dimarts, 26 de maig de 2020

dia 73 del Confinament, ja ha sortit el primer brot d'infecció

Tenia que arribar , era el mes normal que passés, som així obren la porta i sortim com el bestiar sense prendre mesures de seguretat i vet-aquí que ja ha passat, aquest cop ha estat a Lleida, per tant s'hauran de mantenir en la fase 1 uns quants dies mes, diuen que ha estat un aniversari i mes de una vintena d'assistents al mateix, [noticia].
El benemerito Perez de los Cobos, aquell magnific militar que va lloar a la patria estomacant gent gran i persones indefenses , ha estat substituit, i no per les seves proeses sinó per criticar al metge Fernando  Simon , potser si el ministre Grande-marlaska hagués fet be la seva feina aquest paio ja hauria d'estar finiquitat el primer dia que va entrar al ministeri. [noticia]. resulta que va fer un treball espectacular, amb retall del diari de Inda, informacions desmentides, es a dir com a militant del partit popular només sap fer això escoltar la seva premsa de propaganda i fer el treball amb la seva informació, això es com demanar a un lladre si ha robat, per principi dirà que no. dons aquest  gran informe del picoleto era igual.

ara resulta que el segon de la guardia civil també ha dimitit i segons les noticies per l'acomiadament del Perez de los Cobos Laurentino Ceña, ha presentat la seva dimissió , diuen que ho fa per no estar d'acord amb l'acomiadament del seu cap , però resulta que aquest senyor acaba la seva relació laboral el 2 de juny perquè havia de jubilar-se per el mes de març i per el tema del coronavirus ho va allargar fins a principis de juny, tot just quatre dies la veritat que com a obra de teatre un deu. però tot plegat no deixa de ser una escena dramàtica. [noticia]

2 comentaris:

Joana ha dit...

Tots volem sortir, potser Lleida, no hauria hagut d'haver anat tan de pressa. El cas és que el risc 0 o contagi 0 no existeix. Les grans ciutats... ja se sap

ALP2500 ha dit...

però vigilar una miqueta no costa tant, no cal correr per contaminar-se, tampoc cal fer bestieses anar amb una mica de compte no costa tant, però ja se sap som com ovelles quan obren les portes sortint tots com remats.