dissabte, 3 de desembre del 2011

I ara que estem aquí, que fem?

Bé el destí ens ha posat a tots a llocs, portavem massa temps malbaratan fons propis i aliens i de cop i sobte ens hem despertat, hem passat del somni al malson i ara que fem.
Ara el que està clar que hem de fer es prendre mesures, mesures per adreçar la solució, però tampoc em d'oblidar a la gent que ens ha portat fins aquesta situació.
Alcaldes de Municipis que han malbaratat fons per activa i per passiva per ésser els que ems gastaven de tot arreu, amb edificis faraònics que ens han dut a una despesa de manteniment que ens mengen tot el pressupost municipals.
Consells Comarcals que juntament amb les diputacions ens fan la competència a veure qui malbarata mes fons i de quina manera es podem polir els calers dels contribuients.
Generalitat de Catalunya que a part d'endollar a tots els amics possibles, de subvencionar bestiesses, que desprès quan desapareixen les subvencions veus que aquell no es el camí que porta al estalvi i animalades d'aquestes.
I per fi Els Hereus colonitzadors de la Corona de Felip V, anomenats per el Cardenal Zapatero, personatge que ha aconseguit enganyar, espoliar (perdo que aixo no ho puc dir perque la fada del parlament no em deixa). robar (això tampoc es procedent que ho digui que tampoc toca, i clar els socis dels convenients pperos i ciutadans  s'enfadarien), dons bé aquest personatge amb el seu Pla E ( E d'estupid diria jo), ell solet va aconseguir endeutat a mitja  Corona en obres sense sentit i per poder donar feina a quatre treballadors durant sis mesos, gràcies a aquesta feina va hipotecar al poble aquell per vida, perquè clar el mes dolent que es pot fer aquesta vida es donar calers a aprenents de gestor (alcaldes votats per el poble sense cultura economica ni financera) i esperar que aquests sàpigan gestionar be aquests estalvis, sense que la ma esquerra els hi faci una mala passada.
Tot plegat un caos i per darrer els amos, els Alemans que són els que ens marquen el camí a seguir. Abans tot eren flors i violes, tot era que maco pertanya al mercat comú com hen prosperat amb tot, com hem passat de 100 ptes a un ero sense notar res, com s'han incrementat els preus dels productes i tots vivim per sobre el nivell de vida.
Dons senyors els mercats han volgut fen-se obrir els ulls i mira tu la patecada que ens hem fomut, ara estem aixecant catifes, però el problema hagués estat no fotre la pols sota aixì no caldria haver de aixecar res, Mans Netes com deien aquets polítics esquerdats però clar Mans Netes vol dir no haver de poder fer servir la ma esquerra i molts polítics estan en política perquè aquesta ma la tenen molt desenvolupada.

divendres, 2 de desembre del 2011

Un exemple de com s'han portat les Coses

La veritat que la situació d'aquesta senyora Italiana  anomenada Sílvia que ha treballat durant els darrer 10 anys 6 dies en total, 2 dies l'any 2002 i 4 el 2004 es per treure's el barret davant tanta barra, ella soleta s'ha muntat una pel·lícula per no fotre cop i fins ara no l'havien enxampat. això si aquesta senyora ha cobrat religiosament cada mes el seu salari pactat.
Però amb aquest control com podem esperar res de tot plegat si aquesta persona ha esta capaç de burlar un hospital general italià i passar´se nou anys només treballant durant 6 dies que podem esperar de tot plegat, aquest es el control que es portava fins ara de tot, com era una etapa de bestiar gras tot era admès a la vinya del Senyor, Però clar ara quan comencem a aixecar catifes veiem que a part de pols hi ha molta merda a tot arreu.[noticia]


dijous, 1 de desembre del 2011

Problemes i solucions, gran cançó

Manel ; Criticarem les noves modes de pentinats


Aquest cançó m'encanta sembla feta per l'ocasió gracies Manel un gran treball

xixiuejant amb els amics de les arts


que gran que es la nostra llengua, i aquests neofeixistes se la volen carregar, xiuxiuejant per tot arreu. visca la llengua catalana.

Censura al Parlqment, o potser només poden provocar els feixistes.

