dijous, 2 d’abril del 2015

Full de Ruta (segona part)

Jo ja començo a estar una mica marejat, tot plegat això jo ja diria que el 9 de novembre ja el vàrem veure el full de ruta, o tot plegat es una campanya de fer fum per distreure el personal i anar tirant una miqueta més a veure si tot plegat ell solet s'acaba i així no ens hem de mullar els peus.
Grans Politics aquests que ens han tocat viure, la veritat que tot plegat uns venedors de Catifes i que Santa Rita rita no els hi tregui la cadira que tantes llepades els hi ha costat aconseguir.
Jo em pensava que ja estava tot pactat, jo em pensava que tot era arribar al setembre i poder votar, i ara veig que de allò no resta res, tot es questió de sortir a la televisió, perquè si no surts a la televisió estàs mort i per tant ara refem un altre vegada el full de ruta i vinga full de ruta segona versió i així tots podem aspirar a quotes de televisio gratuites.
La independencia l'ha de conseguir el poble no pas el politics, aquests tenen una altre feina aconseguir emplenar les seves butxaques per tant si deixem en mans d'aquesta gent aconseguir alguna cosa que no sigui el seu benefici propi acabarem marejats i poca cosa mes.