dissabte, 4 de setembre del 2021

La Creu de Sant Jordi Per el poble atonyinat o per els Atonyinadors.

 Desprès de la proposta de Entregar la medalla d'honor del Parlament de Catalunya al `Poble del  1 d'octubre, Ara han sortit els neofeixistes de Vox i Ciudadanos  proposen que s'ha de donar tambe a la guardia civil i a la Policia Nacional. i s'han quedat tant amples , Segons els neofeixistes s'ha de premiar la gran actuació d'aquests cosos agressors per imposar la llei , contra gent gran, nens, s'ha de ser molt valent per marca paquet davant aquesta gent desarmada. 

Aquestes minories al nostre país, de Vox i Ciudadanos, hi ha vegades que han de anar dient bajanades per sortir a les pantalles, però el problema el tenim quan hi ha gent que es creuen aquestes tonteries. 


Com es el bo català

 Ahir amb l'escredissada del Poble a la Colau i la defensa d'en Cuixart amb l'escud de la pressó, Jo entenc que està a la presó es una putada i mes per tot el que va passar aquell setembre del 2017. Però el estar acusat sense motiu , tampoc li dona argument per defensar a l'alcaldesa dels crits del seu poble. A veure si ara resultarà que la gent no pot escridassar, pitar als polítics, que passa que hi ha gent que esta per sobre els altres.

Però clar que el poble xiuli a una alcaldesa, que ho es perquè un neofeixiste li donès el vot per tal de que no mani el partit dels esquerdats, i a la primera de canvi quan la gent no està conforme amb el mandat que esta portant , aquesta gent te dret a manifestar-se només caldria i vist com ha evolucionat tot que el sensyor gavatxo aquest, un cop ha modificat la votació del poble, perquè la llista mes votada va ésser la del senyor Maragall s'escapa de nit i a les fosques. Tot molt democratic.