb les seves mentides habituals ha volgut prendre el pel als ciutadans i una mica mes ens causa un caos històric.
Te nassos tot plegat una vegada presa la decisió llavors es concreta una trobada amb l'oposició . Te algun sentit aquesta reunió o només vol una aprovació de les seves decisions, potser aquesta reunió s'hagués fet abans de prendre les decisions , potser llavors hagués tingut algun sentit. Però fer reunions a Brau passat no te cap gràcia, mes aviat sona a presa de pel .
Però en la reunió havien de parlar de les mesures excepcionals per salvar la banca, dels pressupostos generals de l'Estat i del Tribunal Constitucional, i només s'han posat d'acord a crear una mesa sobre reformes estructurals i a convocar el pacte de Toledo per revisar el sistema de pensions. Quina pudor tot plegat, això de revisar les pensions sona a retallada, com sempre per culpa de la crisi.
Bé com es pot veure els polítics del regne de Felip V no tenen res a enviar als hereus de Otger el Catalò. Tot plegats van de menjadora en menjadora, sense importar-lis una merda tot plegat, visca la democràcia.

dilluns, 13 d’octubre de 2008

Joan, si no guanyes a Casa malament ho tenim


Bé desprès de veure les darreres votacions regionals a esquerda republicana de Catalunya la me va conclusió es que aquest partit no vol la independència, perquè els partidaris de reagrupament independentista només han guanyat al Camp, als demés congressos regionals han estat derrotats per els partidaris de Puigcercós, fins i tot a Casa d'en Carretero al Alt Pirineu els partidaris de Puigcercós han derrotat a la llista d'en Carretero. Hi ha resultats que fan mal i aquest molt perquè si no pots guanyar a casa poca cosa podrem fer fora.{noticia}
Les llistes de Puigcercós només han estat derrotats en un sol lloc clarament ha estat al Casal de Sants de Barcelona on ell milita, però això es per suavitzar la tremenda pallissa que han estat sotmesos tots les altres llistes,En Puigcercós s’imposa en nou dels dotze congressos regionals dels republicans. Carod perd el feu de Tarragona, que ara presideixen els crítics.
Bé senyor Carretero ara es el moment de reflexionar, de mirar que estem fent malament perquè que una regió com el Alt Pirineu que esta al voltant de 80.000 habitants hagin votat nomes 152 afiliats i això representi el 50 % dels afiliats per aquesta regla de tres vol dir que entre els 80.000 habitants nomes hi ha 300 afiliats i això representa un 0,750 % de la població, si aquests afiliats son el mirall dels independentistes Catalans no anem pas massa bé , Hi ha alguna cosa que estem fent malament perquè aquesta manca de afiliats segur que bé per unes polítiques mal orquestrades.
dons l'Alt Pirineu de les 152 vots hi ha 3 abstencions 60 vots per reagrupament i 82 vots per els partidaris de Puigcercós, això vol dir que els hi han tret 10 punts en percentatge una derrota total . Per cert l'únic lloc on ha guanyat reagrupament independentista ha estat el Camp Tarragoni, a Casa d'en Carod però han guanyat allí amb coalició amb els partidaris de Puigcercós.diumenge, 12 d’octubre de 2008

Mentre els Colonitzadors celebren la seva diada, nosaltres descomptem els dies que resten per el 2.014

Avui 12 d'octubre es la diada dels habitants del regne de Felip V , ell celebrem el dia de la hispanitat, celebrem que un Català dirigint els vaixells del reis Catòlics va arribar a les amèriques i des de allí va començar el genocidi mes gran de la humanitat, i això es lo que celebren aquesta gent, com a mínim nosaltres per el 11 de setembre celebrem un derrota, però els veïns tot lo contrari celebrem la primera colonització, que amb ajuda de l'església o en el seu nom, van destrossar ètnies senceres .

També en el nostre país tenim hereus d'aquell pensanment aquests paladins del colonitzador i de capa caiguada, aprofiten qualsevol moment per proclamar a tots els vents les seves tonteries.
A aquests personatges només els hi diria una frase feta en la seva llengua que diu " dime de que presumes y te dire de que careces". Perquè de la seva boca només surt la paraula , democràcia llibertat, això amb la ma dreta amb l'esquerra estan buscant imposar els seus ideals. Molt democratic tot plegat.

dons per aquests personatges que volien que els autobusos de la capital del nostre regne aquest diumenge portés aquell drap vermell i groc que fot tan mal d'ulls que només el veig en els estancs, sempre m'ha intrigat això perquè els estancs no seria pas perquè era un regal per els favors fets al franquisme.
Dons per a tota aquesta gent que volia això els hi hem penjat l'estelada a la creu de Maials , em dedicació especial als senyors de Ciudadanos , i als hereus del Franquisme que darrerament surten de sota les pedres

Per tot això i perquè avui era el millor dia per posar aquesta senyera en un lloc impressionant, en el qual hi podem trobar dues comarques colonitzades per els hereus de Felip V i una comarca colonitzada per els hereus de la República.
Potser ara es el moment de aixecar la veu i dir prou, Estem una mica farts d'ésser marionetes dels nostres polítics.


Per tot això posar una estelada en el camí dels Contrabandistes es tot una senyal de dir prou , de aquí hem d'enterrar el tant odiat seny català i passar a la rauxa, fora les pos i endavant , ara es el moment de dir que aquesta terra es la nostra i som nosaltres el que hem de lluitar per la seva llibertat.


Avui hi ha eleccions comarcals de Erc per a veure qui pressiderà l'Alt Pirineu, la lluita està entre les partidaris dels Puigcercós i els Partidaris d'en Carretero.
Guanyi qui guanyi es igual tot continuarà igual, la veritat es que Erc necessita un canvi jo no se si el senyor Carretero es el idoni per dirigir al partit lo que si puc afirmar rotundament que les seus ideals si que són els que ha de tenir un partit independentista i per tant jo amb aquests ideals a mort. Perquè si no lluites tu per la teva llibertat no hi lluitara ningú. Visca una Catalunya lliure de colonitzadors.