dissabte, 17 de setembre de 2011

Josep Guardiola, un crack traient petroli de les pedres

Segons de qui es molt fàcil posar-se al seu costat, diu les coses amb una senzillés i una facilitat que fa que els demés surtin  rabiosos cada moment en el que aquesta persona surt a l'escenari, aquest es el Cas d'En Josep Guardiola , en una roda de premsa va felicitar a un periodista Italià que es va dirigir a ell amb Català dient que la immersió lingüística havia estat un èxit. Com sempre els torracollons aquests de intereconomia i altres espècies no catalogades de sangoneres li han saltat al coll, la veritat que va ser una sortida divertida i molt pràctica de dir que ja comencem a tenir una mica els dallonses plens de tanta bajanada continua , que va sent hora de dir les coses per el seu nom, i que la llengua es una de les poques coses que ens fan diferents als hereus de la Corona del Felip V i per molts anys si pot ésser.[noticia]

La Casa Gran d'Alp o quan Rectificar es de savis

avui ha tornat en Jordi Taboada a obrir la seva paradeta al mercat, La Casa Gran del Municipi ha rectificat i des de el meu punt de vista ha rectificat una cagada que havia fet, rectificar es de savis, per tant moltes felicitats senyors de la Casa Gran, no costava tant escoltar les dues parts a vegades es prenen decisions precipitades que desprès un s'ha de penedir.


un cop arreglat aquest defecte, només dir-li a la casa Gran que ara la propera actuació seria que el cotxe aquest que talla  el camí per el mig l'haurien de treure, jo avui he vist com el tinent d'alcalde li recordava al propietari del mateix que el tregui però clar mentre passava això ha aparegut un altre cotxe i s'ha situat davant per tant llavors en teniem dos i no es podia passar de cap manera, la gent del municipi necessita un accès digne per poder anar al mercat o la gent del marcat una sortida digna per poder accedir a les botigues del poble, tot junts fan poble i es necessiten entre ells.

divendres, 16 de setembre de 2011

El diari Immundo i les seves fotografies

La veritat que segons quins periodistes fa temps que han perdut tota objectivitat, fa temps que per vendre la seva mercaderia són capaços de fer qualsevol animalada, però clar arribar a aquests extrems de manipulació periodística ratllen moltes fronteres, d'entrada la del ridícul perquè en el fons s'acaba sabent la veritat .
Dons be aixo es una manifestació que es va realitzar a Bilbao on es parlava de no a les imposicions el país Basc es una nació
Dons be els senyors d'aquest diari mal anomenat democràtic, que venen a tort i  a dret la seva objectivitatDons be els senyors aquest del diari Immundo tenen els nassos de tallar la pancarta i fer que només surti la Paraula Eta, i es queden tant amples, segur que ara sortiran a l'escenari dient que es una casualitat, en temes polítics i molt mes en temes periodístics la casualitat no existeix. Vaja que la gent de la resta de les colònies els ha enganxat amb els pantalons baixat i fins el turmell, a veure que diuen ara  [noticia]

quan no tenim res important a dir, millor estar-se calladets

Barril ,, Posa als Ciudadanos al seu lloc

la Ignorància es un mal que fa que la gent digui moltes bajanades, avui us parlaré dels senyors aquests de Ciudadanos que van tenir la gran idea de inventar-se un lloc anomenat a la llengua dels invasora anem a comptar mentides, que parlava sobre la diada i les seves suposades mentides.
Dons Bé el senyor Barrils m'ha posat a aquests impresentables en el seu lloc, ha parlat de que Vic segons ells Vich no ha estat mai seu de botiflers sinó mes aviat seu de vigatans, gent que estava a favor dels Carlistes.
També els hi ha explicat d'on són els maulets (país valencià) la veritat que ha estat molt instructiu que aquest historiador hagi dit les coses clares a aquests seguidors de la Corona dels Hereus de Felip V, ningú els hi havia parat els peus fins ara, dons bé ja tenen la resposta, [noticia].
Potser el problema el tenim amb Rafael de Casanovas i es seus hereus, aquests que s'han passat a la Corona dels Hereus de Felip v, però jo soc mes partidari de commemorar la mort d'en Josep  Moragues i Mas , Capital General  de les forces que va defendre la nostra nació.[Moragues]

Laura Branegan amb Gloria, i maria José


dijous, 15 de setembre de 2011

Ple Municipal del Municipi, la veritat que la cosa promet

Avui he assistit al segon ple Municipal del Municipi, he rebut la informació de que es celebrava aquest ple i la veritat que m'hagués penedit  no assistir-hi ,per tant moltes gràcies a la persona que ha pensat amb mi i que segur que ha pensat de pas que avui m'ho passaria bé, i així ha estat, d'entrada  ha estat un Ple tens, sense arribar a escridassar-se ple en algun moment els han portat al seu terreny i això no es bo per uns i molt bo per els altres.


