dissabte, 30 de maig de 2020

Dia 77 del Confinament, l'agència de la Natura, a punt de nàixer .

Avui he renyar al Damià Calvet, aquesta manera d'actuar a les fosques i amb el llum apagada no són maneres, amb la creació de l'agencia de la natura han actuat així, a la meva comarca la Cerdanya tenen tots els ajuntaments de ungles llargues perquè no els hi agradat que els hi treguin el poder de decidir sobre els seus boscos, no són maneres, Quan es vol crear una agencia per gestionar el bosc potser s'han de parlar amb tots els afectats , i han de recordar que molts boscos de Catalunya no pertanyen a la Casa Gran sinó que son propietats privades, per tant potser a aquesta gent també haurien de poder dir la seva. Damià company així no anem bé.[noticies].
Van començar amb l'aigua, ara li toca els boscos quina serà la següent agencia la del oxigen, també haurem de pagar per respirar. donat que en el fons tot plegat serà una altre forat negre per endossar a endollats i tenir-los col·locats
Avui mirant per tv3 destacant els grans controls que hi ha perquè la gent no canviï de regió sanitària i veient l'increment de gent nova que tenim avui en comparació amb ahir he de dir que aquests controls no serveixen per res, Perquè la gent ha arribat al destí amb quantitats elevades. 
Efectes secundaris del Coronavirus, aquesta pandèmia ha tingut moltes coses negatives, però també ha servit perquè la gent prengui consciència d'algunes coses, la primera es que no disposen de una sanitat de primer nivell sinó de una majoria de sanitaris obstinats en salvar la vida als malats de la pandèmia, també ha servit perquè veient que no disposen de unes forces de seguretat de primer nivell sinó de uns aprenents a CSI que no van passar del primer capítol de la serie , vist les transformacions de la veritat es de traca i mocador la manera de fer, i quan un govern els renya se senten ofesos, com deuen enyorar els anys d'en Cisquet. 

divendres, 29 de maig de 2020

Dia 76 del Confinament,l'Ajuntamentj d'Alp avui fa repartiment de mascaretes,

la casa gran del municipi d'Alp està fent repartiment de mascaretes dos mesos i mig desprès de l'estat d'alarma, potser hem tardat una miqueta en fer això, però mes val tard que mai. 
Avui s'ha aprovat un nou dret social, l'ingrés mínim vital .el temps dirà si es una bona actuació o només serveix per emplenar mes els bars de la nació. 
El gabatxo d'en Manuel valls renega ara de l'alcaldessa de Can Fanga un any desprès de donar-li l'alcaldia , al culpar-la pràcticament de la decisió de Nissan de tancar les seves factories de Catalunya. [noticia]. La veritat que no deixa de ser curiós tot plegat, ara resulta que la Colau es molt dolenta per deixar-se prendre la factoria de Nissan, home Valls si no sabies qui posaves d'alcaldessa es per fer-s'ho mirar. Aquest es una conseqüència de la seva decisió per tant en valls també es culpable de tot el que ha esdevingut des de el dia que va donar el seu vot a la Colau. Mira-tu quines coses. 

 
Tinc un dubte amb aquest anunci, el govern espanyol esta practicant violència amb les persones.no es la meva parella però si que em mira el mòbil, sap on soc en cada moment, durant un temps no m'ha deixat sortir i em prohibeix parlar de segons quines coses amb amenaces, per tant està practicant violència sobre la meva persona. 

En quan a la violència de genera tot el que sigui perquè deixi d'existir sempre serà benvingut, Tot el que suma no resta, per tant endavant. 

dijous, 28 de maig de 2020

dia 75 del Confinament, La Cayetana pixant fora el test

Això que en política es pot fer com en l'amor i la guerra que si val tot, no es cert, hi ha unes línies que no s'haurien de passar mai i ahir la Cayetana Alvàrez de Toledo es va passar tres pobles. Primer acusar al fill dels pecats del pare ho trobo una mica pot ètic, un es responsable dels seus actes no pas dels actes de les seves families, segon la cayetana el senyor Francisco Javier Iglesias era un terrorista, i era un terrorista perquè en la època que manaven els seus, En Ciscu i companyia es dedicava a repartir propaganda en contra el franquisme, jo a això li dic heroi ells terrorista aquesta es la diferencia . Formava part del FRAP grup violent vinculat al partit comunista espanyol, van actuar entre els anys 70 però resulta que el senyor iglesias mai va esser acusat per participar en accions terroristes, Per tant si es vol ser molt dolent es pot dir presumptament terrorista , però acusar-lo de terrorista portarà una querella que te guanyada de carrer en un país democràtic, el que no tinc tant clar que passarà en aquest país de pandereta. [noticia].

