dijous, 28 de maig de 2020

dia 75 del Confinament, La Cayetana pixant fora el test

Això que en política es pot fer com en l'amor i la guerra que si val tot, no es cert, hi ha unes línies que no s'haurien de passar mai i ahir la Cayetana Alvàrez de Toledo es va passar tres pobles. Primer acusar al fill dels pecats del pare ho trobo una mica pot ètic, un es responsable dels seus actes no pas dels actes de les seves families, segon la cayetana el senyor Francisco Javier Iglesias era un terrorista, i era un terrorista perquè en la època que manaven els seus, En Ciscu i companyia es dedicava a repartir propaganda en contra el franquisme, jo a això li dic heroi ells terrorista aquesta es la diferencia . Formava part del FRAP grup violent vinculat al partit comunista espanyol, van actuar entre els anys 70 però resulta que el senyor iglesias mai va esser acusat per participar en accions terroristes, Per tant si es vol ser molt dolent es pot dir presumptament terrorista , però acusar-lo de terrorista portarà una querella que te guanyada de carrer en un país democràtic, el que no tinc tant clar que passarà en aquest país de pandereta. [noticia].

Aquest any gràcies al Coronavirus serà un bon any per a la cria del Gall Fer, la veritat que ja era hora que un any aquesta au tingués l'oportunitat de criar en pau , perquè per exemple en la muntanya de Urús quan no eren les esquiadors de fora-pistes de Masella eren els esquiadors de Muntanya i sempre destorbaven les cries de gall fer. [noticia] .

i per acabar avui us parlaré de una mateixa injustícia vist des de dos punts de vista , l'1 d'octubre estava fomentat per uns informes falsos, fets el senyor Perez de los Cobos, llavors tot estava ben fet i amb politica valia tot con tal d'ensorrar el poble català, ara amb els informes del 8 de març fets per el mateix personatge i amb els mateixos mitjans els afectats diuen  que s'han pensat aquests  amb informes falsos, s'ha produit una escabetxada dels caps i els demés perquè s'estiguin callats els hi hem apujat el sou,  Tot molt maco. Mentre que hi ha gent que encara no han pogut cobrar l'atur, lo millor es pagar a les forces d'ocupació perquè no es revoltin. 

2 comentaris:

Joana ha dit...

Això del pare del Iglesias és molt lleig, com tot en aquest país. Espanya, un país, que no ha fet un punt i part de la dictadura, per tant, tot continua com abans i abans és molt temps.

A veure, amb el tema dels que no han cobrat encara l'atur, ja han fet els passos per entrar al sistema? Cal els seus tempos, els dies de vacances que et pertoquen, els dies que cal passar per poder demanar cita. Qualsevol que li hagi tocat estàr a l'atur,. ho sap. I si ja tens hora, no hi ha problema, ja has entrat en el sistema, no perds dies.

Jordi ha dit...

Tenim que deixar de mirar al país veí i construir el nostre propi estat. Si els espanyols volen feixisme, allà ells. Marxem.