dijous, 19 de setembre del 2013

Els Sud-americans es volen manifestar el 12 d'Octubre

Hi ha situacions que no deixen de ser curioses, en hi ha còmiques i fins i tot hi ha situacions que són increïbles, perquè clar que els sud-americans de Catalunya es vulguin manifestar per la unitat de la Corona ho trobo còmic, ells  que a la primera de canvi van trencar els lligams que tenien amb la mare pàtria ara volen que els catalans estiguem lligats quan ells no ho ha estat mai. Vergonyós tot plegat. [noticia]

Les Meves Neures, un participant de les majories silencioses

Jo participant de la majoria silenciosa, i desprès d'escoltar a tota aquesta púrria de la capital de Regne de la Corona de Felip V buscant taques a una manifestació increïble, només voldria ressenyar a la senyoreta de la figa d'or que pertanya al grup de la majoria silenciosa no vol dir esta d'acord amb les seves ressenyes. Jo soc mes partidari de lluitar a la manera seva , una manera barroera i desprès titllar de Feixistes a tots els que no pensen com ell, jo crec que hem d'aprendre a ser tant menyspreables com els espanyols d'aquesta manera estarem en el mateix nivell per poder lluitar de tu a tu, sinó es així sempre tindrem la batalla perduda. Perquè ells no tenen cap mirament per menysprear-nos, i per criticar-nos, de qualsevol cosa i si no poden amb la via Catalana ara toca els nens que hi van participar, Jo veient tot plegat em fot pena, perquè el 12 d'octubre de l' any passat  aquests que ara critiquen la conducta dels nens feien entrevistes als nens que miraven als militars. La veritat que això de la seva democràcia no es ni seva ni democràcia això es la segona part del franquisme mes ranci. I Jo no vull pertanya a aquest càncer. vull que les cadenes es trenquin de una vegada i podem ser lliures.

diumenge, 15 de setembre del 2013

El Canal hidroelectric de pont de Bar i els Camins Ramaders.

Al municipi del Pont de Bar, a l'Alt Urgell, si monten un circ els nans creixeran per art de màgia, per allí el 2004 van començar les obres de una minicentral hodroelectrica. projecte de propietat privada es clar. Un cop començada es van donar compte que provoca danys al medi ambient i al riu Segre. Per tant es van paralitzar les obres, deixant un nyap increible a la muntanya,
les obres van continuar fins que per el mes de Juny del 2013 s'ha obert la central, els regant tenen aigua però clar jo només em demano un petit detall , que ha passat amb els dos camins ramaders que arribaven a Pont de Bar, un des d'Aristot , no haurien de fer dos ponts amples perquè el bestiar que vulguès passar per aquestes contrades no haguès de saltar el canal.
De pas també haurien de tenir present que aquest canal hauria de ser com una autopistes tot vallats de punta a punta perquè així els animals no caurien dintre del mateix.
 
Esta molt bé això de promoure centrals hodroelectriques però també haurien de procurar un cop que les fem que l'impacte medi ambiental fos minim i que tot plegat fos me fàcil i mes natural. No per afavorir una empresa privada hem de putejar als quatre darrers indis que encara gaudeixen de la muntanya .