dissabte, 20 de juny del 2009

Les roses no estan fetes per donar de menjar als porcs

Avui us parlaré de una noticia que apareix a l'avui com un atac personal als catalans i a la nostre terra, però abans de començar només diré que no insulta qui vol sinó mes aviat qui pot, i que aquesta senyora la veritat primer hauria de coneixer un pel els problemes dels demés per parlar de qualsevol tema com una gran intelectual, Potser també la van posar en el grup de intelectuals que van signar el manifest . {noticia}

Amb la frase los catalanes sois seis millones de burros, la senyora Belén Esteban va sentenciar per demanar el reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes, i aquesta senyora qui és per parlar de la meva nació, millor que es dediqui a la feina que sap millor que es insultar a tothom i que deixi la nostra terra en pau.

Psc (penya Sapastres que viuen a Catalunya) teniu un problema, la premsa es lliure

El Pesece te un os dur, aquest es la premsa, no la pot dominar com voldria per això ha tret la seva guàrdia pretoriana a carregar contra tot periodista que no digui el que les orelles d'aquests paios volen escoltar.[noticia]
Ha tornat a sortir el de sempre avui toca en Ferran i demà en Zaragosa s'ho van combinant però sempre surten a defendre l'amo , aquest cop li ha tocat el rebre al periodista Francesc-Marc Alvaro i li han retret que està a encàrrec dels Convenients.

Bé a mi això em fot gràcia , els filials de la matriu del regne de Felip V que tenen a la premsa al seus peus i que tirin en cara que un mitja de comunicació no els hi segueix el corrent, això s'ha de castiga i per això surt sempre la Guàrdia pretoriana en defensa dels poders establerts .

Potser si envers de perdre el temps en llegir els diaris treballessin una miqueta per la seva nació aniríem mes bé, però clar aquesta classe política ha nascut amb un os a l'esquena que els hi privi de treballar, I mentre hi hagi il·lusos que els votin ja en tenen prou.

Com Haurien d'ésser els nous polítics


la veritat es que Telecinco encara que ha estat per un sentit estrictament mercantil ha trobat la solució posar la noia mes guapa com a presentadora, això el que ha provocat que els que no han tingut la sort de sortir tant ben agraciats estiguin amb una gelosia de campionat, això i que el sou d'aquesta noia triplica els seus. [noticia]

La veritat que la Sara Carbonero es maca , molt maca vaja, però clar gent que porta molts anys amb càrrecs de periodista que es vegin superats per la bellesa d'aquella noia deu fer mal.

Bé jo proposo a telecinco de pas que apliquin la llei de la igualtat i encara que els esports no siguin una debilitat del genera femení, que per compensar la bellesa de la Sara els hi col·loquin un noi ben formós per així alegrar la vista de les senyores que els hi agrada els esports.

I vist com funciona tot plegat la meva proposta es que facin el mateix amb la política que col·loquin grans belleses dels dos sexes per així com a mínim a part d'escoltar les mentides de sempre podem tenir la vista ocupada.


dijous, 18 de juny del 2009

s'ha acosta la propera Baixa de pantalons

Desprès de les declaració de la Ministra d'Economia del Regne dels hereus de Felip V s'acosta la propera baixada de pantalons, esport que dominen terriblement i que els veïns ja saben que el posem em practica molt sovint.[noticia].
Amb les amenaces de la ministra que desfia als rebels del finançament en quedar-se fora del pastís i continuar amb els acords del 2.001, jo ja estic veient com els mals anomenats polítics catalans ja estan remenant les bolletes per enganyar un altre cop al poble català i poder justificar lo injustificable, la signatura de un mal finançament.
Ara sortiran els segons i tercers del vaixell a dir que mes val això que res i totes aquestes tonteries i el poble catala com sempre calladets, aixupirem el cap i ja està un qui dia passa any empeny.
La veritat que després del vermout des personatges aquells de sense iniciativa i per posar-los verds, i tot el que ha vingut a partir d'aquí el cas del finançament cada cop mes sembla que porta camí de durar tant com la Sagrada Família.


dimecres, 17 de juny del 2009

Al Parlament Català no hi ha nacionalistes, nomes cadiristes

Gràcies polítics Catalans, moltes gràcies, avui m'heu obert els ulls, avui m'heu demostrat que el vostre destí es ensorrar la nació on vaig neixer.
Avui m'heu ensenyat la llum, com deia molt Bé el Senyor Cardona, si vols la llibertat del teu País lluita-la tu perquè si esperes que algun d'aquest polítics que mal representen la teva nació ho faci vas arreglat, i avui les paraules del senyor Cardona 100 anys desprès tenen tota la validesa.

noticia de la negació del parlament de catalunya

Avui el parlament de Catalunya no ha admets a tràmit la iniciativa popular a favor de una proposició de llei de convocatòria per un referèndum d'autodeterminació, era normal els hi tremolaven les cames i no es podien agafar a la cadireta, i això fa por dejar la menjadora ara.

Era tant fàcil donar-hi suport, perquè ja serien els de la Capital del Regne dels Borbons qui s'encarregaria de tirar-nos enrere la proposta, dons no, però a més ha estat per majoria absoluta
ni els senyors de la Casa Gran que s'ha fet de joguet de cop, ni els nacionalistes de la filial si en queda algun, ni aquells que s'han emplenat la boca de representar el nacionalisme català i han perdut Catalunya i república per el camí i només s'han quedat amb el esquerdat.

