dimecres, 27 de maig de 2020

dia 74 del Confinament, amb això de la suma del coronavirus estic com en Sócrates , no entenc res

Això de la compareixença d'en Simon cada dia per dir els infectats, morts, donats d'alta i els ingressats al UCI , es una sorpresa cada dia , no quadren els números ni que els miris al dret i al revés, la veritat que es una sorpresa, un dia en manquen dos mil, un altre en sobren tres mil, tot plegat sembla fet aposta, a veure quin numero tindrem el dia següent, van canviant la manera de comptar els morts, i aquest canvi de criteri fa que tot el que portes acumulat fins llavors no serveixi per res, la veritat que si el que volen es embolicat a la gent ho han aconseguit. [noticia] .
En Grande-Marlaska a la seva, ara ha cessat al tercer de la Guàrdia Civil, com aquest estava de morros perquè l'havia avançat per la dreta i estava mosca es deu haver rebotat i aquí ha estat la solució del Ministre adjunto sirena y puerta i un altre en el seu lloc, la veritat que ho trobo collonut quan un no es de la teva confiança lo millor es ensenyar-li la porta però no tinc clar com s'ho prendran el seu companys. El temps dirà com acaba tot però una mica de soroll de sables si que hi ha. [noticia].


Per saber com es una persona, només ho pots saber veient les persones que et son afins, o que et defenen a mort, i aquí teniu un exemple , que al personatge aquest de Perez de los Cobos, sigui beneït per el Mandoguilla ballarina, diu molt de la persona, per tant vist el que he vist no donaria ni un duro per ell. 
Aquest acudit de vilaweb diu molt de tot plegat, veient la trajectòria que portava el senyor Perez de los Cobos, no es ara que li tenien que haver ensenyat la poteta, sinó en un començament, però com diuen per el meu barri, es igual un espanyol de dretes que un de esquerres, tots junts volen el mateix, la submissió del poble català, i amb tots aquests només ens queden els soci-llestos del psc, els comuns i els esquerdats i convergents  per acabar de ensorrar el país. 
Ni de la cup es pot fiar un, tot busquen el mateix engreixar la butxaca dreta desprès d'emplenar l'esquerra.