divendres, 8 de juliol del 2011

La Munyidora

Desprès de set anys del trispartit la gent volia un canvi, la proposta dels convenients era magnífica  però clar com sempre quan el fum s'ha evaporat ens hem trobat com sempre amb els pantalons baixats i de cara la Meca. 
Tot el patriotisme i nacionalisme s'ha perdut per el camí i ens hem venut per quatre duros als senyors de la capital de Regne dels Hereus de Felip V, i aquella senyora dels llavis operats es la que mana en la nostra nació. 
Això si aquest es el govern dels millors, dels millors estafadors que ens podríem trobar. Ha estat una presa de pel de campionat i encara tenen la barra de dir que ho fan per el be de la nostra nació, anem arreglats a tota aquesta panda d'impresentables.
Ja feia pudor quan aquest cop no ha volgut anar al notari, es veia venir que aquest cop tocava un canvi i aquest era la venda de la nostra nació al futur govern de la Corona dels Hereus de Felip V. Felicitats convenients ens hem pres el pel com a professionals.
avui mirava Intereconomia i he vist al senyor López Tena lluitar contra els escurçons, jugava en terreny aliè i  ha sabut sortir-se'n prou be, la veritat que aquest home te molt clar les coses i les diu com les pensa no com altres que han servir arguments per no dir el que pensen. Es en el estranger on hem d'anar a vendre la nostra llibertat , a la nostra nació ja tenim clar el que volem ser , el que ho han de tenir molt clar son els invasors.dimecres, 6 de juliol del 2011

Marc Perrot : La reina del meu cor

La reina del meu cor, gràcies marc una gran cançó.

Alça't d'Oprimits

Tinc un petit dubte, si treguem els brams i algun grupet més ,perquè els cantants mes independentistes els troblem al país valencià i a sa Illes?, te nassos tot plegat.
estic escoltem aquest grup de menorca, el qual te com a bandera la independencia de la nostra i la seva nació. Els països Catalans. Tot plegat una cançó de nassos.
Moritz, un exemple a Seguir

Desprès de la baixada de pantalons des de sempre, i arran de l'aprovació de la nova directiva europea que impedirà l'etiquetatge en català l'empresa Moritz ha decidit engegar una campanya per reivindicar l'etiquetatge en català, te nassos tot plegat que tingui que ser una empresa privada el que faci aquests actes mentre que la panda de polítics que ens representa s'amaguin tots el cap sota l'ala.
Moritz vol recolzar la llibertat de fer servir l’ús del català com a llengua pròpia en l’etiquetatge dels seus productes. Tot plegat una felicitació per a Moritz i un suspens com sempre a tots aquests que s'han emplenat la boca de llibertat i mandangues a l'hora de la llibertat a seguir les ordres de l'amo.[noticia]


dilluns, 4 de juliol del 2011

A l'hereu de la Corona de Felip V, ja li han trobat feinaQuè tenen en comú el príncep Carles d'Anglaterra, el rei d'Espanya i Bill Clinton? Suposadament, que han estat infidels a les seves dones. En el cas de Carles i Clinton les relliscades han estat públiques i notòries, però en el cas del rei de la Corona dels Hereus de Felip V no hi ha cap prova . 
l'anunci diu qeu tenen aquestes reialeses en comú ? encara que en Clinton no te sang blava . Aquesta es la propaganda de una Agència que facilitat la infidelitat. Per tant sols 49 euros aquesta empresa facilita a persones casades que puguin mantenir una relació extramatrimonial amb la màxima discreció. Ashley Madison permet obtenir 20 contactes de persones que, com l'interessat o l'interessada, busquen una parella fora de la parella amb discreció. Si no s'aconsegueix ser infidel l'empresa et torna els diners.


aquesta empresa es fonament segons ella que això es així perquè en alguna memòria o llibre se li han assignat algunes amants, la veritat que tot plegat han aconseguit una propaganda gratuita que si no haguessin actuat d'aquesta manera no l'haguessin obtingut. Ara potser disposaran d'alguna denuncia o querella però bé que hi farem , aquesta es el problema de jugar amb foc que alguna vegada acabes cremat.
Trias- Sanchez Llibre, el duo sacapuntes

un va fica la pota fins el melic, l'altre afan de protagonisme va agafar el repte i va acabar al mateix nivell que el primer, un representa l'alcaldia de Can Fanga, l'altre el segon club mes gran de Catalunya (encara que tingui nom estranger).
Ja es nota que si vols ésser alguna cosa en la política o en els estaments esportius, si no fots la cagada del dia no et res, millor ésser conegut per ser un babau i un bocasses que no ésser conegut per ningú i treballar per el be comú.
Aquesta es la solució.
El més greu del cas Trias, es el seus consellers, tanta gent dient el que has de fer i el que no has de fer i resulta que a la primera de canvi la fots de veritat, jo crec que en Trias hauria de fotre fora a tots els seus assessors.
LLops convertits en Gossos

A la presentació de la manisfestació del dia 9 de juliol de 2011 per commemorar que fa un any vam sortir al carrer a demanar llibertat el doctor Oriol Domenec ens ha classificat clarament i jo estic amb ell , així i així ho hem dir , no som revolucionaris, son commodistes, gent que cridem molt i fem pòcs, paraules moltes fets cap.