Aquest any gràcies al Coronavirus serà un bon any per a la cria del Gall Fer, la veritat que ja era hora que un any aquesta au tingués l'oportunitat de criar en pau , perquè per exemple en la muntanya de Urús quan no eren les esquiadors de fora-pistes de Masella eren els esquiadors de Muntanya i sempre destorbaven les cries de gall fer. [noticia] .

i per acabar avui us parlaré de una mateixa injustícia vist des de dos punts de vista , l'1 d'octubre estava fomentat per uns informes falsos, fets el senyor Perez de los Cobos, llavors tot estava ben fet i amb politica valia tot con tal d'ensorrar el poble català, ara amb els informes del 8 de març fets per el mateix personatge i amb els mateixos mitjans els afectats diuen  que s'han pensat aquests  amb informes falsos, s'ha produit una escabetxada dels caps i els demés perquè s'estiguin callats els hi hem apujat el sou,  Tot molt maco. Mentre que hi ha gent que encara no han pogut cobrar l'atur, lo millor es pagar a les forces d'ocupació perquè no es revoltin. 

dimecres, 27 de maig de 2020

dia 74 del Confinament, amb això de la suma del coronavirus estic com en Sócrates , no entenc res

Això de la compareixença d'en Simon cada dia per dir els infectats, morts, donats d'alta i els ingressats al UCI , es una sorpresa cada dia , no quadren els números ni que els miris al dret i al revés, la veritat que es una sorpresa, un dia en manquen dos mil, un altre en sobren tres mil, tot plegat sembla fet aposta, a veure quin numero tindrem el dia següent, van canviant la manera de comptar els morts, i aquest canvi de criteri fa que tot el que portes acumulat fins llavors no serveixi per res, la veritat que si el que volen es embolicat a la gent ho han aconseguit. [noticia] .
En Grande-Marlaska a la seva, ara ha cessat al tercer de la Guàrdia Civil, com aquest estava de morros perquè l'havia avançat per la dreta i estava mosca es deu haver rebotat i aquí ha estat la solució del Ministre adjunto sirena y puerta i un altre en el seu lloc, la veritat que ho trobo collonut quan un no es de la teva confiança lo millor es ensenyar-li la porta però no tinc clar com s'ho prendran el seu companys. El temps dirà com acaba tot però una mica de soroll de sables si que hi ha. [noticia].


Per saber com es una persona, només ho pots saber veient les persones que et son afins, o que et defenen a mort, i aquí teniu un exemple , que al personatge aquest de Perez de los Cobos, sigui beneït per el Mandoguilla ballarina, diu molt de la persona, per tant vist el que he vist no donaria ni un duro per ell. 
Aquest acudit de vilaweb diu molt de tot plegat, veient la trajectòria que portava el senyor Perez de los Cobos, no es ara que li tenien que haver ensenyat la poteta, sinó en un començament, però com diuen per el meu barri, es igual un espanyol de dretes que un de esquerres, tots junts volen el mateix, la submissió del poble català, i amb tots aquests només ens queden els soci-llestos del psc, els comuns i els esquerdats i convergents  per acabar de ensorrar el país. 
Ni de la cup es pot fiar un, tot busquen el mateix engreixar la butxaca dreta desprès d'emplenar l'esquerra. 