Desprès de l'aprovació de l'acta de les sessions anteriors en la quals es van repartir els càrrecs, s'han anat aprovant punt per punt quasi bé tots per unanimitat la intensitat ha arribat en l'apartat de plecs i preguntes, trobo que l'enfrontament directe entre l'equip de govern i l'oposició esta un pel desnivellada, els darrers tenen mes fustes que els primers, aquests encara estant una mica verds, però ja n'aprendran i mica a mica les coses s'aniran anivellant. 
De moment l'oposició al haver estat a l'equip de govern fa quatre dies tenen molta mes informació i moltes mes fustes que no pas l'equip de govern actual que van encara amb el lliri a la ma, i segons on vas no pots anar així, lluitar contra dracs amb una espelma no es la millor manera de sortir guanyador, per tant el que toca ara es aprendre dels de abans i no caure en els seus error, molta sort en aquest camí. I si teniu oportunitat no els ho perdeu, com a mínim son intensos, ara haurem de esperar dos mesos fins el proper veurem el novembre com esta tot plegat.

de la Jennifer a la Montserrat, Vador Lladó i la seva nova versió

La Mossa d'Esquadra . dedicat a la Sabi

dimecres, 14 de setembre de 2011

i sort que no Era una estelada, sinó els crucifiquen

L'església Catòlica ha perdut els tuts, fins hi tot ha estat capaç de fer dimitir la Colla de Campaners de la Seu de Sant Llorenç de Llobregat , al haver rebut per part del mossèn l'encàrrec de retirar la senyera del campanar durant la Diada del 11 de setembre, Segons aquest personatge la bandera aquesta de la regió colonitzada de Catalunya podria molestar altre gent de Sant Feliu, la veritat que si aquesta altre gent de Sant Feliu son els independentistes te tota la raó del mon abans de posar la bandera de la Colònia d'Aragó millor no posar res, però clar les idees del senyor Mossèn anaven per una altre direcció, segur que si envers d'aquest drap hi hagués aquell de la gallina o del brau, llavors no passaria res.
En el document enviat al bisbe Cortés, els voluntaris de Sant Feliu es pregunten com pot ser que penjar la senyera, la bandera que representa tots els catalans segons l'Estatut, "pot ofendre un membre de l'Església catalana".
Segons el Bisbat l'església ha de ser neutral en temes polítics, i a bona hora tenen aquesta idea, no la van tenir en èpoques com el genocidi de Amèrica, en la Inquisició i la seva tortura, en la Creuades , en temps d'en Ciscu porten mes de dos mil anys prenent partit en la política i ara tenen els sants Collons de dir que l'església ha de ser neutral . [noticia].
Aquesta gent per sort hauria d'estar contenta, si envers d'aquest drap de la corona d'Aragó hagués estat l'emblema de l'Estat Català llavors hi ha una crucificació i son tots acusats d'ateus. Manda Huevos aquesta església.


dimarts, 13 de setembre de 2011

Coses del Marquèting

A vegades quant es vol vendre alguna cosa, ens hauríem de llegir els ingredients aixi no fotaríem la pota tant sovint . Si un vol vendre Pipes sense sal no cal que en els ingredients digui que porten pipes i sal, la veritat que no costa massa tot plegat.

dilluns, 12 de setembre de 2011

El problema del Monolinguisme, traspassa fronteres

Aquí hi ha la demostració de que qualsevol fill de veí pot arribar molt lluny en els temes polítics, ara resulta que aquests impositors de llengües a les colònies, no poden sortir de Casa perquè només coneixen la seva llengua i aquesta no es universal, Es a dir molt vendre fum amb la llengua del Sirvent i ara resulta que els senyors Zapatero, Rajoy i companyia no poden anar en lloc sense traductor. 
I jo em demano que soc tant analfabet com ell (a part de parlar i escriure malament la llengua de la colònia) aquí podria haver arribat lluny, si aquests tios amb aquesta cultura general i de idiomes un ha arribat a President dels Hereus de la Corona de Felip V, i l'altre ho serà d'aquí quatre dies perquè jo no puc ser president total tenen la mateixa cultura que tinc jo, be potser em fa falta la segon part que es el repartiment de pernil per pujar càrrecs però aquí jo no jugo, per tant si dono la talla en la primera qualitat no es el mateix en la segona .[noticia]
Això es un gran triomf per la immersió lingüística dels Hereus de la Corona amb el seu Monolingüisme no poden sortir ni de Casa, be si poden anar a Veneçuela a vendre armes però poca cosa més, i aquests paios són capaços de criticar la immersió lingüística de la meva nació. anem arreglats amb tots plegats.
Siusplau que ara sortint els senyors de intereconomia a defendre la llengua pàtria, perquè clar que haguem de estudiar per la nit i a les fosques per no fer el ridícul te collons tot plegat . visca la meva terra lliure, lliure de polítics com aquests, lliure de polítics com els que ens governen aquí, lliure de xucladors de mamelles de poder, lliure de venedors de Catifes, Lliures de tota la casta política i un cop haguem aconseguit això només demano la independència econòmica, Es a dir si no ens podem xuclar no servim per res.

