divendres, 30 de juliol de 2010

La Catalunya que sap on va,

la veritat que el eslògan els hi ve que ni pintat, la Catalunya que sap on va,la veritat que si que sap on va a la deriva , a integrar-se com a comunitat autonòmica i que perdrà tots els seus drets identificatius , una Catalunya que amb el tristgovern te data de caducitat.
I aquest mal govern el podem palpar per tot arreu, a nivell nacional (parlament de Catalunya) a nivell comarcal i a nivell local.
Jo aquestes darreres eleccions municipals anava amb una llista sota la capa dels socialistes, bé el partit es el de menys però com et paguen totes les despeses ja anava bé. Dons be com anava aquesta llista cada tres mesos rebo alguna noticia dels socialistes avui n'he rebut una en la qual em diu que el diumenge dia 1 d'agost hi ha presentació en una Carpa del psc duran unes dues hores acompanyants de càrrec públics. Dons bé fins aquí cap problema el problema be quan aprofitant la mateixa parla de una moció de censura local en la qual els esquerdats i els convenients no estant d'acord amb el govern actual i volen fer una permuta. Això es transfuguisme o es mes aviat no estar d'acord amb el govern actual i volen una revolució. La veritat que animo als opositors a fer neteja sinó estan d'acord amb l'equip de govern, perquè aprofitar una convocatòria socialistes per fer interessos partidistes el trobo fora de lloc. A veure si el municipi d'All-Isòvol-Olopte es mes intel·ligent el proper cop i vota amb consciència.

dimecres, 28 de juliol de 2010

El parlament de Catalunya ha parlat

Ara es que el parlament de Catalunya ha parlat, ara que han dit prou a la carnisseria dels Brous, ara resulta que som feixistes per decidir això , la veritat que quan un es queda sense arguments per discutir res el mes fàcil es insultar, i això es el que fan aquesta gent que només tenen a la boca nazisme feixisme, potser deu ésser que al viure amb aquest ambient algun residu se'ls ha empeltat.
Ara resulta que el partit Popular vol portar al congres aquesta prohibició , potser el Pp el que hauria de fer seria anar ell tot plegat al Pp i deixar el poble català que digui el que decideix, perquè aquesta gent te mal perdre. I si el Parlament ha dit prou es prou , ni interès cultura ni romanços .
Que potser posarem em dubte al parlament Català, i el seus drets, ara resulta que si es vota alguna cosa que no va be als hereus de la Corona de Felip V llavors hem de treure els tancs, la veritat que la llibertat es per tothom . no segueix només la seva corrent, i això es anada i tornada , aquesta gent ha demostrat la seva democràcia. gracies hereus, avui heu sortit retratats i ens vist el plumero a molts.

dimarts, 27 de juliol de 2010

la democràcia hispana, una assignatura pendent

La veritat que el fet per si sol retrata a la gent, però clar no hi ha com fer-se veure, la llibertat d'expressió es una base de la democràcia, però aquests hereus de franquisme , només fan servir la democràcia quan els beneficia.
Be avui us parlaré de la noia entrevistada per la televisió publica d'Irlanda la quan en la final de futbol volia que guanyés la selecció de holanda, i clar això no es pot permetre que una colonitzada expressi lliurament la seva manera de pensar, per tant s'han de queixar. [noticia].
La veritat que només ha rebut la televisió publica irlandesa perquè coneixen als feixistes aquests encara li faran un consell de Guerra a la pobre noia. La veritat que han passat 35 anys de la mort d'en Ciscu però hi ha gent que el recorda diariament.

Quan Criticar als demés, fa que no fem autocritica

ja ho deia la iaia que si tens la boca tancada segur que no entrarà cap mosca, aquest es el problema del senyor Ridao, que ha obert la boca i pam , l'ha cagat.
Bé segons aquest personatge la decisió del senyor uriel de anar a les llistes de Solidaritat Catalana es paradoxal, perquè s'omple la boca parlant d'unitat de l'independentisme i no volen fer pinya amb els Esquerdats. Però Senyor Ridao que acàs es un partit independentiste el seu o es mes aviat un partit cadiriste, que només busca mantenir la cadira costi el que costi. La veritat que aquest cop els esquerdats tenen molt a callar, ells han tingut oportunitat de participar en la llista comuna de l'indpendentisme, però clar això de passar d'amo de petit mas a mosso de gran massada no va amb ells, prefereixen enfonsar el país abans de perdre un gram de poder, Aquest es l'amor que tenen a la seva nació. [noticia]

la Xacon no te un duro i no pot pagar ni l'aigua a la Casa Gran de Figueres

la veritat que retornar una factura del consum d'aigua de l'Ajuntament de Figueres per un servei que es fa en el seu municipi, o es que les butxaques del Govern dels hereus de Felip V estant molt foradades o es que la Chacon ha de justificar el seu nacionalisme espanyol i així deixar de pagar unes factures . [noticia].
Amb aquesta situació la Casa Gran de Figueres ho te molt fàcil només els hi ha de tallar l'aigua per morós com fa amb tots els demés, així s'acabarà la tonteria aquesta i aquest personatge que només desitja la cadira del montilla el destí la posaria en el seu lloc.
però be a la nostra nació com som un botiflers segur que farem la factura amb la llengua d'en sirvent i tot arreglat, no hi ha com baixar-se els pantalons davant de qualsevol atac, no som catalans no es aquesta la nostra llengua dons si no entenen la llengua que contractin un traductor així de senzill.

dilluns, 26 de juliol de 2010

Quan la realitat sobrepassa la ficció


No deixa de ser una manipulació de la realitat, però la veritat que comparar la casta política amb aquesta gent es denigrant per aquests darrers , la Casta política no te comparació amb res , son una espècie que hauria de evolucionar i desaparèixer de la realitat. No es possible tanta presa de pel i que encara hi hagi gent que cregui amb aquesta gent. Això que el home es l'únic animal que trabuca dues vegades amb la mateixa pedra es molt real. El problema que sempre acabem cornuts i pagant el beure.
Aquest escrit fins i tot te un grup al facebook . [grup del facebook].