dijous, 1 de desembre de 2011

Censura al Parlqment, o potser només poden provocar els feixistes.

Avui com sempre em ficaré on no em demanen però clar a vegades no tot es blanc o negre, Potser el senyor Tena s'ha passat insultant o provocant a la president del Parlament però aquesta senyora no pot limitar la opinió de la gent.
però clar si la dignitat del parlament es no poder dir que els Hereus de felip v ens roben i això es un espoli fiscal i hem de callar com a rucs ho trobo de una barra de tres pobles [noticia].
de moment això ha estat en el parlament però coneixent aquests aspirants a una cartera ministerial aviat això serà una imposició nacional de tota la colònia, i desprès surt la mestresses aquesta del parlament que sembla una professora de temps d'en ciscu dient el que hem de dir i com ens hem de comportar, jo pensava que el parlament de la Colònia que m'ha tocat viure tenia llibert d'expressió i que era la voluntat del poble que els votants eren els seus representants, dons bé limitat la veu a aquesta gent es limitar mes de 100.000 vots i dir que el que pensen no es correcta.
Ara bé això de tractar a la mestressa de la dictadura com a mamarratxo i cosa dista molt de una conducta correcta de un polític, tampoc cal ofendre a la gent quan no pensem igual que ells, i encara que les idees d'aquesta fada singuin neofeixistes cent per cent . [noticia]
perquè el problema es que quan insultem ens posem al mateix nivell que el personatge aquest i perdem tota autoritat, no calia arribar a aquest nivell perquè fent aquest acte hem perdut tota credibilitat. Una llàstima perquè hem passat de víctimes a culpables.
i al final la Mesa del Parlament reprova al senyor Tena, potser si que s'ha equivocat però disposats a reprovar potser ho haguéssim fet amb el senyor peces-barba ves estat bastant mes instructiu, però clar es més fàcil atacar als dèbils. [noticia]

2 comentaris:

Joana ha dit...

Ho acabo de sentir a les notícies. No cal dir-li mamarratxa i cosa, d'aquesta manera perds la raó, però també l'entenc, no poder dir que et roben i que t'espolien, et fa perdre els papers. Ha estat la rebequeria d'un nen a l'escola, que té raó i no el creuen i va i fot una patada.

ALP2500 ha dit...

Si Joana però aquesta rebequeria d'en Tena li fa perdre tota credibilitat i no ha dit res que no sigui veritat només la denominació de la fada aquesta que s'ha aliat als Ciutadans i als Pperos per persevar el càrrec del seu amo el ministable Duran Y Lerida.