diumenge, 24 de febrer del 2019

Obres de Teatre Barroera

la veritat que tot plegat sembla una gran obra teatral, això d'anar a Bruseles a fer el paripé deu anar be algú però la veritat que no deixa de ser una gran obra teatral però barroera de nassos.
i amb el lema que ells van a fer el que el govern espanyol no ha fet, això es mentida tant els de abans com els d'ara si que ho han fet. Han fet el ridícul com estan fent ells .
Si aquesta es la manera d'actuar de l'oposició, ens tinc que facilitar d'entrada estant donant al sr. Puigdemont uns càrrecs que el temps li havien tret, per l'oblid però que li havien tret i ells per tal de guanyar quatre vots han ressuscitat. Per tant moltes gràcies.
Per sort aquests polítics no li trauran feina als pallassos perquè son molt dolents,però rics en pallassades. 
S'ha de ser molt valent anar a Brussel·les a dir-li a una persona (de lluny i amb espai per escapar.se) que segons ells, (perquè no crec que aquesta banda d'impresentables tinguin la veritat absoluta)que la República Catalana no existeix. Bé en aquesta afirmació no deixa de ser una opinió que te el mateix valor que tenen les demés.
Ara desprès d'aquesta pallassada voldria demanar a tots els seus votants de Catalunya si estan d'acord amb aquesta situació i si es així endavant el temps i una canya posarà a tothom al seu lloc.