dimarts, 26 de maig de 2020

dia 73 del Confinament, ja ha sortit el primer brot d'infecció

Tenia que arribar , era el mes normal que passés, som així obren la porta i sortim com el bestiar sense prendre mesures de seguretat i vet-aquí que ja ha passat, aquest cop ha estat a Lleida, per tant s'hauran de mantenir en la fase 1 uns quants dies mes, diuen que ha estat un aniversari i mes de una vintena d'assistents al mateix, [noticia].
El benemerito Perez de los Cobos, aquell magnific militar que va lloar a la patria estomacant gent gran i persones indefenses , ha estat substituit, i no per les seves proeses sinó per criticar al metge Fernando  Simon , potser si el ministre Grande-marlaska hagués fet be la seva feina aquest paio ja hauria d'estar finiquitat el primer dia que va entrar al ministeri. [noticia]. resulta que va fer un treball espectacular, amb retall del diari de Inda, informacions desmentides, es a dir com a militant del partit popular només sap fer això escoltar la seva premsa de propaganda i fer el treball amb la seva informació, això es com demanar a un lladre si ha robat, per principi dirà que no. dons aquest  gran informe del picoleto era igual.

ara resulta que el segon de la guardia civil també ha dimitit i segons les noticies per l'acomiadament del Perez de los Cobos Laurentino Ceña, ha presentat la seva dimissió , diuen que ho fa per no estar d'acord amb l'acomiadament del seu cap , però resulta que aquest senyor acaba la seva relació laboral el 2 de juny perquè havia de jubilar-se per el mes de març i per el tema del coronavirus ho va allargar fins a principis de juny, tot just quatre dies la veritat que com a obra de teatre un deu. però tot plegat no deixa de ser una escena dramàtica. [noticia]

dilluns, 25 de maig de 2020

dia 72 del Confinament, la cultura de la tauromàquia

Aquesta setmana els toreros  s'han fet un fart de sortir a totes les televisions de les dretes , reclamen no una subvenció sinó una ajuda perquè segons ells, son cultura, bé hi ha definicions que em tenen preocupat, això de definir com a cultura la tauromàquia es tan greu com tractar de  intel·lectual a un presentador de "salvame". però ells si que saben predicar diuen que tenen dret a una ajudes , la pregunta important es, i els demés no? perquè aquesta gent que es guanya la vida assassinant i maltractant animals poden tenir dret a una subvenció i els carnissers  no?.
    
en el sector del turisme també es subvencionaran algunes empreses, com l'estacions d'esqui i perquè elles si i el petit botiguer que disposa de una lloguer d'esquí no?. la veritat que la política de la subvenció no la trobo idònia, mes aviat soc partidari de donar una paga a tothom per així provocar que hi hagi mes consum 

diumenge, 24 de maig de 2020

Dia 71 del confinament, diumenge abans de la fase 2

Avui diumenge he volgut anar al mercat de la capital de la comarca, he anat al mercat de Puigcerdà, esperava trobar-li mes gent i mes parades, però la veritat es que hi havia unes deu parades totes situades a la dreta baixant, i al altre costat els cotxes aparcats, i gent no mes aviat poca, la veritat que vist el que era el mercat de Puigcerdà , avui feia una mica de pena. 
Desprès m'he arribat a la molina a fer el te del migdia , m'he assentat a la terrassa i he pogut veure com passaven els cotxes per la carretera, la veritat que des de que van treure els bonys dels carrers, els cotxes continuen corrent com mai, la veritat que hi havia un nen petit amb bicicleta per la vorera i feia una mica de por la situació perquè era un perill tot plegat , es van treure els bonys amb l'excusa de que posarien radars per controlar la velocitat, dons resulta que aquests estant aparcats a un magatzem de l'ajuntament des del setembre i els cotxes cada dia corren mes per dintre de la població.
Una de les desavantatges del confinament ha estat el control de les cases deshabitades molt de temps, ara resulta que a la Molina hi ha cases que han estat ocupades per Okupes la meva pregunta es , i ara que s'ha de fer amb aquesta gent, els okupes aquests han habitat una casa embargada per el banc i que provoca neguit als veïns, i quan es van a queixar la resposta es que són bona gent, Poc bona han de ser si es dediquen a ocupar coses que no les pertany. 
Potser l'ajuntament d'alp haurà de fer el com fa l'ajuntament de Can Fanga, destinar una gran part del pressupost per el covid19 a netejar la imatge i fer propaganda de l'equip de govern, [noticia]