divendres, 19 de juliol del 2013

ànims tito,

Fa un momet he llegit la notícia de que en Tito Vilanova ha renunciat al càrrec d'entrenador del Futbol Club Barcelona perquè la seva enfermetat ha empitjorat [noticia].
Jo no tinc clar si ha de dimitir o no? però el que tinc molt clar que el mes important d'aquesta situació es la salut del senyor entrenador. i si aquest creu que d'aquesta manera sortira beneficiat ell endavant, total això de xutar una pilota no es el mes important de tot, Només serveix per desviar els temes de corrupció i crisi que estem sofrint tots plegats.
per tant des d'aquest humild pàgina, força tito i que tinguis molt sort de tot plegat.

Tornarem, el nou hit sobiranista

dimecres, 17 de juliol del 2013

anonimus canvia el logo feixista

Anonymous ha atacat el web del feixistes de Pontevedra i ha canviat la gavina del seu logo per un voltor amb el texte: ‘Som Anonymous, som legió. No perdonem. No oblidem. Espereu-nos!’.

Catalunya 9 LLanos de Luna 0

Desprès de la novena derrota de la defensora del neofeixisme jo em demano una petita cosa, qui paga totes les costes aquestes dels judicis perduts per aquest personatge, perquè si el que paga es el poble Català, jo ja trobo tot plegat una presa de pel .
En poc mesos la justicia li ha parat els peus en nou cop a la senyora lLanos de Luna , el problema es que aquest personatge no para de persentar recursos, jo li demano als Hereu de la Corona de Felip V que es rasquin la butxaca i paguin ells els deliris d'aquesta neofeixiste que encara viu en temps d'en Ciscu. [noticia].