Avui com sempre em ficaré on no em demanen però clar a vegades no tot es blanc o negre, Potser el senyor Tena s'ha passat insultant o provocant a la president del Parlament però aquesta senyora no pot limitar la opinió de la gent.
però clar si la dignitat del parlament es no poder dir que els Hereus de felip v ens roben i això es un espoli fiscal i hem de callar com a rucs ho trobo de una barra de tres pobles [noticia].
de moment això ha estat en el parlament però coneixent aquests aspirants a una cartera ministerial aviat això serà una imposició nacional de tota la colònia, i desprès surt la mestresses aquesta del parlament que sembla una professora de temps d'en ciscu dient el que hem de dir i com ens hem de comportar, jo pensava que el parlament de la Colònia que m'ha tocat viure tenia llibert d'expressió i que era la voluntat del poble que els votants eren els seus representants, dons bé limitat la veu a aquesta gent es limitar mes de 100.000 vots i dir que el que pensen no es correcta.
Ara bé això de tractar a la mestressa de la dictadura com a mamarratxo i cosa dista molt de una conducta correcta de un polític, tampoc cal ofendre a la gent quan no pensem igual que ells, i encara que les idees d'aquesta fada singuin neofeixistes cent per cent . [noticia]
perquè el problema es que quan insultem ens posem al mateix nivell que el personatge aquest i perdem tota autoritat, no calia arribar a aquest nivell perquè fent aquest acte hem perdut tota credibilitat. Una llàstima perquè hem passat de víctimes a culpables.
i al final la Mesa del Parlament reprova al senyor Tena, potser si que s'ha equivocat però disposats a reprovar potser ho haguéssim fet amb el senyor peces-barba ves estat bastant mes instructiu, però clar es més fàcil atacar als dèbils. [noticia]

dimecres, 30 de novembre del 2011

Súper Bon noi, els amics de les arts

Potser això es el que necessitem els catalans per ésser lliures un super heroi, que lluiti per la nostra nació, però com aquest no existeix cada un dels habitants de la nostra nació ha de ser un super bon noi i acatar les ordres dels senyors del poder.

feliCIUtats a Tots

Gràcies Quim monzó, per deixar les Coses Clares.

La veritat es que soc raro, per això els meus herois son estranys, però si hi ha una persona que admiro de tota la vida, aquesta es en Quim Monzó, perquè quan diu les coses les clave, i aquest cop ho ha fet de totes totes.

 Que Montilla vagi al Senat prova també una altra cosa: que, encara que el seu gest sigui indigne, el càrrec de president de la Generalitat té una importància miserable. Hi ha hagut presidents que han intentat conferir-a base de pompa i protocol – la dignitat que el càrrec tindria en un país amb peus i cap. Però la pompa i el protocol no serveixen de gaire si no es enarboren des d’una estructura sòlida i incontestable, i la realitat dura és que, almenys de moment, Catalunya és una mera comunitat autònoma i, per tant, el càrrec de president no és més que fullaraca, fins al punt que un que l’ha ostentat – aquest José Montilla – es pixa tranquil·lament en ell, sense perdre ni un instant el seu perpètua somriure gèlida i amb total impunitat.
Penso que, per dignitat institucional, cap president d ela Generalitat es pot rebaixar a anar a les Corts Espanyoles i molt menys al Senat.
Si senyor Quim Monzó, tenim una autonomia de fireta dirigida per uns polítics de fireta , i tot plegat això es el de la pastanaga i el conill, molt de soroll per res, la veritat que ahir el senyor monzó la va clavar.
La veritat sigui dita el Senat es el cementir dels dinosuris aquests polítics que foten les darreres cuetades per aquests llocs, potser es el que mereix aquest aprenent de politic vingut a menys però si ha d'anar al govern del país colonitzador a cobrar les almoïdes que deixi de cobrar de ex-president de la nostra nació, perquè que aquest personatge fos president de la Generalitat es una questió d'error politic res mes.Perquè desprès de fer el llit al Senyor Maragall va arruïnar la nostra nació, tot un detall. i com a premi al Senat a gaudir de unes vacances pagades i amb un sou que podriem alimentar una decena de famílies .

dimarts, 29 de novembre del 2011

dilluns, 28 de novembre del 2011

Les dietes de la discòrdia

I desprès hem de fer retallades per tot,

tv3 (la nostra ) o el grup godó aquest es el dilema?

Mentre la nostra televisió te retallades al centre mediàtic dretà se li assignen subvencions, aquest es el govern dels millors. Els millors embaucadors de terra diria jo.
Els Convenients no han sabut (des de el meu punt de vista) interpretar els resultats electorals, que guanyessin a Catalunya no vol dir que estaven valorant la conducta del govern i les seves retallades , sinó que mes aviat estaven castigant als Pperos i als sociates i el únic partit que pot fer tot això són ells, clar que aquests paios han confós la mantega amb la velocitat i han continuat retallant fins i tot ho fan millor que el messi quan està en plan estelat

Dedicat a la Paquí

avui he perdut a una amiga, que hi farem coses del meu caràcter, avui he perdut una gran persona però la vida continua i res a dirdiumenge, 27 de novembre del 2011

Classificació previa al Campionat de Cerdanya de BotifarraAquesta es la classificació previa al Campionat de Cerdanya de botifarra Aquesta Classificació equival al 30 % del Campionat.