Enric Canela company ja ho has vist, si vols la llibertat de la teva nació ja tens clar quin son els companys de viatge que has de deixar a Casa, amb aquest si vols un consell ni a prendre un café, perquè encara son capaços a l'hora de pagar el mateix de sortir corrent.

Paraula de Zapatero, paraula de Déu


Aquest acudit d'en Per a l'Avui es molt simplificant de la realitat política d'aquest país, cada cop que ve aquest personatge que diuen que es el President de Govern del regne dels hereus de Felip V, promet l'oro i el moro, i quan marxa de les promeses fetes no se'n recorda de cap, això ens pot passar un cop , dos fins i tot tres, però això d'ara ja es jugar al mentider i aplaudir per cada mentida que diu.

I els polítics Catalans que, dons ahir es donaven cop de puny per poder estar en primera línia, alguns eren els creadors, altres els mentors i els darrers els dissenyadors, i tots van participar, i només em faltava l'obra de teatre dels esquerdats, volien fer un lleig però tres dels seus representants estaven en primera línia. Això al meu poble se'n diu anar a repicó i a tocar campanes a l'hora.
Ara ens ha donat 15 dies perquè el finançament estigui en marxa, bé això del peix i la canya s'esta allargant massa, potser ja comença a fotre pudor aquest peix de tant marejar-lo, potser ja va sent hora de plantar-nos i dir prou [noticia].

dimarts, 16 de juny del 2009

La màgia de la justícia i el descart de la llebre de la política, com passar de poma podrida a poma comestible

Ahir va sortir la sentència, la justícia de casa nostra va molt mica a mica a vegades sembla que no es mogui però tot arriba a la seva fi. Un cop ha sortit la sentència sobre el cas dels presumptes maltractaments als calabossos de les corts, es quan s'han de demanar explicacions i ara els hi toca a aquest aprenents de governants del sense iniciativa i per posar-los verds.

Ara per art de màgia on hi havia unes pomes podrides, resulta que no ho estaven tant de podrides i aquell que es va emplenar la boca de mocs se els haurà de empassar tots. Fins i tot el portaveu del sindicat majoritari dels mossos demanar al Saura que faci les maletes i aixequi el vol, no ho farà, on trobaria una feina com aquesta, no fot cop, carrega les culpes als demés i te un sou de ministre, enlloc, a la vida privada per gaudir d'aquest sou s'ha de treballar i molt i hi ha gent que ha nascut amb un os a l'esquena que no els hi permet ajupir-se .
Perquè el principal culpable de tot pregat ha estat la conselleria, amb la difusió de les imatges, aquí hi ha per llogar-hi cadires, senyor saura la roba bruta es renta a casa i no cal donar-li mes carnassa a la premsa del imperi que d'això aquest si que treuen petroli de sota les pedres. així li ha anat per salvar el seu cul a desprestigiar la nostra policia.
Jo de tot plegat em quedo amb una frase d'en Miquel que diu:

“tenia raó el departament quan parlava de pomes podrides, però la sentència evidencia que no són als Mossos d’Esquadra, sinó entre la classe política que dirigeix Interior”.El senyor Boada va sortit a l'escenari hi ha dit que accepta i acata la sentència, com si això fos un castic, be la veritat si que es un castic però per als sense iniciativa i per posar-los verds, perquè tant desprestigiar la seva policia per salvar-se el culet te un preu, i aquest ha estat que un cop ha sortit la sentència han quedat amb el cul a l'aire.

Senyor dintre a la policia, passa el mateix que em totes les feines hi ha de tot, l'única feina que son tots iguals es a la política, on tots son una banda de sangoneres, però aquests mengen apart.

dilluns, 15 de juny del 2009

Hisenda, hi participem tots però hi som tots representats.


aquesta es la meva proposta de la nova declaració de hisenda, una cosa curteta però molt clarificadora de tot plegat

diumenge, 14 de juny del 2009

Catalonyia, una manera de desfer el país

Avui us parlaré de un vídeo que te al facebook el nacionalista Manel Bargallo.
la veritat es que si analitzes fredament aquest video, veus com la nostra llengua es va perdent
va perdent la seva essència perquè així arribi a tothom.
Com sempre l'afectada ha estat la nostra llengua, ara desde la caixa tonta l'estem com diuen ells acutxillant (jo diria que mes aviat es podria dir ganivetant) però clar aquest potser es el parlar de can Fanga.


Sr. Zaragosa, Cadascú recull el que sembla

Avui tinc ganes de dir prou, que ja està bé , i mira que jo no soc partidari dels convenients, però n'estic fart d'aquests atacs al senyor Tremosa, ara el senyor Zaragosa diu que :

"El candidat Tremosa ha comparat un president democràtic amb un dictador"i axo sempre passa el mateix, sempre emmascarat per la paella mes bruta, com es que qualsevol del partit socialista pot donar lliçons de democràcia, ells que han tirat de videos despretigiants als seus oponents, ells ens volen donar lliçons d'alguna cosa, potser primer s'haurien de mirar el melic i desprès obrir la boca.

I ara la filial demana perdó per l'abstencionisme {noticia}, però si han estat les seves maneres de fer política el que ha provocat que molta gent no anès a votar, potser que envers de demanar perdò per l'abtencionisme demanin perdó per no saber fer un altre manera de fer politica que els atacs amorals.