diumenge, 11 de setembre de 2011

Avui dia d'escoltar els Segadors

Avui es dia dels segadors, però jo soc partidari de la versió antiga, qüestió de gustos


i la versió moderna.

Sopa de Cabra, si que ho tenen clar , ho tenim igual nosaltres?

En el primer dels concerts que tenen contractats el Grup Gironí Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi de la Capital de la Colònia dels Hereus de Felip V. van fer proclames a favor de la independència durant tot el concert. En Gerard fins i tot va tenir la gosadia de dir que ara només resta un camí.
En aquest Concert Sopa de Cabra es va posicionar a favor de l'autodeterminació van parlar del mestre Llach i dels Països Catalans. La veritat que es maco que la gent digui prou, que es vagi posicionant, ja va sent hora que cadascú digui el que pensa i que no es mogui només per motius econòmics.
Gent D'Alp. Ni trip ni trap

 bé el començament ha estat esplèndid trobada a la Roca Esperança per fer el tast de Marsellana i cóc, la veritat que aquest cop El Xavier i l'Andreu l0han encertat els hi ha quedat una beguda de nassos. un cop hem fet beure a tothom que passa va pels carrers per aquelles hores ens hem dirigit a Roca Castellana a plantar la nostra Bandera, l'Estelada, però passant per la Casa Gran de Municipi hem vist que algun nacionalista havia penjat la bandera a la Casa gran, hem fet paradeta i foto de rigor de la situació, 
Un cop que hem arribat a la Roca Castellana hem pujat fins les mateixes roques per  treure la bandera que hi havia posada i posar la nostra, hem efectuat una permuta hem tret el drap de la Corona d'Aragó per posar una bandera centenària, Es el segon cop que posem aquesta Estelada la darrera que la varem posar no va durar ni 24 hores a veure on arribarem amb aquesta 
 un cop hem acabat de posar la nostra bandera, i amb la companyia de un nacionalista nou (un gos que ha acompanyat a la gent valenta que ha pujat a peu fins a Roca Castellana) hem esmorzat i un cop acabat uns s'han dirigit cap a La Molina a Veure com cantaven els segadors i els altres han baixat a la Piscina a preparar-se per l'arròs.
Fins aquí el detall que m'omple de goig d'ésser d'Alp a partir d'aquí , perquè la dita aquesta que gent d'Alp ni trip ni trap la veritat que baixar a la Piscina per a mi ha estat un potada al ventre, veure com arrancaven l'estelada de la casa gran, veure com aquella bandera era arrancada a tota la mala llet del món i desprès escoltar aquell discurs de nacionalisme a la molina o a la Piscina d'alp ja es ben ve que el que marquen a les persones son els fets i no pas les paraules.[en Francesc Xa vier Esquis ho diu molt be en el seu blog]
Fins i tot o mes aviat amb l'encantador de Serps, l'estelada era una bandera apreciada, l'any passat va ondejar a la nostra Casa Gran tot el dia, per la senzilla raó que es molt fàcil no veure-la si vas ràpid, dons amb el canvi de govern això s'ha acabat, ara estem manats per Botiflers.
Ens mateixos han arrancat l'estelada que onejava a la casa Gran, la veritat que podia haver durat fins al mig dia, però ni això aquest es la manera de fer política ara, dons be desprès hem parlat de l'atac lingüístic, de la situació fiscal es a dir el diàleg predirigit dels Convenients i desunits. Es nota que estem ben alliçonats, però clar com fa el mestre Mas de lo Mismo , molta paraula i es fets els he pogut constatat amb els meus propis ulls, Per dies com Avui prefereixo que hi sigui en Ciscu Rosell, com a mínim ell fotia un discurs igual de pesat però tenia la ma esquerra de deixar que el poble també expressés les seves idees.