El Doctor Oriol Domenec, ha definit als vells catalans, aquests diu que son llops que els hereus de la corona de Felip V ha convertit en gossos. gent mesell, gent que no lluita per la seva llibertat i que aquesta només es pot aconseguir amb el jovent
En Domènec critica la manca de unitat amb el independentisme, això de fer cadascú la guerra per el seu compte només te un sol beneficiari, l'estat hereu de la Corona de Felip V. El seny català no deixa de ser una manca de valentia .[noticia]

.

diumenge, 3 de juliol del 2011

Gallina de Piel

Campionat de Botifarra vila d’Alp; un mon d’emocions


Avui he gaudit de l’oportunitat de tornar a organitzar el campionat de Botifarra d¡Alp, la veritat que aquest cop hagués pagat calers per poder organitzar aquest acte,desprès de l’era de la foscor i l’opacitat ara tocava treballar una miqueta per el poble  i m’he de treure el barret amb el nou equip de govern.
Perquè clar veure a una part de l’equip de govern del municipi baixar al terreny dels mortal i treballar amb aquestes ganes perquè el torneig sortís be es un detall. Veure a en Ramon Ardid el fotògraf venir a aquest humil campionat a fotografiar detalls , sentiments , situacions inesperades t’omple d’alegria i el que més m’ha impactat ha estat la resposta de la gent.la participació ha estat magnifica, algun l'hem hagut de treure del llit i coaccionar perquè participés, desprès ens ha donat les gràcies de tot plegat.
Aquest cop hem pogut gaudir de 28 parelles, una ha vingut expressament des de Tarragona, potser perquè venia coaccionada, no em va fa cosa de quatre dies vaig fer una trucada per demanar ajuda, els necessitava i els vaig tenir allí. En  Jordi i la Mar volien estar present en aquest Campionat.
El Campionat com sempre cinc rondes, sistema suís i un guanyador  desprès una paradeta per el berenar i llavors es quan la gola es comença a fer-se  petita i comencen a entrar els dubtes  no saps que dir, tocava el reconeixement a dues persones, dos amics que havien treballar moltíssim perquè aquest Campionat fos el que va arribar a ésser, gent  que desinteressadament van estar allí quan els necessitàvem, gent que els va oferir la ma i nosaltres amb el morro de sempre els hi vam prendre, ma, braç i fins i tot la cartera.
 Estic Parlant d’en :
Salvador Rigola i Espinet  (nen de ca l’emili) referent del Municipi. Portava quinze dies preparant el que diria,com ens havia ajudat en moments difícils, com havia participat amb nosaltres en el record en la memòria d’Eudald Vila. la situació era que  portava moltes hores parlant sol , però veure la cara de la Nuria filla d’en Salvador i recordar el seu pare la veritat que em vaig quedar  sense paraules. Com sempre la situació em va desbordar.

Alfons Alsina Clot (nen senalla) , del nen senalla només li puc dir gràcies, gràcies per ésser com era, només tenia 48 anys quan ens va deixar, la veritat que als pares de l’Alfons ens hi vaig fotre una mala jugada, no sabien res de tot plegat, i els vaig fer venir perquè tenien que saber que el nostre poble estava en deute envers ells, que els hi estàvem molt agraïts per la seva col·laboració en els esdeveniments culturals i esportius de nostre municipi .
Desprès d’aquest moment va venir l’entrega de premis i la cloenda del Campionat, la veritat que va ésser el campionat de les emocions. Vam recordar a dos amics que varem perdre per el camí i que es mereixien un reconeixement per el que van contribuir a fer gran aquest campionat.


Classificació del Campionat d’Alp
1
07. Albert Llorens- Cloda
5
189
314
2
27. Xavier Canal - Xavier Aceituno
4
207
454
3
20. Suso Vicenç
4
99
333
4
28. Joan Pons - J B
4
76
270
5
08. Manolo- Abel
4
70
296
6
01. Fermin- Joana
4
45
237
7
11. Pepinyo- Joan Deulofeu
3
212
397
8
23. Ramon Serra- Andreu Domenech
3
145
383
9
02. Ferran- Cantero
3
108
305
10
15. Susanna- Marc Morralla
3
90
353
11
12. Antonia Domingo- German Infante
3
21
207
12
24. Toio Pele
3
-20
272
13
06. Jaume Sanjose- Pere Mir
3
-30
232
14
13. Manel Novales-  Lluis Gomis
3
-251
225
15
14. Josep Maria- Camarero
2
3
306
16
18. Peinado- Abilio
2
-6
277
17
09. Gerard- Edi
2
-8
222
18
25. Marc Roca - Jordi Alsina
2
-22
305
19
17. Joan Colomer- Teo Aceituno
2
-52
235
20
05. Salvador Picas- Josep Carbonell
2
-57
196
21
22. Ramon Moliner - Josep Mecanic
2
-65
165
22
03. Toni- Agusti
2
-107
254
23
16. Albert Canal- Ferran Terra
1
-38
235
24
19. Isidre Irla- Julio Gomez
1
-65
265
25
26. jordi de cal net joan morralla
1
-69
187
26
21. Pere Real  Lluis Pagès
1
-144
260
27
10. Jordi Planas- Manolo
1
-183
234
28
04. Benjami- Planella
0
-148
208